Nieuws

Volgen op

Auto Import Garant nieuwe sponsor, Exaforte doet upgrade

Na de wedstrijd IJsselmeervogels - Katwijk kondigde de sponsorcommissie twee sponsorberichten af. We mochten één nieuwe bronssponsor (Auto Import Garant) welkom heten en daarnaast deed Exaforte een upgrade van vriend- naar bronssponsor. Berichten waar we als club enorm blij mee zijn!

Sponsorcommissie zoekt nieuwe commerciële talenten

Waar heel wat jaartjes geleden door een aantal oud gedienden de eerste 100 guldens werden opgehaald om de club te steunen zijn we anno 2020 met een groot commercieel team actief. De sponsorcommissie is een club met mensen die commercieel betrokken zijn om sponsoren te behouden voor de club, nieuwe bedrijven te binden aan de club en mensen met elkaar in contact te brengen om zakelijke relaties aan te kunnen gaan. Door de groei van de organisatie is de sponsorcommissie op zoek naar nieuwe commercieel talent (zeker niet leeftijdsgebonden).

Koelewijn Metselwerken, KVT Bouw en HeLa Transport nieuwe sponsoren

Na het gelijke spel tegen Kozakken Boys had de sponsorcommissie mooi nieuws te melden. Er werden namelijk twee nieuwe sponsoren afgekondigd: Koelewijn Metselwerken en duosponsor K.V.T. Bouw & HeLa Transport.

Sponsornieuws

Na de wedstrijd tegen HHC Hardenberg op 11 januari had de sponsorcommissie goed nieuws te melden.

Nieuwe sponsoren van IJsselmeervogels

Afgelopen zaterdag na de gewonnen wedstrijd tegen Noordwijk had de sponsorcommissie goed nieuws te melden. Maarliefst 2 bedrijven sloten zich recentelijk aan bij het sponsornetwerk van IJsselmeervogels.

Sponsoren bij de F1 in Abu Dhabi

Een groepje sponsoren van IJsselmeervogels woont de Formule 1 in Abu Dhabi bij en steekt ook bij dat grote evenement hun liefde voor IJsselmeervogels niet onder stoelen of banken.

Geslaagde Sligro-avond

Afgelopen dinsdag werd voor de tweede achtereenvolgende keer door onze sponsor Sligro een avond voor medesponsoren georganiseerd. Ook de businessclub van Dovo was weer uitgenodigd.

Sligro avond exclusief voor sponsoren

Dinsdagavond 26 november organiseert Sligro voor de sponsoren van IJsselmeervogels een sponsoravond. Deze keer wil Sligro de bezoekers graag meenemen op een reis met de vers-partners die hun specialiteiten inkopen in Rungis, de grootste vers-markt van Europa in Parijs. Op 4 plekken in de winkel komt u de herkomst van bijzondere versproducten te weten. Natuurlijk laat Sligro ook van alles ruiken, proeven en drinken. Evenals vorig jaar zijn er ook collega-sponsoren van DOVO van de partij.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur   Gezamenlijk vertrek (bus) sportpark de Westmaat naar Sligro. (bij voldoende belangstelling )

19.00 uur   Ontvangst Sligro Amersfoort met hapje en drankje.

19.30 uur   Fantastische inspirerende workshops bij van onze vers partners Smit Vis, Ruig Wild en Gevogelte,  Kaldenberg Slagerijen en Smeding Groente en Fruit.

20.30 uur   Optreden Spakenburgs Visserskoor, gezellig shoppen met vele aanbiedingen, diverse proeverijen waaronder een uitgebreide wijnproeverij. Met recht Groots in Genieten

22.00 uur   Sluiting

Aanmelden voor deze avond kan via [email protected] of via een Whats-app naar 06 209 403 08.

De inschrijving sluit op 20 november.

Uitreiking lease auto's MKB Lease aan ATMZ adviesgroep

Vorige maand hebben de medewerkers van sponsor ATMZ Adviesgroep de laatste lease auto's van MKB lease (ook een trotse sponsor van IJsselmeervogels) ontvangen. Beide sponsoren zijn hier erg trots op. Via onderstaande link een filmpje van de uitreiking.

Zes nieuwe sponsoren

De start van IJsselmeervogels 1 is dit seizoen zeer goed te noemen. Ook de sponsorcommissie zit niet stil met als resultaat dat er de afgelopen vier thuiswedstrijden telkens nieuwe sponsoren afgekondigd konden worden. Deze nieuwe sponsoren willen we in het zonnetje zetten en welkom heten bij de club. Van Oosterom Bouw, Schildersbedrijf Koelewijn-Crookewit, Bodel Academie, Breijer, MKB Lease en Voorbach Makelaardij hopen we vaak te mogen ontmoeten in de Salentein Lounge.

Alle evenementen

Evenementen

1
aug
Harry Hamstra Cup

Harry Hamstra Cup
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's