Nieuws

Volgen op

Small Group trainingen in vakantieperiode

Beste jeugdspelers,

Bij IJsselmeervogels krijgen we steeds vaker de vraag of spelers door kunnen trainen in de vakantie. We vinden het zeker ook belangrijk dat spelers lekker een aantal weken kunnen genieten van rust. Wel zijn we van mening dat wij het doortrainen in de zomer willen faciliteren. Onze Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw, Naomi Vermeer, zal dan ook Small Group trainingen organiseren voor geïnteresseerde spelers.

Publicatie voorlopige Voetbalgids 2024-2025

De publicatie van de voorlopige Voetbalgids voor het komende seizoen 2024-2025 staat online! Deze gids geeft u een overzicht van de voorlopige teamindeling. In de volgende publicatie zullen wij aanvullende informatie delen zoals: de trainingsdagen, trainingstijden en de informatie over de start van het seizoen.

Tweede Elftal promoveert naar Reserve Hoofdklasse!

IJsselmeervogels 2 heeft zich vandaag weten te verzekeren van promotie naar de Reserve Hoofdklasse! Het team van trainers Cor Ruizendaal en Roberto van Moorselaar wist zich te kronen tot kampioen van de nacompetitie.

VR1 toont karakter en promoveert naar Eerste Klasse

Na een zwaar bevochten overwinning in Groningen op zaterdag, een na 120 minuten verloren bekerfinale in Amsterdam op woensdag, ging de reis voor de nacompetitie finale naar Amstelveen, om het op te nemen tegen het Rotterdamse XerxesDZB. De club van Wilkes, Moulijn en Van Hanegem, dat als nummer twee is geëindigd in de competitie en via VIOS en DVVA de finale heeft bereikt. Droog, een stevige wind en een aangename temperatuur op een kunstmat op leeftijd kenmerkten de omstandigheden.

De Graaf en Mink behalen Trainersdiploma

Arie de Graaf en Wesley Mink hebben met succes de cursus Voetbalcoach 1 Junioren (UEFA C) gevolgd. Zij kregen hun diploma uitgereikt door KNVB Docent en tevens bekende trainer van IJsselmeervogels, Norbert Koelewijn.

Zo dichtbij, en toch zo ver weg. Vrouwen 1 strandt in bekerfinale in het zicht van de haven

De bekerfinale halen is al een prestatie op zich. Als daarin Ajax wacht heeft het nog wat extra cachet. Dit team met oud-eredivisiespelers en ex-internationals is een indrukwekkende tegenstander, die de laatste jaren waar ze komen een spoor van vernieling achterlaten. Een arbitraal trio, een prima grasmat, heerlijk voetbalweer en fantastische steun van de supporters zorgden voor heerlijke omstandigheden.

KRV Sluiten seizoen feestelijk af

Afgelopen zaterdagochtend was het weer een drukte van jewelste op het hoofdveld van IJsselmeervogels. De Kleine Rooie Vogels sloten hun seizoen namelijk feestelijk af.

Vrouwen 1 wint en plaatst zich voor Promotie Finale

De halve finale in de nacompetitie bracht de vrouwen naar het hoge noorden. Waar in het mooie Winsum de lokale vv wachtte op IJsselmeervogels. De Winsummers zijn al jaren een stabiele eerste klasser en spelen voor lijfsbehoud. Na een busrit van 2 uur en 20 minuten werd er geluncht in de Gouden Karper, gesponsord door trouwe supporter Edje Sparta (nogmaals bedankt Ed). De omstandigheden waren met een prima, ietwat hoge grasmat. Een heerlijke temperatuur, benauwend, maar door de wind toch aangenaam weer. Tevens de 100e wedstrijd voor trainer Remco Vermeer op de bank bij de vrouwen van IJsselmeervogels.

Abraham de Graaf naar Go Ahead Eagles

De jeugdopleiding van IJsselmeervogels staat hoog aangeschreven in de regio. Dankzij de goede begeleiding door onze jeugdtrainers, welke nauw samenwerken met de coördinatoren en de hoofden van de jeugdopleiding, kunnen talenten bij IJsselmeervogels tot bloei komen. In dat licht is IJsselmeervogels erg trots op het feit dat Abraham de Graaf de overstap gaat maken van IJsselmeervogels naar de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles.

CUP FINAL: Support de Vrouwen in Amsterdam!

Aanstaande woensdag is het zover: Vrouwen 1 neemt het op tegen Ajax Vr1 op de prachtige locatie 'De Toekomst'. Wil jij hierbij zijn? Reis dan samen met andere rooie supporters vanaf De Westmaat!

Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen