Nieuws

Volgen op

Sponsorarrangement Rijnsburgse Boys

Zaterdag 25 februari speelt IJsselmeervogels de volgende belangrijke wedstrijd in de Jack's League. In Rijnsburg wordt er gestreden tegen Rijnsburgse Boys.

Vele sponsoren maken prachtig Kerstpakket mogelijk!

Het is inmiddels een traditie: tijdens de Kerstborrel- / dankjewelavond van IJsselmeervogels krijgen de vrijwilligers een fraai kerstpakket als dank voor de in het afgelopen jaar bewezen diensten.

EXTRA EDITIE: Het Grote Overdekte Kerstbomen-Uitzoek-Event!

De eerste editie van dit leuke event was een groot succes. Daarom wordt het event aankomende zaterdag, 3 december, herhaald.

Nieuwe sponsoren welkom geheten

Na de wedstrijd tegen De Treffers zijn er twee (nieuwe) sponsoren welkom geheten.

Ook sponsorcommissie heeft fijne seizoensstart

Naast de eerste 3 punten van het seizoen was er meer goed nieuws vanuit de Salentein Lounge: een nieuwe zilversponsor en verlengingen van twee lang bestaande sponsoren!

LeadLogic verwelkomd als nieuwe goudsponsor

IJsselmeervogels is sinds zaterdag 7 mei een goudsponsor rijker. Na het duel tegen Scheveningen hebben eigenaren Jeroen Bos en Lammert Heek namens digital marketingbureau LeadLogic een handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst.

Nieuwe sponsor: 't Fuifje Likeur & Entertainment

Na de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Jong Volendam had de sponsorcommissie goed nieuws voor alle aanwezigen in Sponsorhome de Salentein Lounge. 't Fuifje Likeur & Entertainment werd aangekondigd als nieuwe sponsor van IJsselmeervogels!

Sponsornieuws vanuit het sponsorhome!

De sponsorcommissie mocht weer een aantal nieuwe en verlengende sponsoren bekendmaken. Clico Clean, JT Modelmakerij, R&Z Financieel Advies zijn trotse nieuwe sponsoren. Meerwaerde Financieel Adviseurs en makelaardij en MKB Lease hebben het sponsorschap verlengt.

Fresko doet een upgrade en wij verwelkomen Den Daas Vastgoed en Taxaties

De sponsorcommissie is trots en blij dat Fresko zo tevreden is dat het sponsorcontract is geüpgraded. Daarnaast is er een nieuwe sponsor toegevoegd namelijk; Den Daas Vastgoed en Taxaties. 

Zes nieuwe of verlengende sponsoren

De sponsorcommissie kon weer een aantal namen bekendmaken van nieuwe sponsoren en sponsoren die het sponsorschap hebben verlengd. Dit zijn:

Alle evenementen

Evenementen

31
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine

14
apr
Schoolvoetbaltoernooi 2023

Schoolvoetbaltoernooi 2023
Westmaat

17
mei
Nacht van NAS

Nacht van NAS
De Westmaat

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen