Nieuws

Volgen op

Sponsornieuws

Na de wedstrijd tegen HHC Hardenberg op 11 januari had de sponsorcommissie goed nieuws te melden.

Nieuwe sponsoren van IJsselmeervogels

Afgelopen zaterdag na de gewonnen wedstrijd tegen Noordwijk had de sponsorcommissie goed nieuws te melden. Maarliefst 2 bedrijven sloten zich recentelijk aan bij het sponsornetwerk van IJsselmeervogels.

Sponsoren bij de F1 in Abu Dhabi

Een groepje sponsoren van IJsselmeervogels woont de Formule 1 in Abu Dhabi bij en steekt ook bij dat grote evenement hun liefde voor IJsselmeervogels niet onder stoelen of banken.

Geslaagde Sligro-avond

Afgelopen dinsdag werd voor de tweede achtereenvolgende keer door onze sponsor Sligro een avond voor medesponsoren georganiseerd. Ook de businessclub van Dovo was weer uitgenodigd.

Sligro avond exclusief voor sponsoren

Dinsdagavond 26 november organiseert Sligro voor de sponsoren van IJsselmeervogels een sponsoravond. Deze keer wil Sligro de bezoekers graag meenemen op een reis met de vers-partners die hun specialiteiten inkopen in Rungis, de grootste vers-markt van Europa in Parijs. Op 4 plekken in de winkel komt u de herkomst van bijzondere versproducten te weten. Natuurlijk laat Sligro ook van alles ruiken, proeven en drinken. Evenals vorig jaar zijn er ook collega-sponsoren van DOVO van de partij.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur   Gezamenlijk vertrek (bus) sportpark de Westmaat naar Sligro. (bij voldoende belangstelling )

19.00 uur   Ontvangst Sligro Amersfoort met hapje en drankje.

19.30 uur   Fantastische inspirerende workshops bij van onze vers partners Smit Vis, Ruig Wild en Gevogelte,  Kaldenberg Slagerijen en Smeding Groente en Fruit.

20.30 uur   Optreden Spakenburgs Visserskoor, gezellig shoppen met vele aanbiedingen, diverse proeverijen waaronder een uitgebreide wijnproeverij. Met recht Groots in Genieten

22.00 uur   Sluiting

Aanmelden voor deze avond kan via [email protected] of via een Whats-app naar 06 209 403 08.

De inschrijving sluit op 20 november.

Uitreiking lease auto's MKB Lease aan ATMZ adviesgroep

Vorige maand hebben de medewerkers van sponsor ATMZ Adviesgroep de laatste lease auto's van MKB lease (ook een trotse sponsor van IJsselmeervogels) ontvangen. Beide sponsoren zijn hier erg trots op. Via onderstaande link een filmpje van de uitreiking.

Zes nieuwe sponsoren

De start van IJsselmeervogels 1 is dit seizoen zeer goed te noemen. Ook de sponsorcommissie zit niet stil met als resultaat dat er de afgelopen vier thuiswedstrijden telkens nieuwe sponsoren afgekondigd konden worden. Deze nieuwe sponsoren willen we in het zonnetje zetten en welkom heten bij de club. Van Oosterom Bouw, Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit, Bodel Academie, Breijer, MKB Lease en Voorbach Makelaardij hopen we vaak te mogen ontmoeten in de Salentein Lounge.

Luchtbehandeling Clubhuis in bedrijf

Op deze laatste dag van juli is de luchtbehandelingskast (LBK) van het clubhuis in gebruik genomen.

Fishpartners Open wederom succes

In het businesshome werd op zaterdag 29 juni de tweede editie van het FishPartnersOpen gespeeld. Topfavoriet Pewatronic Grandmaster, de computer die bediend werd door FishPartners directeur Peter Frans Koelewijn, moest uiteindelijk twee remises afstaan en behaalde met 6 uit 7 de meeste punten. Pewatronic speelde echter niet om de prijzen. Op de immense wisselbeker zal de naam van Ivan Sokolov bij de editie van 2019 prijken. Hij verloor alleen van Pewatronic.

Succesvolle Ladies Night

Donderdagavond 13 juni was de Ladies Night voor alle vrouwelijke (partners van) sponsoren.

Alle evenementen

Evenementen

7
feb
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

6
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

20
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's