Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels - DVS'33 - dit moet je weten!

Zaterdag 31 juli oefent IJsselmeervogels thuis tegen DVS'33. Publiek is welkom, maar dient zich wel te registreren. In tegenstelling tot eerdere thuiswedstrijden kan voor deze wedstrijd iedereen zich registreren. Lees hier alle informatie:

Toegang

Voor deze wedstrijd is er geen kaartverkoop. De toegang is gratis. Alle bezoekers wordt dringend verzocht om zicht van tevoren aan te melden via de volgende link: aanmelden IJsselmeervogels - DVS'33.

Als iedereen zich van tevoren aanmeldt, dan kunnen we opstoppingen bij de ingang voorkomen. Mocht de capaciteit het toelaten, dan zijn er wellicht op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar na registratie bij ingang Zuid-A. We hopen echter dat alle bezoekers zich van tevoren willen aanmelden.

Sponsorhome gesloten!

Gedurende deze oefencampagne is het sponsorhome niet beschikbaar wegens werkzaamheden. U bent van harte welkom in het clubhuis, op het terras, of bij een van de pantry's.

Zitplaatsen

Er kunnen geen plaatsen worden gereserveerd. Sponsoren en tribunejaarkaarthouders wordt verzocht om zich aan te melden voor een staanplaats. Op de wedstrijddag kan op vertoon van een sponsorpas of tribunepas (van vorig seizoen) een tribunekaart worden afgehaald. Dit afhaalpunt ligt achter de kassa. Ga dus aub eerst naar binnen met uw digitale ticket.

Houd er aub rekening mee dat niet alle zitplaatsen gebruikt kunnen worden.  De zitplaatsen die wel gebruikt kunnen worden zijn voorzien van een groene sticker. Verder geldt: vol=vol!

Waarom is de procedure steeds anders?

De procedure was de afgelopen wedstrijden iedere keer net wat anders. Daar zijn een paar redenen voor: 

  • In de vakantieperiode kunnen we helaas niet over het gebruikelijke aantal vrijwilligers beschikken. Ook vrijwilligers gaan met vakantie. In niet-coronatijden is dat nooit zo'n probleem omdat er voor oefenwedstrijden niet gewerkt wordt met kaartjes en toegangscontrole.
  • De (verwachte) publieke belangstelling verschilt van wedstrijd tot wedstrijd.
  • Omdat we nog niet kunnen inschatten onder welke voorwaarden de Jack's League straks van start gaat, is het goed om nu bepaalde zaken uit te proberen: wat werkt er wel en wat werkt er niet goed?

We vragen om uw begrip voor deze situatie.

Pers

Leden van de pers die de wedstrijd willen bezoeken wordt gevraagd om zich aan te melden via [email protected]

Tenslotte

We doen een dringend beroep op alle bezoekers om te allen tijde anderhalve meter afstand te bewaren en de aanwijzigingen in acht te nemen. Wij rekenen op uw medewerking.

Terug

Deel via