Nieuws

Volgen op

Vacatures trainer/coach onderbouw / techniekschool

IJsselmeervogels is op zoek naar een trainer/coach voor meerdere onderbouw selectieteams en voor de techniekschool.

FC Utrecht Voetbalschool bij IJsselmeervogels

Op vrijdagavond 28 januari om 18.00 uur start de FC Utrecht Voetbalschool (voorheen Gert Kruys Academie) bij IJsselmeervogels voor alle kinderen van 7 t/m 15 jaar, die gemotiveerd zijn hun voetbal skills te verbeteren.

MO15-1 kampioen

Afgelopen zaterdag speelden de meiden van Onder 15 jaar de kampioenswedstrijd tegen Hoogland. De meiden kwamen als echte kampioenen het hoofdveld op, onder leiding van de muziek. De zenuwen waren bij de meiden snel weg, want de eerste aanval werd gelijk afgemaakt. De meiden bleven doorgaan en de eindstand werd uiteindelijk zelfs 10-0! Zo werd de ongeslagen titel binnengesleept en kon het feestje gevierd worden!

JO9-1 in het nieuw

Afgelopen zaterdag zijn de jongens van Onder 9-1 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues en warmloopshirts. De Wit banden, voor al u truck en shovelbanden en voor zomer- en winter personenautobanden, sponsorde de wedstrijdtenues. HeLa Transport voorzag het talentvolle team van fraaie Acerbis inloopshirts. De mannen gingen voor de gelegenheid met (en bij) de twee sponsoren op de foto.

Onder 23 promoveert en wordt Onder 21

IJsselmeervogels O23 onder leiding van Michael Weggemans en Henk van Zoeren heeft een uitstekende eerste seizoenshelft. IJsselmeervogels wist van de elf wedstrijden maar liefst acht keer te winnen. Slecht eenmaal verloor het jeugdige team en twee keer werg gelijkgespeeld.

JO10-1 in het nieuw gestoken

Het Jongens Onder 10-1 team is door drie zeer bereidwillige sponsoren in het nieuw gestoken.

Zaalderby prooi voor IJsselmeervogels

IJsselmeervogels Zaal 1 heeft de derby tegen Spakenburg Zaal 1 vrijdagavond weten te winnen. In Sporthal De Toekomst werden de blauwen na een 0-2 ruststand met 4-2 verslagen.

Jael Korlaar wederom opgeroepen door KNVB

Jael Korlaar (MO13-1) heeft deze week de uitslag gekregen van de KNVB en is opgeroepen voor Meiden onder 12 team.

Gezocht: Vlagger JO18-1

Om de selectie van de JO18-1 optimaal te begeleiden is V.V.IJsselmeervogels op zoek naar een enthousiaste assistent-scheidsrechter (ook wel vlagger genoemd).

Teammanager gezocht voor JO18-1

Om de selectie van de JO18-1 optimaal te begeleiden is IJsselmeervogels op zoek naar een enthousiaste teammanager voor de JO18-1.

Alle evenementen

Evenementen

13
mei
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen