Nieuws

Volgen op

Het voetbalseizoen is begonnen!

Het is nog vakantietijd, maar vanaf vandaag (maandag 26 augustus) zullen ook de eerste trainingen starten voor de niet-selectie teams. Met de start van deze trainingen draaien we weer volledig als voetbalclub en kunnen we stellen dat het 'seizoen' nu echt is begonnen.

Kijk voor de actuele trainingstijden bij het onderdeel ‘teams’ op onze website.

Dit jaar zullen er geen bekerwedstrijden zijn voor de teams van JO8, JO9 en JO10. Zij starten namelijk gelijk met de competitie op zaterdag 31 augustus. JO11 en JO12 teams starten op zaterdag 31 augustus wel met de bekerwedstrijden, aangezien de competitie voor hen pas na de herfstvakantie start. We vinden het als club belangrijk om al wel wedstrijden te spelen en kiezen er daarom voor het bekertoernooi. Alle niet-selectie teams van JO13 en worden ingedeeld zonder bekerwedstrijden. Dit is met uitzondering van het vrouwenvoetbal. Die competitie start op zaterdag 21 september (uitgezonderd JO19-2).

Mochten er vragen of zaken spelen waar je antwoord op wilt hebben binnen de niet-selectie teams. Neem dan contact op met de desbetreffende coördinator:

Onderbouw (JO8 - JO11): Henk Korlaar, [email protected]

Bovenbouw (JO12-JO19): Vacant, [email protected]

Vrouwen- en meisjesvoetbal: Rolinda Beukers, [email protected]

Senioren: Robert de Graaf, [email protected]

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's