Nieuws

Volgen op

FC Utrecht Voetbaldag

Goed nieuws, want in de herfstvakantie van dit jaar komt FC Utrecht met een Voetbaldag naar Bunschoten-Spakenburg. Op vrijdag 20 oktober kunnen jongens en meiden tussen de 7 en 13 jaar oud een dag lang trainen (09:00 – 16:00 uur) als een FC Utrecht-speler bij V.V. IJsselmeervogels.

Jumbo Fotoboek Actie 2023

Zoals er in de wandelgangen wellicht al vernomen is, komt er komende periode wederom een V.V. IJsselmeervogels fotoboek. 

Terugblik SALED IJsselmeercup 2023

Afgelopen zaterdag werd op de rooie zijde van De Westmaat gestreden om de IJsselmeercup. Het was de 2e editie, dit keer met 3 leeftijdscategorieën, de O13, O14 en O15, dat is één categorie minder dan vorig jaar.

SALED IJsselmeercup 2023

Op zaterdag 26 augustus organiseert IJsselmeervogels voor de tweede keer het prestigieuze prestatietoernooi – IJsselmeercup 2023 – met Saled als hoofdsponsor om op te warmen voor seizoen 2023/2024!

Onder 17 loot leeftijdsgenoten PSV

IJsselmeervogels Onder 17-1 is in de eerste ronde van de beker gekoppeld aan PSV Onder 17-1. De ploeg van trainers Rida Drissi en Djaylani Martherus zagen de ploeg uitkomend in de Divisie 1A uit de koker komen. IJsselmeervogels O17 komt uit in de Divisie 4A.

Daniël Beukers vervolgt carrière bij FC Groningen

Daniël Beukers maakt de overstap van AZ naar FC Groningen. In 2018 stapte Daniël Beukers over vanuit de jeugdopleiding van IJsselmeervogels naar de gevierde jeugdopleiding van AZ. Hij stapte toen over naar AZ Onder 15. In 2021 tekende de verdediger zijn eerste profcontract. Bij Jong AZ debuteerde Daniël als profvoetballer en als speler van AZ Onder 19 wist hij beslag te leggen op de UEFA Youth League door te winnen van internationale grootheden als FC Barcelona, Real Madrid en Eintracht Frankfurt en in de finale Hajduk Split te verslaan.

17 juni Jumbo Jeugd Zomertoernooi

Ook dit jaar hebben we ons als toernooicommissie weer mogen buigen over de organisatie van ons jaarlijkse jeugdtoernooi. Wij heten jullie als speler, leider en/of supporter heel
hartelijk welkom op ons IJsselmeervogels Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi van IJsselmeervogels 2023!

Instuif Kleine Rooie Vogels op 27 mei, 3 en 10 juni!

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd zijn de jongste actieve voetballers/sters van onze club. Voor het seizoen 2023 - 2024 gaat het dan voornamelijk om jongens en meisjes die geboren zijn tussen 2016 en 2019.

IJsselmeervogels 3 / NAS 4 kampioen!

Vandaag is met groot overmacht in de 3e Klasse 6 IJsselmeervogels 3 kampioen geworden! Het team dat getraind wordt door Walter Koelewijn en op social media beter bekend staat als IJsselmeervogels 4 of NAS 4 wist in Almere met ruime cijfers te winnen van de plaatselijke FC. Na 90 minuten voetballen stond er een afgetekende 1-6 op het scorebord. Dankzij deze uitslag is IJsselmeervogels 3 niet meer te achterhalen door concurrent Eemdijk 3. 

Jael Korlaar opgenomen in Pre Academie FC Utrecht

Onze talentvolle keepster Jael Korlaar is geselecteerd voor de FC Utrecht Pre Academie. Het idee achter de Pre-Academie is om talentvolle spelers van Partnerclubs te helpen in hun ontwikkeling middels een extra training vanuit de visie van de Academie van FC Utrecht.

Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen