Nieuws

Volgen op

Beukers blinkt uit tegen Real Madrid

Voormalige IJsselmeervogels-jeugdspeler Daniël Beukers heeft zich woensdagmiddag in de UEFA Youth League van zijn beste kant laten zien. Met maar liefst twee goals was hij verantwoordelijk voor de helft van de productie in de overwinning op Real Madrid (4-0).

Jeugdinternational Sophie van Vugt actief voor Oranje O17

Voormalig jeugdspeelster van IJsselmeervogels Sophie van Vugt heeft in eigen land het EK Kwalificatie toernooi voor speelster onder 17 gespeeld.

Aanmelden en afmelden leden, wees op tijd!

Het duurt nog even maar het seizoen loopt langzamerhand weer op zijn einde. Dit houdt ook in dat er veel mutaties gaan komen in ons ledenbestand. Nieuwe leden melden zich aan. Een aantal spelers stoppen of vertrekken naar een andere vereniging en melden zich dus af. Gelukkig is dit een geoliede machine binnen onze ledenadministratie maar dan moeten deze aan- en of afmeldingen wel tijdig worden doorgegeven. Lees in onderstaand bericht alle informatie die je nodig hebt bij het aan- of afmelden van jouw lidmaatschap.

Nacht van NAS

Zoals jullie allemaal weten, bestaat IJsselmeervogels 90 jaar. Dat willen we natuurlijk afsluiten met een onvergetelijke Nacht van Nas voor al onze jeugdteams tot en met JO13 en MO15 op 17 en 18 mei 2023!

Diverse vacatures

Voor onze prachtige club zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag zelf op het veld staan om te werken met enthousiaste kinderen.

Nederlands Politie Elftal oefent tegen Onder 21

IJsselmeervogels Onder 21 oefent op woensdagavond 15 februari tegen het Nederlands Politie elftal. Het Nederlands Politie elftal is in voorbereiding op een kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk op 30 maart in Parijs.

De bondscoach van het Nederlands Politie elftal is de bij IJsselmeervogels zeer bekende Ibrahim Evre, hij wordt daarbij geassisteerd door dorpsgenoot Patrick van de Lagemaat. 

De aftrap op De Westmaat is om 20.00 uur. De toegang is gratis.

O21 vs Politie

Hey, geen scheids?

Hey Scheids! is een veelgehoorde kreet op onze velden. Maar het wordt steeds uitdagender om op alle thuiswedstrijden een scheidsrechter in te plannen. Dit komt doordat de laatste jaren wat scheidsrechters gestopt zijn en de aanwas van nieuwe scheidsrechters wat achterblijft.

Daarom is V.V. IJsselmeervogels op zoek naar meisjes, jongens, dames en heren die het leuk lijken om af en toe eens een (jeugd)wedstrijd te fluiten aan de rode zijde van De Westmaat. Lijkt het jou leuk om als scheidsrechter aan de slag te gaan of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Bestuurslid Voetbalzaken Kees Bos. Dit kan door hem een email te sturen op [email protected] óf door telefonisch contact met hem op te nemen via 06 - 2222 7431.

We hopen op jullie enthousiaste aanmeldingen zodat het ,,Hey Scheids!" niet vervangen gaat worden door: ,,Hey, géén Scheids?"

Daniël Beukers maakt profdebuut

Daniël Beukers heeft vrijdagavond zijn profdebuut gemaakt bij AZ. De 19-jarige Spakenburger, die de jeugdopleiding bij IJsselmeervogels doorliep, startte in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo in de basiself van trainer Maarten Martens als linksback.

Jael Korlaar op stage bij FC Utrecht

Onze talentvolle keepster Jael Korlaar loopt momenteel stage bij FC Utrecht. De keepster van MO13-1 traint al regelmatig mee met de jongensteams van IJsselmeervogels en is de afgelopen tijd al meerdere keren opgeroepen door de KNVB.

Hervatting van de Jumbo Kerst Toernooien

Ook in deze nieuwe week in het nieuwe jaar gaan we weer verder met de IJsselmeervogels Jumbo Kerst Toernooien. In sporthal De Toekomst zal worden gestreden om de prijzen. Honderden jeugdspelers uit eigen dorp en ver daarbuiten, hebben zich ingeschreven voor dit inmiddels befaamde toernooi. Het toernooi wordt weer hervat op dinsdag 3 januari met JO10 4e klasse.

Alle evenementen

Evenementen

31
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine

14
apr
Schoolvoetbaltoernooi 2023

Schoolvoetbaltoernooi 2023
Westmaat

17
mei
Nacht van NAS

Nacht van NAS
De Westmaat

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen