Nieuws

Volgen op

Oud-eerste-elftalspeler Willem ter Haar overleden

Afgelopen zondag bereikte ons het droevige bericht dat oud-eerste-elftalspeler Willem ter Haar geheel onverwachts is overleden.

Willem ter Haar heeft midden jaren zestig en begin jaren zeventig zowel bij het eerste als tweede elftal grote successen gekend. Zijn lange voetbalcarrière omvatte vele jaren waarin hij in onze hoofdmacht afwisselend als reserve en basisspeler veel voor de club heeft betekend. De altijd zo rustig ogende Willem kende geen kapsones en stond klaar als de trainer daar om vroeg. De ideale reserve die nooit klaagde maar gewoon zijn best deed. In die rol werd Willem zeer gewaardeerd door medespelers en supporters. 

Na zijn voetbalcarrière bleef hij als vrijwilliger en supporter de club trouw en was als facilitair medewerker bijna dagelijks op het veld te vinden. Het wandelingetje van zijn huis naar het veld behoorde tot zijn dagelijkse rituelen. IJsselmeervogels verliest in Willem ter Haar een loyaal vrijwilliger en sympathieke persoonlijkheid.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en verdere familie. Het bestuur wenst hen de troost en kracht van onze Hemelse Vader toe om dit grote verdriet te verwerken.

 

Namens het bestuur

Tijmen de Graaf
Archivaris IJsselmeervogels

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

26
aug
AS Roma Camp bij IJsselmeervogels

AS Roma Camp bij IJsselmeervogels
De Westmaat

31
aug
Vrijwilligersavond 2019

Vrijwilligersavond 2019
Terras clubhuis

7
sept
Instuif Kleine Rooie Vogels

Instuif Kleine Rooie Vogels
Sportpark de Westmaat

7
sept
Rooie Familiedag 2019

Rooie Familiedag 2019
De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's