Nieuws

Volgen op

Oud-Vogel Drommel opgeroepen voor NL elftal

Joël Drommel is zondag door bondscoach Frank de Boer toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. De voormalig jeugdspeler van IJsselmeervogels is de vervanger van de geblesseerd geraakte Justin Bijlow van Feyenoord. Voor Drommel is het de eerste keer dat hij bij de selectie van het Nederlands elftal zit. Hij kwam al wel vier keer uit voor Jong Oranje. 

Beperkt trainen (tot 18.00 uur) tijdens Dankdag

Tijdens Dankdag voor gewas en arbeid, aanstaande woensdag 4 november, is er wel training voor de Kleine Rooie Vogels en ook de techniekschool gaat door (tot en met 18:00 uur. Alle trainingen na 18 uur zullen niet doorgaan i.v.m. Dankdag.

We rekenen op uw begrip!

Rabo ClubSupport: Stem op IJsselmeervogels!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo Club Support (voorheen ook bekend als de Rabo Clubkascampagne).

Cornelissen geeft 'NAS 7' gasttraining

Ton Cornelissen, assistent trainer van het eerste elftal, heeft vorige week een gasttraining gegeven aan het zevende elftal van IJsselmeervogels. De mannen werden flink op scherp gezet en dat bleek succesvol: afgelopen zaterdag resulteerde de inspanningen in een ruime overwinning op VOP 4 (2-8).

Ouderavond Onder 8-teams op 3 september

Alle ouders / verzorgers, nieuwe leden en overige geïnteresseerde (jeugd)leden worden van harte uitgenodigd voor de ouderavond, specifiek bestemd voor JO8-teams. Deze avond vindt plaats in de Salentein Lounge op donderdag 3 september om 20.30 uur. Van harte aanbevolen. 

Teamtassen en materialen ophalen: wijziging!

Velen kijken reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen. Via de voetbalgids/hand-out ontvangen leiders en trainers de nodige info. Omdat Henk van Triest nog herstellende is van zijn operatie, zijn de openingstijden gewijzigd ten opzichte van wat daarin vermeld staat.

Voetbalgids 2020-2021 bijgewerkt

De bijgewerkte, nieuwste versie van onze Voetbalgids voor het aankomende seizoen 2020 -2021 is via deze link te openen. In deze gids kunt u de voorlopige teamindeling inzien van alle teams, meer informatie over de trainers, leiders per team, de start van het seizoen en de juiste trainingstijden/velden.

Onder 23 treft met name regiogenoten

De KNVB heeft de indeling voor de nieuwe Onder 23-competitie gepubliceerd. Eerder was al bekend dat IJsselmeervogels Onder 23 zou starten in één van de twee (hoogste) Divisie 1-competities. Inmiddels is duidelijk dat binnen deze divisie een aantal districtsgenoten wordt getroffen.

Programma Herubo-toernooi vastgesteld

Op zaterdag 18 juli staat de eerste Herubo-toernooi op het programma. Teams van IJsselmeervogels en Eemdijk gaan de strijd aan om de felbegeerde Herubokaal de eer én €150,- aan consumpties. 

Eerste editie Herubo-toernooi op De Westmaat

Op zaterdag 18 juli wordt bij IJsselmeervogels een seniorentoernooi georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door Herubo Lijmwerken. Vanaf 12 uur gaan seniorenteams van IJsselmeervogels en Eemdijk met elkaar de strijd aan om de prestigieuze Herubokaal.