Nieuws

Volgen op

Onder 17-1 kampioen!

Afgelopen zaterdag behaalde IJsselmeervogels Onder 17-1 het kampioenschap in de Vijfde Divisie. Het team van trainer Rida Drissi versloeg in de hoofdstad SC Buitenveldert met 0-1 en was daardoor niet meer in te halen door de concurrentie. IJsselmeervogels Onder 17-1 zal vanaf het voorjaar uitkomen in de Vierde Divisie. Het mediateam ging in gesprek met de 28-jarige trainer van de kampioenen: Rida Drissi.

Jeugdopleiding weer de beste van Utrecht!

Voor de tiende keer stelde het vakblad De Voetbaltrainer de jaarlijkse top-200 van amateurvoetbalclubs op. De top-200 is gebaseerd op het competitieniveau van het eerste elftal en het competitieniveau van de hoogst spelende jeugdteams. IJsselmeervogels is ook in het seizoen 2021/22 uitgeroepen tot Utrechts beste amateurclub door vakblad De Voetbaltrainer en is daarnaast landelijk, net als vorig jaar, op een gedeelde zesde plaats terug te vinden in de ranglijst.

Pietentraining Kleine Rooie Vogels op het hoofdveld

Komende zaterdag hebben de Kleine Rooie Vogels een Pietentraining op het hoofdveld.

Zaalvoetbal: Jumbo Jeugd Kerst toernooien

Na een aantal jaren van afwezigheid organiseert de IJsselmeervogels Toernooicommissie tijdens de komende Kerstvakantie weer de Jumbo Jeugd Kersttoernooien voor voetballers in de leeftijd JO8 tot en met JO12. Publiek is natuurlijk van harte welkom. Tijdens dit toernooi is de Sporthalbar geopend.

Foto's Kleine Rooie Vogels

Afgelopen zaterdag was er weer een voetbalfeestje op ons hoofdveld. De Kleine Rooie Vogels namen hun welverdiende bekers in ontvangst. Daarbij mochten ze ook nog op de foto met de Cup met de grote oren.

Oliebollentraining

Terug van weggeweest: De Oliebollentraining.

Peter van Diermen en Joop Brand; afscheid na een decennium lang opleiden

De wegen van IJsselmeervogels en Hoofd Jeugdopleiding (HJO) Peter van Diermen én adviseur Joop Brand gaan scheiden na het einde van dit seizoen. De samenwerking, die bij elkaar 10 seizoenen en ruim 10 jaar geduurd heeft, heeft de jeugdopleiding van IJsselmeervogels zeker geen windeieren gelegd.

Sophie van Vugt maakt debuut in Azerion Vrouwen Eredivisie

Sophie van Vugt, voormalig jeugdspeelster van IJsselmeervogels, heeft afgelopen zondag haar debuut gemaakt in de Azerion Vrouwen Eredivisie namens PEC Zwolle vrouwen. De middenveldster viel in Rotterdam in tijdens het competitieduel met Excelsior vrouwen in het Van Dongen & De Roo stadion. Van Vugt treedt hiermee in de voetsporen van Esmee de Graaf die ook haar eerste stappen in de eredivisie bij PEC Zwolle zette.

Meiden Onder 13-2 Kampioen!

De meiden van MO13-2 vierden afgelopen zaterdag feest! Ze sloten de eerste fase van de competitie namelijk af als kampioen.

Nieuwe collectie: Compleet Jeugd Trainingstenue

Het is per direct mogelijk het Officiële Complete Jeugd Trainingstenue van IJsselmeervogels te bestellen. Dit tenue bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. 

Alle evenementen

Evenementen

15
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden IJsselmeervogels

21
dec
Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie

Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie
Kantine IJsselmeervogels

28
dec
FIFA 23 Koppeltoernooi

FIFA 23 Koppeltoernooi
Kantine IJsselmeervogels

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen