Nieuws

Volgen op

Ook 2de editie Jumbo Jeugdtoernooi groot succes!

Na de succesvolle editie van het IJsselmeervogels Jumbo jeugdtoernooi van zaterdag 15 juni 2019 was het afgelopen zaterdag, 22 juni, tijd voor de 2de editie waar de JO13 centraal stond.

Het was voor de toernooicommissie nog wel even zwoegen afgelopen week nadat diverse teams hadden afgezegd maar zoals het een goede commissie betaamt werd alles op alles gezet om ploegen te vinden zodat het toernooi in volledige vorm door kon gaan. En dat is gelukt!

Alle ploegen waren aanwezig bij de start van het toernooi, 3 poules van 5 deelnemers en 1 poule van 4. Met een zon over de rode zijde van De Westmaat klonk om 10.00 uur het beginsignaal.
De fanatieke supporters zorgde voor de benodigde sfeer langst de lijn en het horeca- en visbakteam zorgde net als vorige week ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. De toernooicommissie had een goede scheidsrechtersploeg geregeld waardoor alle wedstrijden juist en ordelijk verliepen.

De sfeer spatte van het toernooi en het deed de toernooicommissie goed om zoveel tevreden gezichten te zien en de complimenten qua organisatie in ontvangst te nemen.
Na een goed verlopen toernooi en het tellen van de punten was het even over 14.00 uur tijd voor de prijsuitreiking. De verzamelde spelers wachten met spanning op hun bekers en natuurlijk was er voor iedereen het felbegeerde vaantje!
SDZ JO13-2, IJsselmeervogels JO13-1, VVIJ JO13-2 en IJsselmeervogels JO13-3 sleepte de eerste prijzen in de wacht. Hoe groot de beker ook was iedereen keek met een goed gevoel terug op het geslaagde toernooi en nadat de toernooicommissie iedereen een wel thuis toewenste was het tijd voor deze ploeg om zelf even te relaxen voordat ze zich weer opgaan maken voor het IJsselmeervogels Jumbo jeugdtoernooi kersteditie.
Dit duurt gelukkig nog even, eerst is het tijd voor een welverdiende vakantie en wenst de toernooicommissie iedereen een goede vakantie toe en zien we elkaar na de vakantie graag weer op de velden!

De toernooicommissie bedankt hartelijk alle mensen die meegeholpen hebben om deze edities te doen slagen: Scheidsrechters, facilitairecie, horeca- en visbakteam, speaker, EHBO, wedstrijdsecretariaat en toernooisponsor JUMBO van Wincoop. Zonder deelnemers geen toernooi daarom een oprechte bedankje aan alle deelnemende clubs en hun trainers: BAS, VVIJ,Saestum, MSVTeisterbanders, DSV Concordia, SV Spakenburg, AGB, Geinoord, SDZ, Altius, ASV Dronten, Akacharsports, SV Diemen, Roda '46 en IJsselmeervogels.

Foto toernooi

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

16
okt
Ledenevent Rabobank

Ledenevent Rabobank
Kantine IJsselmeervogels

18
okt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

25
okt
Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober
Zwembad De Duker

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's