Nieuws

Volgen op

Diverse vacatures

Voor onze prachtige club zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag zelf op het veld staan om te werken met enthousiaste kinderen.

Vacatures Jeugdtrainers Onder- en Bovenbouw (V/M)

Voor zowel de boven- als onderbouw kunnen wij nog een aantal trainers gebruiken. Het gaat in dit geval om jeugdtrainers voor niet-selectie teams. We zoeken mensen die het leuk vinden met onze jeugd aan de slag te gaan en de (basis)principes van het voetbal kunnen overbrengen. De niet-selectieteams trainen een keer per week en spelen op zaterdag hun wedstrijden. Het willen coachen van het team tijdens de wedstrijden is een pré maar geen absolute must. Hoe je dit wilt invullen, kan je afstemmen met Ethie de Graaf.

Vacatures Kleine Rooie Vogels

De Kleine Rooie Vogels, ook wel KRV genoemd, zijn de jongste actieve voetballers binnen onze club. Ze zijn in de leeftijd van (bijna) 4 tot en met 7 jaar. Voor de nieuwste lichting zijn we op zoek naar één of twee trainers die op woensdagmiddag van 15.00 -17.00 uur de trainingen kunnen verzorgen.

Wat levert het werk als jeugdtrainer, bij de mooiste club die er is, jou op?

Naast het feit dat je natuurlijk ontzettend veel enthousiasme ontvangt van de kinderen die plezier beleven aan het mooiste spelletje, ontvang je ook een vergoeding! Wanneer het geven van trainingen jou goed bevalt en je jezelf verder wilt ontwikkelen als trainer, faciliteert IJsselmeervogels ook (KNVB)trainerscursussen.

Voor meer informatie over de invulling van je werkzaamheden als jeugdtrainer of om je meteen aan te melden, kan je mailen naar [email protected]

Laat je rode hart spreken en meld je aan!

KRV

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen