Nieuws

Volgen op

Onder 23 treft met name regiogenoten

De KNVB heeft de indeling voor de nieuwe Onder 23-competitie gepubliceerd. Eerder was al bekend dat IJsselmeervogels Onder 23 zou starten in één van de twee (hoogste) Divisie 1-competities. Inmiddels is duidelijk dat binnen deze divisie een aantal districtsgenoten wordt getroffen.

Programma Herubo-toernooi vastgesteld

Op zaterdag 18 juli staat de eerste Herubo-toernooi op het programma. Teams van IJsselmeervogels en Eemdijk gaan de strijd aan om de felbegeerde Herubokaal de eer én €150,- aan consumpties. 

Eerste editie Herubo-toernooi op De Westmaat

Op zaterdag 18 juli wordt bij IJsselmeervogels een seniorentoernooi georganiseerd, mede mogelijk gemaakt door Herubo Lijmwerken. Vanaf 12 uur gaan seniorenteams van IJsselmeervogels en Eemdijk met elkaar de strijd aan om de prestigieuze Herubokaal.

Müller en Ausma vertrekken

Na een aantal jaar van goede samenwerking zullen de wegen van Lorenzo Müller en Sipke Ausema en die van IJsselmeervogels deze zomer scheiden. 

Voorlopige Voetbalgids 2020-2021 online

De voorlopige Voetbalgids voor het aankomende seizoen 2020 -2021 is via deze link te openen. In deze gids kunt u de voorlopige teamindeling inzien van alle jeugd en dames teams. De indeling van de seniorenteams zal op een later tijdstip gecommuniceerd worden.

Loop je stage bij IJsselmeervogels!

Ook komend seizoen zal v.v. IJsselmeervogels stageplaatsen aanbieden aan leerlingen van de regionale ROC en CIOS-opleidingen. We bieden een stageplaats op de niveaus 1 t/m 4 inclusief stagevergoeding! Verder zijn er beperkte plaatsen om een maatschappelijke stage te volgen (voortgezet onderwijs).

Sofian Assila naar FC Utrecht

Het volgende Vogelstalent verlaat IJsselmeervogels door de voordeur. Sofian Assila heeft zich in dit bijzondere seizoen toch goed in de kijker kunnen spelen. Allereerst kwam hij medio 2019 op proef mee trainen en wist hij de jeugdscouts te overtuigen dat hij ruim voldoende kwaliteiten had voor de O17-1.

Afmelden als lid graag voor 1 juni!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. Voor het samenstellen van de nieuwe teams is het belangrijk om te weten welke spelers beschikbaar zijn. Het afmelden dient dan ook plaats te vinden voor 1 juni aanstaande. 

Afmelden
Afmelden kan door een mail te sturen naar de ledenadministratie ([email protected]) en geef hierbij de onderstaande gegevens op. Dit is natuurlijk voor de spelende leden. Niet spelende leden dienen zoveel mogelijk in te vullen:

  • Aangeven dat het een afmelding/opzegging betreft
  • Naam en adres van diegene die zich afmeldt
  • Registratienummer van IJsselmeervogels (staat op de ledenpas, boven de naam)
  • KNVB-nummer (staat op de ledenpas, onder de naam)

Aanmelden
Natuurlijk is het ook mogelijk om lid te worden van IJsselmeervogels. Dit kan eenvoudig en snel via https://www.ijsselmeervogels.nl/lid-worden

Update trainersstaf jeugd 2020/21


De jeugdopleiding van IJsselmeervogels zit ondanks het afgebroken seizoen niet bij de pakken neer en is al volop actief met het inrichten van de trainersstaf van de verschillende jeugdteams voor het komende seizoen. Zoals bekend streven we een hoge kwaliteit na in onze jeugdopleiding en daar zijn deze aanstellingen het gevolg van. Op deze manier hopen we het hoge niveau waarop onze teams acteren vast te houden en spelers zo te ontwikkelen.

Op 4 en 5 mei gaan de trainingen door!

4 en 5 mei wordt er gewoon getraind.

Uiteraard vragen wij de trainers en spelers om op 4 mei om 20.00 uur stil te staan bij de herdenking.

Alle evenementen

Evenementen

18
juli
Herubo-toernooi

Herubo-toernooi
Sportpark de Westmaat

24
juli
Buitenbingo

Buitenbingo
Terras voor het clubhuis

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's