Nieuws

Volgen op

Michael Weggemans nieuwe trainer Onder-23

IJsselmeervogels heeft voor komend seizoen een trainer gevonden in de persoon van Michael Weggemans, om het nieuw te vormen Onder-23 team te gaan leiden. Weggemans komt over van Sparta Nijkerk en tekent een contract voor één seizoen.

Vacature hoofdtrainer JO16-1

De jeugdopleiding van IJsselmeervogels is voor haar O16-1 op zoek naar een hoofdtrainer met passie, inzet en ambitie. Mede doordat IJsselmeervogels door de KNVB is gecertificeerd als regionale jeugdopleiding hecht de vereniging veel waarde aan de verdere ontwikkeling van haar jeugdafdeling.

Ruizendaal naar Jong N.E.C.

Jordy Ruizendaal maakt vanaf komend seizoen deel uit van Jong N.E.C. De 19-jarige middenvelder speelt dit seizoen nog in het Onder 19 team, maar maakt na dit seizoen promotie naar het beloftenteams van de Nijmegenaren.

Woensdag geen avondtrainingen vanwege biddag

Aanstaande woensdag 11 maart is het biddag voor gewas en arbeid. Om die reden zal er vanaf 18:30 uur niet getraind worden op de velden bij IJsselmeervogels.

Chaiat (JO19-1) nieuwe hoofdtrainer KVVA

Abdelhali Chaiat, ‘Appie’ of ‘Ab’ voor intimi, wordt komend seizoen hoofdtrainer van de Amersfoortse vierdeklasser KVVA. De 36-jarige trainer is op dit moment trainer van Onder 19-team van IJsselmeervogels, maar kiest met KVVA voor zijn eerste klus als hoofdtrainer van een eerste elftal.

De Graaf belangrijk bij Jong Oranje, Ter Beek niet in actie

Esmee de Graaf is in de tweede oefenwedstrijd van Jong Oranje belangrijk gebleken voor de ploeg van bondscoach Stefan Hoogsteder. De Spakenburgse, die in clubverband uitkomt voor West Ham United, blonk zondagmiddag uit en zorgde met een assist voor de voorsprong, die uiteindelijk niet kon worden vastgehouden. Het oefenduel eindigde in 1-1.

Jong IJsselmeervogels sluit goed af

De Rooie Beloften speelden afgelopen dinsdag hun laatste wedstrijd is de SD Sportswear beloftencompetitie.

Trainingen jeugd t/m Onder 11 + keepersacademie afgelast

Vanwege de verwachte weersomstandigheden zijn de trainingen van maandag voor alle teams van Onder 11 en jonger afgelast. Ook de keepersacademie gaat niet door.

Jumbo jeugdzomertoernooi: inschrijving geopend!

Hoewel het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdkersttoernooi nog vers in het geheugen ligt, is de toernooicommissie al weer druk bezig met de voorbereidingen van de zomereditie welke op 27 juni a.s. plaats zal vinden. Deze dag staan de spelers van 8 tot 13 jaar centraal staan!

Beukers opgeroepen voor Onder-16

Daniël Beukers (AZ) is door bondscoach Martijn Reuser opgenomen voor de definitieve selectie waarmee Oranje onder 16 begin februari zal gaan deelnemen aan het U16 Development Tournament. Het Nederlands elftal zal het daar in het vierlandentoernooi opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland, Portugal en Colombia. 

Alle evenementen

Evenementen

1
aug
Harry Hamstra Cup

Harry Hamstra Cup
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's