Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels verwelkomt TC Group als nieuwe hoofdsponsor

V.V. IJsselmeervogels kondigt met trots TC Group aan als nieuwe hoofdsponsor van de club. Een samenwerking die op 6 januari tijdens de nieuwjaarsborrel in het Clubhuis van IJsselmeervogels officieel werd bekendgemaakt.

 "Fantastisch dat wij Patrick Dreijer met TC Group van harte welkom mogen heten als nieuwe hoofdsponsor bij onze prachtige club en gaan ervan uit dat het alleen maar succesvol kan worden. Wij zijn er vooral heel dankbaar voor dat zij ook alle vertrouwen in ons als club hebben", aldus een enthousiaste voorzitter Ruud van Diermen.

Handschudden Gert Jan Karsten hoofdtrainer Ruud van Diermen voorzitter IJsselmeervogels Patrick Dreijer TC Group Frank van den Bos voorzitter sponsorcommissie. webjpg

Voorzitter Ruud van Diermen (links) schudt Patrick Dreijer (rechts) van de TC Group de hand op het nieuwe hoofdsponsorschap. Hoofdtrainer Gert Jan Karsten (links) en voorzitter van de sponsorcommissie Frank van den Bos (rechts) waren aanwezig bij dit feestelijke moment.

De TC Group, oorspronkelijk gestart in de vroege jaren '90 als een bescheiden poffertjeskraam op de markt, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gevestigde naam in zowel de nationale als internationale events en catering branche. Met het grootste Foodtruck wagenpark van Nederland heeft het bedrijf de capaciteit om een breed scala aan evenementen te bedienen, van kleine feesten tot grootschalige (bedrijfs)events en volledig verzorgde projecten.

"Het vinden van een hoofdsponsor is een uitdaging, omdat we zoeken naar een sponsor die past bij het DNA van IJsselmeervogels. Het verheugt ons dan ook dat opnieuw een lokale onderneming bereid is gevonden onze prachtige club met zijn rijke historie te omarmen.", aldus Frank van den Bos, voorzitter van de sponsorcommissie.

Shirt overhandiging Gert Jan Karsten hoofdtrainer Ruud van Diermen voorzitter IJsselmeervogels Patrick Dreijer TC Group Frank van den Bos voorzitter sponsorcommissie web

De nieuwe hoofdsponsor neemt de hoogste sponsor positie over van FishPartners, die de afgelopen tien jaar met toewijding en enthousiasme IJsselmeervogels als trotse hoofdsponsor heeft gesteund. Doordat FishPartners vastbesloten is haar prominente rol als sponsor te behouden, worden zij shirtsponsor. "FishPartners behoudt op deze manier een prominente positie als sponsor voor IJsselmeervogels, waarbij ze tevens de eervolle titel van eerste officiële en exclusieve shirtsponsor van ons eerste elftal mogen dragen. Deze stap benadrukt de voortdurende betrokkenheid van FishPartners als sponsor.", licht Frank van den Bos toe.

Voor en achterkant

De achterkant van het shirt met FishPartners als eerste officiële shirtsponsor

Voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel werden verschillende clips en verwijzingen verspreid via social media waarin de aankondiging van groot sponsornieuws centraal stond. Met een professionele video, vakkundig geproduceerd door het mediateam met medewerking van Peter Video, werd TC Group gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor. Iets wat bij alle aanwezige sponsoren, vrijwilligers en supporters in de smaak viel.

Met bovenstaande video werd het shirtsponsorschap van FishPartners en het hoofdsponsorschap van TC Group bekendgemaakt.

IJsselmeervogels kijkt met opwinding en alle vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking met TC Group.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Supportersveiling Koningsdag

Supportersveiling Koningsdag
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen