Nieuws

Volgen op

Fysio en elftalleider B-selectie gezocht

De ploeg van trainer Cor Ruizendaal wil graag een volgende stap zetten met de B-selectie en is daarom op zoek naar een vaste fysiotherapeut en een vaste elftalleider.

Belangrijke afspraken voor een 'geslaagd' seizoen

Als voetbalvereniging IJsselmeervogels zien we graag zoveel mogelijk ouders en andere belangstellende om de voetballers aan te moedigen tijdens de wedstrijd. Dit op een sportieve manier en gericht op het stimuleren van het kind en zijn medespelers. Waarbij de spelers (het kind) blij worden van de aanmoedigingen maar de coach/trainer er is om te coachen. Gebruik dan ook geen tactische aanwijzingen. In de praktijk zien we dat dit bij de jeugdwedstrijden niet altijd vanzelfsprekend is. En staan er ook veel supporters op het kunstgrasveld. Daarom willen wij aandacht vragen voor een aantal gedragsregels;

Geen trainingen tot 18:00 uur

Hoewel je kind wellicht al staat te trappelen om naar de training te gaan vanmiddag is het besluit genomen om de trainingen tot 18.00 uur te laten vervallen i.v.m. het warme weer. Het is onverantwoord om kinderen met temperaturen boven de 30 graden het veld op te sturen. We gaan per dag bekijken hoe de weersituatie is, hou dan ook de site in de gaten!  

Jeugdopleiding IJsselmeervogels

Het voetbalseizoen is begonnen!

Het is nog vakantietijd, maar vanaf vandaag (maandag 26 augustus) zullen ook de eerste trainingen starten voor de niet-selectie teams. Met de start van deze trainingen draaien we weer volledig als voetbalclub en kunnen we stellen dat het 'seizoen' nu echt is begonnen.

SD Sportswear Beloftencompetitie

Net als de afgelopen jaren zal het beloftenteam van IJsselmeervogels meedoen aan de beloftencompetitie. 

Start seizoen 2019/2020

Dit seizoen zullen de eerste trainingen starten in de week van 12 augustus voor de selectiesport en op 26 augustus voor de breedtesport. Zie voor de trainingstijden en info onze website; www.ijsselmeervogels.nl.

AS ROMA CAMP bij IJsselmeervogels

Van 26 augustus t/m 29 augustus kan je 4 dagen lang trainen als een echte AS Roma speler!

Talenten vliegen uit!

In de jeugdteams van IJsselmeervogels proberen wij ieder individueel op te leiden en zo ieder op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen. Het motiveert spelers en trainers dan ook wanneer ze worden uitgenodigd door de KNVB.

Afgelopen seizoen zijn er een tal van spelers die trainingen en wedstrijden hebben gevoetbald bij de KNVB. Talenten om aankomend seizoen ook te volgen wanneer zie bij onze mooie club trainen en voetballen! Niels Huijgen, Sem Scholten, Jan van de Geest, Sophie van Vugt, Janneke Jakma, Esri de Harder en Gerianne de Graaf Wij kunnen hier als IJsselmeervogels dan ook super trots op zijn!

Ook 2de editie Jumbo Jeugdtoernooi groot succes!

Na de succesvolle editie van het IJsselmeervogels Jumbo jeugdtoernooi van zaterdag 15 juni 2019 was het afgelopen zaterdag, 22 juni, tijd voor de 2de editie waar de JO13 centraal stond.

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi van start!

Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf maar op zaterdag 15 juni 2019 was het dan eindelijk zover, de eerste van de tweeluik van het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi ging van start!

Alle evenementen

Evenementen

26
sept
Salenteinavond

Salenteinavond
Landgoed de Salentein

26
sept
Dolle Kluuf Avond

Dolle Kluuf Avond
Clubhuis

10
okt
Derby donderdag 10 oktober 2019

Derby donderdag 10 oktober 2019
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's