Nieuws

Volgen op

Heijvis Visverwerking nieuwe hoofdsponsor Onder 23

We zijn als sponsorcommissie zeer content met het vastleggen van Heijvis Visverwerking als hoofdsponsor van IJsselmeervogels Onder 23 voor de komende jaren.

Wanneer we Peter Heijnen vragen naar de reden van deze sponsorovereenkomst antwoordt hij: "Heijvis Visverwerking draagt IJsselmeervogels een warm hart toe. Daarbij is het een interessant en tevens nieuw soort sponsorschap. IJsselmeervogels Onder 23 is een relatief nieuw team en een nieuwe competitie met veel potentieel. Het jonge team, wat qua niveau tussen de jeugd en het eerste elftal zit is een mooie investering. Het is een vooruitstrevend idee wat er achter zit. Er moeten echt spelers gaan doorstromen naar ons eerste elftal!"

Over Heijvis Visverwerking

Heijvis Visverwerking is een modern visfileerbedrijf dat vis verwerkt op locatie. Zij verwerken alle soorten vis voor een groot aantal zeevisgroothandels in het land, grotendeels in Spakenburg en “op” Urk. Zij zijn gespecialiseerd in het fileren en verwerken van rondvis en platvis. Het team van Heijvis bestaat uit een groot aantal ambachtelijke
fileerders en ervaren vismedewerkers. Heijvis Visverwerking “detacheert” ervaren vakmensen, die snel en zuinig werken. Dat scheelt enorm in personeelskosten van desbetreffende klanten en vermindert ziekteverzuim.

Meer info: https://www.heijvis.nl/

Heijvis Onder23

Op de foto zien we een afvaardiging van de technische commissie, de sponsorcommissie, de staf van het Onder 23-team, onze voorzitter en uiteraard Peter van Heijvis Visverwerking.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen