Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels 3 / NAS 4 kampioen!

Vandaag is met groot overmacht in de 3e Klasse 6 IJsselmeervogels 3 kampioen geworden! Het team dat getraind wordt door Walter Koelewijn en op social media beter bekend staat als IJsselmeervogels 4 of NAS 4 wist in Almere met ruime cijfers te winnen van de plaatselijke FC. Na 90 minuten voetballen stond er een afgetekende 1-6 op het scorebord. Dankzij deze uitslag is IJsselmeervogels 3 niet meer te achterhalen door concurrent Eemdijk 3. 

IJsselmeervogels 3 speelde in de competitie tot nu toe zeventien wedstrijden waarvan er veertien werden gewonnen, twee werden gelijkgespeeld en slechts 1 wedstrijd werd verloren. Er kan dus worden gesproken van een zeer verdiend kampioenschap.

VVIJV 3 kampioen

Vanaf 18.30 uur rondrit op de platte kar

Om het kampioenschap extra cachet te geven en alle fans de kans te geven de kampioensschaal te bekijken, is er weer een rondrit op de platte kar georganiseerd door NAS 4. De route ziet er als volgt uit:

Start Westmaat, Groen van Prinstersingel, Schipperskamp, Zuiderzeelaan, Heemstedesingel, Beethovenlaan, Brahmslaan, Bachlaan, Bikkersweg, Oostelijke randweg, De Kleine Pol, Stadsgracht, Blauwe Reiger, Westsingel, Huismus, Zanglijster, Plevier, Scholekster, Sint Nicolaashoofd, De Kronkels, Sint Nicolaasweg, Nijkerkerweg, Oostelijke randweg, De Kampen, Paardenkamp, Voorste Kamp, Tabakskamp, Bunschoter Veenkamp, Oostelijke Randweg, Zuidwenk, Molenstraat, Bikkersweg, Westsingel, Groen van Prinsterersingel, 
Einde Westmaat

Route platte kar NAS4

IJsselmeervogels is trots op het kampioenschap van IJsselmeervogels 3 / NAS 4 en feliciteert de heren van harte met deze fantastische prestatie!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

8
juli
Schaken FishPartners Open

Schaken FishPartners Open
Salentein Lounge

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen