Nieuws

Volgen op

Gezocht: Vlagger JO18-1

Om de selectie van de JO18-1 optimaal te begeleiden is V.V.IJsselmeervogels op zoek naar een enthousiaste assistent-scheidsrechter (ook wel vlagger genoemd).

Teammanager gezocht voor JO18-1

Om de selectie van de JO18-1 optimaal te begeleiden is IJsselmeervogels op zoek naar een enthousiaste teammanager voor de JO18-1.

Onder 23 klaar voor seizoensstart

Na een uitstekende start in het seizoen 2020/21, dat jammerlijk werd onderbroken door de coronapandemie, staat IJsselmeervogels Onder 23 in de startblokken voor weer een nieuw jaar. De ploeg van Michael Weggemans en Henk van Zoeren start aanstaande zaterdag met de competitie.

Jael Korlaar opgeroepen bij KNVB

Jael Korlaar is onlangs opgeroepen door de KNVB, in het kader van het Jeugdplan Nederland. De keeper van MO13-1 mag zich op dit podium laten zien, om zich zo door te ontwikkelen naar een hoger speelniveau.

Pupil van de week: Cas ter Haar

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en bij een thuiswedstrijd hoort natuurlijk een pupil van de week. Voor de wedstrijd tegen Quick Boys is dat Cas ter Haar.

Instuif Kleine Rooie Vogels op 4 september

Wordt uw zoon of dochter volgend seizoen ook een Kleine Rooie Vogel? Om te komen sfeerproeven nodigen we u en uw zoon/dochter uit op ons sportpark aan de rode zijde van de Westmaat. Onder het genot van een kop koffie/thee kunt u zelf meemaken hoe de kleinste talenten plezier hebben.

Invallersbepaling senioren- en jeugdvoetbal

Het inbrengen van wisselspelers is door de coronapandemie veranderd. In de Eredivisie zagen we het afgelopen seizoen al de mogelijkheid om vijf invallers in te brengen. Deze reglementswijziging heeft dit seizoen ook het amateurvoetbal bereikt. We vertellen graag de (nieuwe) reglementen omtrent het inbrengen van invallers voor de senioren en het jeugdvoetbal, in zowel de competitie als het bekertoernooi voor het seizoen 2021/'22.

Joop Brand 60 jaar in het trainersvak actief

Joop Brand is afgelopen maandag gehuldigd. De voormalig profvoetballer, voetbaltrainer en hoofd opleidingen, die inmiddels al bijna negen jaar actief is als adviseur jeugdopleiding bij IJsselmeervogels. Hij is namelijk 60 jaar actief als trainer en werd door de VVON, de vakbond van en voor voetbaltrainers, in het zonnetje gezet.

Oud-Vogel Drommel naar PSV

Joël Drommel speelt vanaf komende zomer bij PSV. De inmiddels 24-jarige doelman van FC Twente maakt na zeven seizoenen de overstap naar de Eindhovense formatie en tekent daar een contract tot 2026. 

Pascal Koelewijn (O17) stapt over naar Vitesse

Pascal Koelewijn maakt vanaf komend seizoen deel uit van Vitesse Onder 18. De 17-jarige aanvaller speelt dit seizoen nog in IJsselmeervogels Onder 17 en maakt deze zomer de overstap naar de academie van de club uit Arnhem.