Nieuws

Volgen op

Sligro avond exclusief voor sponsoren

Dinsdagavond 26 november organiseert Sligro voor de sponsoren van IJsselmeervogels een sponsoravond. Deze keer wil Sligro de bezoekers graag meenemen op een reis met de vers-partners die hun specialiteiten inkopen in Rungis, de grootste vers-markt van Europa in Parijs. Op 4 plekken in de winkel komt u de herkomst van bijzondere versproducten te weten. Natuurlijk laat Sligro ook van alles ruiken, proeven en drinken. Evenals vorig jaar zijn er ook collega-sponsoren van DOVO van de partij.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur   Gezamenlijk vertrek (bus) sportpark de Westmaat naar Sligro. (bij voldoende belangstelling )

19.00 uur   Ontvangst Sligro Amersfoort met hapje en drankje.

19.30 uur   Fantastische inspirerende workshops bij van onze vers partners Smit Vis, Ruig Wild en Gevogelte,  Kaldenberg Slagerijen en Smeding Groente en Fruit.

20.30 uur   Optreden Spakenburgs Visserskoor, gezellig shoppen met vele aanbiedingen, diverse proeverijen waaronder een uitgebreide wijnproeverij. Met recht Groots in Genieten

22.00 uur   Sluiting

Aanmelden voor deze avond kan via [email protected] of via een Whats-app naar 06 209 403 08.

De inschrijving sluit op 20 november.

Uitreiking lease auto's MKB Lease aan ATMZ adviesgroep

Vorige maand hebben de medewerkers van sponsor ATMZ Adviesgroep de laatste lease auto's van MKB lease (ook een trotse sponsor van IJsselmeervogels) ontvangen. Beide sponsoren zijn hier erg trots op. Via onderstaande link een filmpje van de uitreiking.

Zes nieuwe sponsoren

De start van IJsselmeervogels 1 is dit seizoen zeer goed te noemen. Ook de sponsorcommissie zit niet stil met als resultaat dat er de afgelopen vier thuiswedstrijden telkens nieuwe sponsoren afgekondigd konden worden. Deze nieuwe sponsoren willen we in het zonnetje zetten en welkom heten bij de club. Van Oosterom Bouw, Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit, Bodel Academie, Breijer, MKB Lease en Voorbach Makelaardij hopen we vaak te mogen ontmoeten in de Salentein Lounge.

Luchtbehandeling Clubhuis in bedrijf

Op deze laatste dag van juli is de luchtbehandelingskast (LBK) van het clubhuis in gebruik genomen.

Fishpartners Open wederom succes

In het businesshome werd op zaterdag 29 juni de tweede editie van het FishPartnersOpen gespeeld. Topfavoriet Pewatronic Grandmaster, de computer die bediend werd door FishPartners directeur Peter Frans Koelewijn, moest uiteindelijk twee remises afstaan en behaalde met 6 uit 7 de meeste punten. Pewatronic speelde echter niet om de prijzen. Op de immense wisselbeker zal de naam van Ivan Sokolov bij de editie van 2019 prijken. Hij verloor alleen van Pewatronic.

Succesvolle Ladies Night

Donderdagavond 13 juni was de Ladies Night voor alle vrouwelijke (partners van) sponsoren.

Sponsorevenement 11 april

Op donderdagmiddag 11 april vond er een evenement plaats voor sponsoren van IJsselmeervogels.

Event voor sponsoren

Op donderdagmiddag/avond 11 april organiseert de sponsorcommissie van IJsselmeervogels een evenement voor sponsoren met betrekking tot de sponsor app en LinkedIn (social selling).

Twee nieuwe sponsoren

Na de gewonnen wedstrijd tegen Jong Almere City had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels goed nieuws te melden. Maar liefst twee nieuwe sponsoren werden na de wedstrijd in Sponsorhome de Salentein Lounge afgekondigd.

Goed nieuws vanuit de sponsorcommissie

Na de gewonnen wedstrijd op 3 november tegen Kozakken Boys had de sponsorcommissie van IJsselmeervogels goed nieuws te melden.

Alle evenementen

Evenementen

15
nov
Tongavond 2019

Tongavond 2019
Clubhuis IJsselmeervogels

20
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine IJsselmeervogels

23
nov
Sinterklaasfeest 23 november

Sinterklaasfeest 23 november
Kantine IJsselmeervogels

26
nov
Sligro Sponsoravond 2019

Sligro Sponsoravond 2019
Sligro Amersfoort

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's