Nieuws

Volgen op

Aanmelden en afmelden leden, wees op tijd!

Het seizoen loopt langzamerhand weer op zijn einde. Dit houdt ook in dat er veel mutaties gaan komen in ons ledenbestand. Nieuwe leden melden zich aan. Een aantal spelers stoppen of vertrekken naar een andere vereniging en melden zich dus af. Gelukkig is dit een geoliede machine binnen onze ledenadministratie maar dan moeten deze aan- en of afmeldingen wel tijdig worden doorgegeven. Lees in onderstaand bericht alle informatie die je nodig hebt bij het aan- of afmelden van jouw lidmaatschap.

AANMELDEN

Op de homepage staat bovenaan een link naar ‘Lid worden’. De aanmelding is pas bevestigd zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen na het aanmelden. Dit geldt ook voor de speelgerechtigdheid. Bij twijfel kan er altijd even gemaild worden.

AFMELDEN

We kunnen ons het bijna niet voorstellen maar mocht je jouw lidmaatschap willen stopzetten of laten overzetten naar een andere vereniging stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld daarin duidelijk jouw lidnummer en/of geboortedatum én dat het een afmelding betreft. Let op: bij het afmelden zal altijd worden gecontroleerd of alle clubkleding is ingeleverd en de contributie is voldaan. Is dit niet het geval? Dan wordt er een financiële blokkade opgelegd en kan je dus niet afgemeld worden waardoor je mogelijk te laat ingeschreven wordt bij een nieuwe vereniging waardoor je daar niet zal kunnen spelen.

DEADLINE OVERSCHRIJVINGEN EN AAN- EN AFMELDINGEN

Meld je aan of af voor 1 juni om op tijd te zijn. Na 15 juni wordt de overschrijvingsperiode gesloten door de KNVB.

VRAGEN?

Neem bij vragen gerust contact op via [email protected]

Rooie groet,


Walter Koelewijn
Ledenadministratie V.V. IJsselmeervogels

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen