Nieuws

Volgen op

Cornelissen geeft 'NAS 7' gasttraining

Ton Cornelissen, assistent trainer van het eerste elftal, heeft vorige week een gasttraining gegeven aan het zevende elftal van IJsselmeervogels. De mannen werden flink op scherp gezet en dat bleek succesvol: afgelopen zaterdag resulteerde de inspanningen in een ruime overwinning op VOP 4 (2-8).

Ouderavond Onder 8-teams op 3 september

Alle ouders / verzorgers, nieuwe leden en overige geïnteresseerde (jeugd)leden worden van harte uitgenodigd voor de ouderavond, specifiek bestemd voor JO8-teams. Deze avond vindt plaats in de Salentein Lounge op donderdag 3 september om 20.30 uur. Van harte aanbevolen. 

Teamtassen en materialen ophalen: wijziging!

Velen kijken reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen. Via de voetbalgids/hand-out ontvangen leiders en trainers de nodige info. Omdat Henk van Triest nog herstellende is van zijn operatie, zijn de openingstijden gewijzigd ten opzichte van wat daarin vermeld staat.

Voetbalgids 2020-2021 bijgewerkt

De bijgewerkte, nieuwste versie van onze Voetbalgids voor het aankomende seizoen 2020 -2021 is via deze link te openen. In deze gids kunt u de voorlopige teamindeling inzien van alle teams, meer informatie over de trainers, leiders per team, de start van het seizoen en de juiste trainingstijden/velden.

Onder 23 treft met name regiogenoten

De KNVB heeft de indeling voor de nieuwe Onder 23-competitie gepubliceerd. Eerder was al bekend dat IJsselmeervogels Onder 23 zou starten in één van de twee (hoogste) Divisie 1-competities. Inmiddels is duidelijk dat binnen deze divisie een aantal districtsgenoten wordt getroffen.

Programma Herubo-toernooi vastgesteld

Op zaterdag 18 juli staat de eerste Herubo-toernooi op het programma. Teams van IJsselmeervogels en Eemdijk gaan de strijd aan om de felbegeerde Herubokaal de eer én €150,- aan consumpties. 

Eerste editie Herubo-toernooi op De Westmaat

Op zaterdag 18 juli wordt bij IJsselmeervogels een seniorentoernooi georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door Herubo Lijmwerken. Vanaf 12 uur gaan seniorenteams van IJsselmeervogels en Eemdijk met elkaar de strijd aan om de prestigieuze Herubokaal.

Müller en Ausma vertrekken

Na een aantal jaar van goede samenwerking zullen de wegen van Lorenzo Müller en Sipke Ausema en die van IJsselmeervogels deze zomer scheiden. 

Loop je stage bij IJsselmeervogels!

Ook komend seizoen zal v.v. IJsselmeervogels stageplaatsen aanbieden aan leerlingen van de regionale ROC en CIOS-opleidingen. We bieden een stageplaats op de niveaus 1 t/m 4 inclusief stagevergoeding! Verder zijn er beperkte plaatsen om een maatschappelijke stage te volgen (voortgezet onderwijs).

Sofian Assila naar FC Utrecht

Het volgende Vogelstalent verlaat IJsselmeervogels door de voordeur. Sofian Assila heeft zich in dit bijzondere seizoen toch goed in de kijker kunnen spelen. Allereerst kwam hij medio 2019 op proef mee trainen en wist hij de jeugdscouts te overtuigen dat hij ruim voldoende kwaliteiten had voor de O17-1.