Nieuws

Volgen op

Beukers opgeroepen voor Onder-16

Daniël Beukers (AZ) is door bondscoach Martijn Reuser opgenomen voor de definitieve selectie waarmee Oranje onder 16 begin februari zal gaan deelnemen aan het U16 Development Tournament. Het Nederlands elftal zal het daar in het vierlandentoernooi opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland, Portugal en Colombia. 

Jong IJsselmeervogels uitgeschakeld

De rooie beloften kregen een duidelijke maar moeilijke taak mee in de wedstrijd tegen DVS '33, namelijk winnen!
Dat was feitelijk de enige kans om nog kans te maken op de kwartfinale.
Maar in DVS ontmoette IJsselmeervogels de beste tegenstander in de poule, en net als in de uitwedstrijd kon IJsselmeervogels niet over al haar talenten beschikken.

Morgenavond 5e ronde SD Sportswear Beloftencompetitie

In de schaduw van de bekerwedstrijd van IJsselmeervogels tegen Go Ahead spelen de belofen van IJsselmeervogels tegen DVS '33.

Donderdag GEEN training voor niet-selectieteams

Donderdag staat om 18.30 uur de TOTO KNVB Bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Wegens de organisatie rondom dit evenement en de bedrijvigheid op ons sportpark is door het bestuur besloten om de trainingen van de niet-selectieteams van donderdag 23 januari a.s. niet door te laten gaan. We hopen op jullie begrip in deze en wensen jullie een mooie bekerwedstrijd toe!

Meisjes O-9 kan nog speelster gebruiken!

Dat het meisjesvoetbal in de lift zit blijkt, voor onze MO-9 zijn we op zoek naar extra speelsters zodat wij een nieuw team kunnen vormen.

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi zeer geslaagd

De laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe jaar stonden traditie getrouw in het teken van het kersttoernooi. Dat dit een geslaagd concept is blijkt. Meer dan honderden jeugdspelers uit eigen dorp en (ver) daar buiten genoten zichtbaar van het toernooi, Of dit in eigen team gebeurde of in een mix vorm, het voetbalplezier stond voorop!

Vier winterkampioenen: JO8-1, JO9-1, MO9-1 en JO9-3

De winterstop ging vorig weekend in voor de meeste jeugdteams en dat leidde ertoe dat voor een aantal teams de kampioensvlag in top kon.

IJsselmeervogels opnieuw Utrechts beste

IJsselmeervogels is de beste amateurvoetbalclub van de provincie Utrecht. Dat stelt het vakblad 'De Voetbaltrainer'. Het voetbalmagazine heeft een landelijke ranglijst samengesteld die is gebaseerd op het competitieniveau van het eerste plus de belangrijke jeugdselecties. Bovendien is IJsselmeervogels dit jaar voor het eerst toegetreden tot de top 10 van Nederland. 

Tekfaoui (FC Utrecht) tekent profcontract

Yassine Tekfaoui (18) heeft afgelopen dinsdag een handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De voormalige jeugdspeler van IJsselmeervogels tekende een contract bij FC Utrecht dat hem bindt tot medio 2022 met een optie van nog een extra jaar.

Jordy Ruizendaal (NEC Onder 19) uitgelicht

Jordy Ruizendaal tekende vorig jaar zomer een contract bij de jeugdopleiding van N.E.C. Nijmegen. De Spakenburgse middenvelder maakt daar mooie stappen als centrale middenvelder en had recent zelfs de aanvoerdersband om de arm in het hoogste jeugdteam van de Nijmegenaren. Reden voor de voetbalacademie van N.E.C. om Ruizendaal uit te lichten.

Alle evenementen

Evenementen

7
feb
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

6
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

20
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's