Nieuws

Volgen op

Nieuwe + verlengende sponsoren

Afgelopen zaterdag was het na de gewonnen wedstrijd tegen ASWH dubbel feest in de Salentein Lounge.
Er waren maar liefst drie afkondigingen met betrekking tot sponsoren die zich aansloten bij de club of hun bestaande/aflopende contract verlengden.

Sponsornieuws

Na het teleurstellende resultaat van afgelopen zaterdag tegen Quick Boys had de sponsorcommissie goed nieuws te melden in de Salentein Lounge.
Maar liefst drie nieuwe sponsoren mochten er worden aangekondigd. Te weten: Heijvis Visverwerking, Koelewijn Automotive en De Patat Generatie.

Unit 14 Goudsponsor

Vorige week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde sponsorovereenkomst tussen Unit 14 en IJsselmeervogels. Hiermee is Unit 14 nu een trotse Goudsponsor van IJsselmeervogels geworden.

Wijnand’s Auto Service schenkt IJsselmeervogels €1.074,79!

Op donderdag 15 april nam Arno Zomer namens de sponsorcommissie van IJsselmeervogels een cheque in ontvangst met daarop een bedrag van €1.074,79 die door leden van IJsselmeervogels bij Wijnand’s Auto Service, met de actie Tank & Schenk bij elkaar is gespaard.

Klein gebaar van de sponsorcommissie voor grote support van sponsoren

Afgelopen dagen werden alle sponsoren van IJsselmeervogels verrast met een paasattentie. Deze paasattentie is samengesteld met behulp van een aantal sponsoren die graag een bijdrage leverden aan deze actie.

Contractverlenging sponsor J.J. Darboven

Afgelopen week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde overeenkomst tussen J.J. Darboven en IJsselmeervogels voor de levering van koffie, overige warme dranken en bijbehorende apparatuur.

Sponsor een zalmdoos, help de club

Afgelopen week is IJsselmeervogels begonnen met de actie om een doos van 10 kilo zalm te sponsoren aan de Zalmaktie 2020. De opbrengst komt ten goede aan de zalmaktie en daarmee aan de club. Diverse seniorenteams en bedrijven gingen u al voor.

Nieuwe GOUD-sponsor voor IJsselmeervogels

Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven zijn we zeer blij met een nieuwe goudsponsor. Van den Berg bedrijfsdeuren sluit zich aan bij de businessclub en wij heten dit mooie bedrijf dan ook van harte welkom.

Van Emous Montage zilversponsor IJsselmeervogels

In bijzondere tijden is de sponsorcommissie verheugd te kunnen melden dat Van Emous Montage zilversponsor van IJsselmeervogels is geworden.

Herinnering: Afhalen nieuwe sponsorpassen!

De sponsorpassen voor het nieuwe seizoen zijn er weer. Anders dan andere jaren, organiseren we dit jaar speciale afhaalavonden.