Nieuws

Volgen op

Beukers tekent profcontract bij AZ

Voormalig IJsselmeervogels-jeugdspeler Daniël Beukers heeft vandaag een profcontract getekend bij AZ. De zestienjarige verdediger van AZ Onder 17 tekende in het AFAS Stadion zijn eerste profcontract dat hem tot medio 2023 aan de Alkmaarse club verbindt. 

In 2015 stapte Daniël Beukers over vanuit de jeugdopleiding van IJsselmeervogels naar de gevierde jeugdopleiding van AZ. Hij stapte toen over naar AZ Onder 15 en speelt inmiddels in het Onder 17-team. De rechtsbenige verdediger reageert opgetogen op zijn eerste profcontract op de website van AZ: “Ik ben trots en dankbaar. Er spreekt vertrouwen uit dit contract en dat geeft nog meer motivatie om hard te blijven werken.”

Ook Paul Brandenburg, hoofd jeugdopleiding bij AZ, is enthousiast: “Daniël is een leergierige en hardwerkende speler. Hij is een rechtsbenige verdediger die altijd het maximale geeft, over veel loopvermogen beschikt en zowel aanvallend als verdedigend kwaliteiten heeft. Ook neemt hij zelf veel initiatief voor zijn eigen ontwikkeling. Dit uit zich bijvoorbeeld in het terugkijken van wedstrijdbeelden en door zelf extra te trainen. Dat toont aan dat hij er veel voor over heeft.”

Eerder dit jaar verscheen een uitgebreid interview met Daniël Beukers in de presentatiegids van IJsselmeervogels. Hij sprak hier over zijn dagelijkse inspanningen om de top te bereiken en sprak over zijn ambities

Met dank aan: website AZ

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen