Nieuws

Volgen op

Selectietrainersploeg bovenbouw IJsselmeervogels klaar voor komend seizoen

IJsselmeervogels is trots te kunnen vermelden dat de selectietrainers bij de bovenbouw voor komend seizoen rond zijn.

Met Addy Meester keert een oude bekende terug na slechts één jaar afwezigheid. Addy zal de JO 16-1 gaan trainen en coachen. Hij kent de club natuurlijk door en door en is een echte rooie. We zijn dan ook blij met zijn komst.

trainers Met Addy Meester keert een oude bekende terug

Addy zal de JO 16-1 gaan trainen en coachen

Daarnaast zijn we verheugd te melden dat Danny Kooij doorschuift van assistent-trainer naar hoofdtrainer bij de JO 14-1. Afgelopen seizoen heeft Danny meegelopen met Jaco Oosterveen en hij heeft zijn UEFA-C met succes afgerond. Danny kijkt ernaar uit om op eigen benen te staan en heeft dan ook heel veel zin in het nieuwe seizoen. Met de drive die Danny heeft, kan het bijna niet anders dan dat het een succesverhaal wordt.

trainers Danny Kooij schuift door naar hoofdtrainer van JO 14 1

Danny Kooy is nu hoofdtrainer JO14-1

Het doorschuiven van Danny betekent natuurlijk ook iets voor Jaco Oosterveen. Ook deze echte rooie houden we binnenboord. Na overleg met Norbert Koelewijn en Jaco is besloten om hem als assistent toe te voegen aan de JO 21. Jaco is blij met deze stap. We zijn als club blij dat hij zo behouden blijft en zich bij de JO 21 verder kan ontwikkelen.

Echte nieuwkomer is Mustafa Aydin. Deze in Nijkerk woonachtige trainer zal de JO 17-1 onder zijn hoede nemen. Mustafa beschikt over Uefa B en is een echt voetbaldier. Hij werkt graag met jeugd en heeft een heldere visie op voetbal en het ontwikkelen van spelers en teams. Omdat dit goed aansluit op hoe we er bij IJsselmeervogels naar kijken, denken we met Mustafa iemand binnen te hebben gehaald die de komende jaren het trainersgilde van IJsselmeervogels zal versterken.

trainers Nieuwkomer Mustafa Aydin voor JO 17 1

Nieuwkomer is Mustafa Aydin traint onder JO 17-1

Met Lotte van Diermen hebben we slechts één vertrekkende trainster. Als club vinden we het heel erg jammer dat ze er in ieder geval één jaar mee stopt. We hebben haar dan ook meegegeven dat de deur voor een clubmens als Lotte altijd open staat.

Met Ruud van Esveld (JO 15-1), Rida Drissi (JO 19-1), Naomi Vermeer (HJO onderbouw en trainster JO 13-1), Ivory Harrison (o.a. trainer en talentbegeleiding), Ralph Hovestad (verschillende taken m.b.t. behalen Uefa A) en Norbert Koelewijn (JO 21) die allen verbonden blijven aan onze club, staan we er goed voor. Samen met HJO Paul Voois gaan we er een mooi seizoen van maken en verder bouwen op de ingeslagen weg.
trainers Ralph Hovestad gaat voor het behalen van UEFA ARalph Hovestad (links) gaat voor het behalen van zijn UEFA-A, hoofdopleidingen Paul Voois (rechts) gaat onder andere hem daarbij begeleiden

trainers Ruud van Esveld bij JO 15 1Trainer Ruud van Esveld traint JO 15-1

trainers groepsfoto

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen