Nieuws

Volgen op

Abraham de Graaf naar Go Ahead Eagles

De jeugdopleiding van IJsselmeervogels staat hoog aangeschreven in de regio. Dankzij de goede begeleiding door onze jeugdtrainers, welke nauw samenwerken met de coördinatoren en de hoofden van de jeugdopleiding, kunnen talenten bij IJsselmeervogels tot bloei komen. In dat licht is IJsselmeervogels erg trots op het feit dat Abraham de Graaf de overstap gaat maken van IJsselmeervogels naar de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles.

Abraham de Graaf voetbalt al vanaf jonge leeftijd bij IJsselmeervogels. Hij is begonnen bij de Kleine Rooie Vogels en maakt nu de overstap vanuit het team JO12-1.

De Jeugdopleiding van Go Ahead Eagles heeft de samenwerking met partnerverenigingen, inbreng van ouders en ontwikkeling op persoonlijk en sportief gebied van de spelers hoog in het vaandel staan. Go Ahead Eagles hecht niet alleen waarde aan de continue verbetering van spelers; de Voetbalacademie heeft ook de ambitie om de beste voetbalopleiding van Oost-Nederland te worden.

IJsselmeervogels feliciteert Abraham met deze mooie stap in zijn voetbalontwikkeling en wenst hem veel succes en heel veel plezier toe bij Go Ahead Eagles!

Abraham de Graaf

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen