Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi van start!

Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf maar op zaterdag 15 juni 2019 was het dan eindelijk zover, de eerste van de tweeluik van het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi ging van start!

Dat velen er reikhalzend naar hadden uitgekeken bleek wel uit de enthousiaste reacties. De eerste helft van het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi bestond uit een ochtend- en middagprogramma. In de ochtend stonden de leeftijden onder de 8-10 en 11 jaar centraal. Er werd gevoetbald en gestreden maar bovenaan stond vooral het plezier en sportiviteit. De spelbegeleiders en scheidsrechters zorgden dat alles ordelijk en juist verliep. Het horeca- en visbak team zorgde ervoor dat de supporters op hun wenken bediend werden. Natuurlijk was de EHBO aanwezig maar zij hadden gelukkig weinig te doen.

Nadat alle punten geteld waren kon om stipt 12.30 uur de prijsuitreiking van start gaan. Dit werd geopend door een dankwoordje van 2 jeugdige spelers behorende bij Excelsior Maasluis, ze bedankten de toernooicommissie voor het leuke toernooi! Dit werd door de overige aanwezigen met luid applaus ondersteund waarna de prijsuitreiking van start kon gaan. Voor iedere ploeg was er een beker en een vaantje voor alle deelnemers.

Jumbo jeugdtoernooi 1
Voor iedereen een prijs

Na het ochtendprogramma was het werk aan de winkel voor de toernooicommissie, zij zorgden er in rap tempo voor dat alles voor het middagprogramma weer in gereedheid werd gebracht.

De middag was gereserveerd voor de voetballende jeugd in de leeftijd van 9-12 jaar. Om stipt 13.30 uur vond de aftrap voor de eerste middagwedstrijden plaats. Onder grote belangstelling lieten de jeugdige voetballers zien veel in hun mars te hebben en genoot het aanwezige publiek van de vertoonde kunsten! Alles verliep wederom volgens het boekje ondanks dat sommige teams niet kwamen opdagen. Gelukkig is de toernooicommissie een geoliede machine en kwam er een goede oplossing voor deze poule zodat ook zij veel aan voetballen toekwamen. Na een middag gestreden te hebben was het om 16.30 uur tijd voor de 2de prijsuitreiking van de dag.

Jumbo jeugdtoernooi 2
De winnaars JO10-3

De deelnemers stonden te popelen om hun mooie beker in ontvangst te nemen. Excelsior Maassluis liet wederom horen zeer content te zijn geweest met het toernooi bij monde van een van de jeugdige aanvoerders wat door de overige aanwezige wederom met applaus onderstreept werd. De prijzen werden verdeeld en ook nu ontvingen de deelnemers weer een mooi vaantje naast de gewonnen beker. Nadat het aanwezige publiek na afloop een wel thuis werd gewenst was het voor de toernooicommissie tijd om met een tevreden gevoel terug te kijken naar de eerste dag van het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi!

Jumbo jeugdtoernooi 3
Wachten op de prijsuitreiking

De spelers hadden genoten, de EHBO weinig te doen gehad, de viskraam was los kortom er wordt met een goed gevoel uitgekeken naar volgende week zaterdag, 22 juni, als er wederom op de rode zijde van de Westmaat het IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi plaats zal gaan vinden!

De toernooicommissie bedankt alle deelnemende ploegen voor hun enthousiasme en inzet:
Zuidvogels, SO Soest, QuickBoys, vv Barneveld, vv Eemdijk, sv Spakenbug, Excelsior Maassluis, Atletico Amsterdam, DOVO, DCG, Hoogland, DSO, VVB, Delta sport, KFC, Buitenboys, JSV, VVOP en IJsselmeervogels, we zien jullie graag terug bij het volgende IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi!

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's