Nieuws

Volgen op

Daniël Beukers in selectie onder-16

Het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar speelt begin november in Assen twee vriendschappelijke interlands tegen Hongarije. KNVB-coach Martijn Reuser heeft 23 spelers opgenomen in zijn selectie. Daarin ook ex-Vogel Daniël Beukers, die momenteel in de jeugd bij AZ speelt.

Dinsdag 29 oktober 2e ronde SD Sportswear Beloftencompetitie

Jong IJsselmeervogels kruist dinsdagavond 29 oktober de degens met de beloftes van DVS '33. Vanwege de KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch is deze wedstrijd omgewisseld met de uitwedstrijd en wordt dus in Ermelo gespeeld.

Zwemfeestje Kidsclub geslaagd

De kidsclub heeft vrijdag met ongeveer 60 kinderen gezwommen. Het was weer een feestje. De kinderen konden lekker van de glijbaan en in het grote bad lag een obstaclerun. Tussendoor konden de kinderen nog wat lekkers krijgen. 

Dinsdagavond startte de SD Sportswear Beloftencompetitie

Net als de afgelopen seizoenen doet Jong IJsselmeervogels weer mee aan de Beloftencompetitie. De oorsprong van de competitie is geïnitieerd door FC Utrecht, maar de laatste jaren hebben de langst deelnemende verenigingen de organisatie overgenomen. De uiteindelijke hoofdprijs is wel beschikbaar gesteld door FC Utrecht, want het winnende team wordt bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht uitgenodigd. Dat genoegen heeft Jong IJsselmeervogels vorig jaar mogen smaken, als winnaar van de competitie in het seizoen 2017-2018.

Fysio en elftalleider B-selectie gezocht

De ploeg van trainer Cor Ruizendaal wil graag een volgende stap zetten met de B-selectie en is daarom op zoek naar een vaste fysiotherapeut en een vaste elftalleider.

Belangrijke afspraken voor een 'geslaagd' seizoen

Als voetbalvereniging IJsselmeervogels zien we graag zoveel mogelijk ouders en andere belangstellende om de voetballers aan te moedigen tijdens de wedstrijd. Dit op een sportieve manier en gericht op het stimuleren van het kind en zijn medespelers. Waarbij de spelers (het kind) blij worden van de aanmoedigingen maar de coach/trainer er is om te coachen. Gebruik dan ook geen tactische aanwijzingen. In de praktijk zien we dat dit bij de jeugdwedstrijden niet altijd vanzelfsprekend is. En staan er ook veel supporters op het kunstgrasveld. Daarom willen wij aandacht vragen voor een aantal gedragsregels;

Geen trainingen tot 18:00 uur

Hoewel je kind wellicht al staat te trappelen om naar de training te gaan vanmiddag is het besluit genomen om de trainingen tot 18.00 uur te laten vervallen i.v.m. het warme weer. Het is onverantwoord om kinderen met temperaturen boven de 30 graden het veld op te sturen. We gaan per dag bekijken hoe de weersituatie is, hou dan ook de site in de gaten!  

Jeugdopleiding IJsselmeervogels

Het voetbalseizoen is begonnen!

Het is nog vakantietijd, maar vanaf vandaag (maandag 26 augustus) zullen ook de eerste trainingen starten voor de niet-selectie teams. Met de start van deze trainingen draaien we weer volledig als voetbalclub en kunnen we stellen dat het 'seizoen' nu echt is begonnen.

SD Sportswear Beloftencompetitie

Net als de afgelopen jaren zal het beloftenteam van IJsselmeervogels meedoen aan de beloftencompetitie. 

Start seizoen 2019/2020

Dit seizoen zullen de eerste trainingen starten in de week van 12 augustus voor de selectiesport en op 26 augustus voor de breedtesport. Zie voor de trainingstijden en info onze website; www.ijsselmeervogels.nl.

Alle evenementen

Evenementen

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

20
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

23
nov
Sinterklaasfeest 23 november

Sinterklaasfeest 23 november
Kantine IJsselmeervogels

26
nov
Sligro Sponsoravond 2019

Sligro Sponsoravond 2019
Sligro Amersfoort

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's