Nieuws

Volgen op

Klein gebaar van de sponsorcommissie voor grote support van sponsoren

Afgelopen dagen werden alle sponsoren van IJsselmeervogels verrast met een paasattentie. Deze paasattentie is samengesteld met behulp van een aantal sponsoren die graag een bijdrage leverden aan deze actie.

De sponsorcommissie licht toe: "Het zijn bijzondere maanden geweest. Een periode waarin we ons allemaal hebben aangepast: privé, zakelijk en ook binnen onze vereniging. Momenten van onzekerheid, spanning en teleurstelling; we hebben ze allemaal gehad. Binnen de mogelijkheden zijn we bijvoorbeeld activiteiten voor de jeugd blijven organiseren; er worden vrijwel wekelijks interne toernooien georganiseerd. Soms wilden we meer, maar kon dat niet. Tegelijkertijd hebben we een grote steun van velen van jullie ervaren en zien we nog steeds een grote betrokkenheid van onze sponsoren, leden en andere betrokkenen bij de club. De kosten binnen onze vereniging lopen voor een groot deel door, terwijl er geen inkomsten tegenover staan uit
horeca, evenementen of kaartverkoop. Daarom zijn we dankbaar voor zoveel geweldige vrijwilligers, leden én prachtige sponsoren. Allemaal onmisbaar voor de toekomst van onze club!"

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door:
Bakkerij ‘t Stoepje
De Graaf Bakeries
Intersweets
Pack Company
Seven Seas International
Urker Zalmhuys
Ter Maten
Spakenburg Paling
Salentein

Met een bijzondere dank aan de inpakkers en bezorgers van de pakketten. Het bestuur van IJsselmeervogels wenst een ieder namens deze weg fijne Paasdagen.

Sponsoren blij met de paasattentie.

Contractverlenging sponsor J.J. Darboven

Afgelopen week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde overeenkomst tussen J.J. Darboven en IJsselmeervogels voor de levering van koffie, overige warme dranken en bijbehorende apparatuur.

Een vernieuwde overeenkomst waar beide partijen zeer content mee zijn.

Voorzitter Frank van den Bos licht toe: "In onze zoektocht naar een betrouwbare koffieleverancier hebben wij naast uiteraard de kwaliteit vooral ook gekeken naar de mogelijkheden om op alle horecapunten passende koffiemachines te plaatsen. Dit om ook op de rustige avonden of vergadermomenten een enkel kopje koffie of cappuccino te kunnen serveren. J.J. Darboven kon hier zonder problemen invulling aan geven. Met een marktconforme prijs en een meerjarige sponsorovereenkomst zijn wij de samenwerking aangegaan. Van beide zijden bevalt deze zo goed dat we het dit seizoen aflopende contract gaan verlengen. Samen met onze sponsor hopen we weer snel met elkaar een bakkie te kunnen drinken.

Meer weten: https://www.darboven.com/nl-nl

Frank van den Bos, Jan Bruins en Frank van Ballekom nemen een bakkie op de contractverlenging

Frank van den Bos, Jan Bruins en Frank van Ballekom drinken een drinken een kopje koffie op de contractverlenging

Sponsor een zalmdoos, help de club

Afgelopen week is IJsselmeervogels begonnen met de actie om een doos van 10 kilo zalm te sponsoren aan de Zalmaktie 2020. De opbrengst komt ten goede aan de zalmaktie en daarmee aan de club. Diverse seniorenteams en bedrijven gingen u al voor.

Nieuwe GOUD-sponsor voor IJsselmeervogels

Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven zijn we zeer blij met een nieuwe goudsponsor. Van den Berg bedrijfsdeuren sluit zich aan bij de businessclub en wij heten dit mooie bedrijf dan ook van harte welkom.

Van Emous Montage zilversponsor IJsselmeervogels

In bijzondere tijden is de sponsorcommissie verheugd te kunnen melden dat Van Emous Montage zilversponsor van IJsselmeervogels is geworden.

Herinnering: Afhalen nieuwe sponsorpassen!

De sponsorpassen voor het nieuwe seizoen zijn er weer. Anders dan andere jaren, organiseren we dit jaar speciale afhaalavonden.

RoodHitBlauw Produkties nieuwe sponsor IJsselmeervogels

Afgelopen week mocht de sponsorcommissie weer een positief bericht melden. Direct na het tekenen van het sponsorcontract vroegen wij Ronald van RoodHitBlauw produkties naar de reden van zijn sponsorschap.

United Soft Drinks verlengt het partnership

Afgelopen maand hebben IJsselmeervogels en United Soft Drinks het partnership verlengd!

Besseling Travel en vv IJsselmeervogels verlengen partnership

Vianen - Besseling Travel en V.V. IJsselmeervogels hebben hun partnership tot en met 2021, met de intentie om deze na het seizoen 2020/2021 voort te zetten, verlengd.

Steun je club, koop bij sponsoren!

Bestuur en sponsorcommissie willen alle leden oproepen om in deze bijzondere tijden inkopen vooral lokaal (en bij onze sponsoren) te doen. 

Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen