Nieuws

Volgen op

Heijvis Visverwerking nieuwe hoofdsponsor Onder 23

We zijn als sponsorcommissie zeer content met het vastleggen van Heijvis Visverwerking als hoofdsponsor van IJsselmeervogels Onder 23 voor de komende jaren.

De Kleine Rooie Vogels zoeken een coördinator

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters binnen onze club. Voor deze mooie groep leden zoeken wij een coördinator die het eerste aanspreekpunt is voor de ouders van deze jongste groep voetballers/sters.

De voornaamste taken van de coördinator zijn de communicatie omtrent de Kleine Rooie Vogels richting ouders, de communicatie met de trainers van de woensdag en op zaterdag samen met de andere KRV-teamleden alles in goede banen leiden. De functie kan ook door twee personen ingevuld worden.

Wil je graag op deze actieve manier bijdragen aan de Kleine Rooie Vogels? Dan nodigen wij jou of jullie heel graag uit voor een kennismaking. Stuur een e-mail naar [email protected] en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

IJsselmeervogels ook in 2020/21 Utrechts beste

IJsselmeervogels is ook in het seizoen 2020/21 uitgeroepen tot Utrechts beste amateurclub door vakblad De Voetbaltrainer en is daarnaast landelijk op een gedeelde zesde plaats terug te vinden. Even leek het erop dat de Spakenburgse vereniging voorbij was gestreefd door provinciegenoot USV Hercules, maar na hertelling bleek dat toch niet het geval.

Beukers tekent profcontract bij AZ

Voormalig IJsselmeervogels-jeugdspeler Daniël Beukers heeft vandaag een profcontract getekend bij AZ. De zestienjarige verdediger van AZ Onder 17 tekende in het AFAS Stadion zijn eerste profcontract dat hem tot medio 2023 aan de Alkmaarse club verbindt. 

Twee spelers van O17 op proef bij FC Utrecht

Aanvallers Dugary Monkou en Pascal Koelewijn gaan binnenkort op proefstage bij FC Utrecht. De voorhoedespelers van IJsselmeervogels Onder-17 hebben zich in de kijker gespeelde bij de profclub uit de provincie en gaan binnenkort op proefstage.

Oud-Vogel Drommel opgeroepen voor NL elftal

Joël Drommel is zondag door bondscoach Frank de Boer toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. De voormalig jeugdspeler van IJsselmeervogels is de vervanger van de geblesseerd geraakte Justin Bijlow van Feyenoord. Voor Drommel is het de eerste keer dat hij bij de selectie van het Nederlands elftal zit. Hij kwam al wel vier keer uit voor Jong Oranje. 

Beperkt trainen (tot 18.00 uur) tijdens Dankdag

Tijdens Dankdag voor gewas en arbeid, aanstaande woensdag 4 november, is er wel training voor de Kleine Rooie Vogels en ook de techniekschool gaat door (tot en met 18:00 uur. Alle trainingen na 18 uur zullen niet doorgaan i.v.m. Dankdag.

We rekenen op uw begrip!

Rabo ClubSupport: Stem op IJsselmeervogels!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Om die reden organiseert de Rabobank al diverse jaren Rabo Club Support (voorheen ook bekend als de Rabo Clubkascampagne).

Cornelissen geeft 'NAS 7' gasttraining

Ton Cornelissen, assistent trainer van het eerste elftal, heeft vorige week een gasttraining gegeven aan het zevende elftal van IJsselmeervogels. De mannen werden flink op scherp gezet en dat bleek succesvol: afgelopen zaterdag resulteerde de inspanningen in een ruime overwinning op VOP 4 (2-8).

Ouderavond Onder 8-teams op 3 september

Alle ouders / verzorgers, nieuwe leden en overige geïnteresseerde (jeugd)leden worden van harte uitgenodigd voor de ouderavond, specifiek bestemd voor JO8-teams. Deze avond vindt plaats in de Salentein Lounge op donderdag 3 september om 20.30 uur. Van harte aanbevolen. 

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen