Nieuws

Volgen op

Ook 2de editie Jumbo Jeugdtoernooi groot succes!

Na de succesvolle editie van het IJsselmeervogels Jumbo jeugdtoernooi van zaterdag 15 juni 2019 was het afgelopen zaterdag, 22 juni, tijd voor de 2de editie waar de JO13 centraal stond.

AS ROMA CAMP bij IJsselmeervogels

Van 26 augustus t/m 29 augustus kan je 4 dagen lang trainen als een echte AS Roma speler!

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi van start!

Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf maar op zaterdag 15 juni 2019 was het dan eindelijk zover, de eerste van de tweeluik van het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi ging van start!

Argis Risti nieuwe trainer JO10-1

De in Amersfoort woonachtige Argis Risti (29) zal volgend seizoen trainer en leider worden van de JO10-1. Risti heeft in het verleden gevoetbald voor Panathinaikos t/m het jeugdteam A1, Nationale elftal van Albanië, ADO Den Haag en AC Trencin (Slowakije).

KRV succesvol op toernooi NSC

Zaterdag 8 juni hebben de Kleine Rooie Vogels in twee teams meegedaan aan het Jan Blok toernooi bij N.S.C. in Nijkerk. De kleinste strijders van IJsselmeervogels moesten het opnemen tegen jongste jeugd van N.S.C., SDC Putten en Eemdijk. Door beide teams werden alle wedstrijden gewonnen en dus namen ze de de grootste bekers mee naar huis.

Loop je stage bij IJsselmeervogels!

Ook komend seizoen zal v.v. IJsselmeervogels stageplaatsen aanbieden aan leerlingen van de regionale ROC en CIOS-opleidingen. We bieden een stageplaats op de niveaus 1 t/m 4 inclusief stagevergoeding! Verder zijn er beperkte plaatsen om een maatschappelijke stage te volgen (voortgezet onderwijs).

Voetbalgids na 22 juni online

Wij krijgen veel vragen wanneer de voetbalgids zal worden gepubliceerd.

Dames 1 in de halve finale van de nacompetitie

Doordat dames 1 is geëindigd op de 4e plaats in de competitie van de 3e klasse spelen ze momenteel in de nacompetitie. Afgelopen zaterdag eindigde de eerste wedstrijd in 2-2, waardoor er verlengd moest worden. In deze extra speeltijd trokken de dames van IJsselmeervogels aan het langste eind. De eindstand werd uiteindelijk 2-4. Aanstaande zaterdag spelen de speelsters, onder leiding van Jaco Oosterveen, de halve finale tegen DVVA uit Amsterdam. Deze wedstrijd start om 12.30 uur. Het uiteindelijke doel is promotie naar de 2e klasse.

Bos en Brand blijven actief bij KRV

Ook aankomend seizoen zullen Abraham Bos en Joop Brand de trainingen van de Kleine Rooie Vogels op zich nemen. Deze twee nestors hebben in de afgelopen 6 jaar bewezen dat kinderen van vijf en zes jaar gewoon getraind kunnen worden en op een speelse manier ook hun techniek heel goed kunnen ontwikkelen.

Als TC-Jeugd zijn we dan ook erg blij dat beide heren besloten hebben om ook komend jaar de trainingen op de woensdagmiddag voor hun rekening te nemen!

KRV 2

Michiel Koelewijn wordt trainer JO17-1

IJsselmeervogels en Michiel Koelewijn hebben afgelopen maanden een goede samenwerking gehad bij de JO15-1. Daarom is er besloten om een verdere samenwerking met Koelwijn aan te gaan voor aankomend seizoen maar dan met de JO17-1 gezien zijn ervaring. Als technische commissie jeugd zijn we erg blij om Michiel te behouden als trainer van de IJsselmeervogels jeugdopleiding. Koelewijn zijn kennis en expertise hebben een toegevoegde waarde voor de opleiding!

michiel koelewijn

Alle evenementen

Evenementen

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

7
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's