Nieuws

Volgen op

Sponsornieuws vanuit het sponsorhome!

De sponsorcommissie mocht weer een aantal nieuwe en verlengende sponsoren bekendmaken. Clico Clean, JT Modelmakerij, R&Z Financieel Advies zijn trotse nieuwe sponsoren. Meerwaerde Financieel Adviseurs en makelaardij en MKB Lease hebben het sponsorschap verlengt.

Fresko doet een upgrade en wij verwelkomen Den Daas Vastgoed en Taxaties

De sponsorcommissie is trots en blij dat Fresko zo tevreden is dat het sponsorcontract is geüpgraded. Daarnaast is er een nieuwe sponsor toegevoegd namelijk; Den Daas Vastgoed en Taxaties. 

Zes nieuwe of verlengende sponsoren

De sponsorcommissie kon weer een aantal namen bekendmaken van nieuwe sponsoren en sponsoren die het sponsorschap hebben verlengd. Dit zijn:

Drie sponsoren in het zonnetje!

Afgelopen zaterdag werden er maar liefst drie nieuwe of verlengende sponsoren in het zonnetje gezet. We zijn blij en trots dat deze ondernemers zich aansluiten bij onze businessclub!

WelBijWim, vertegenwoordigd door Wim Muijs werd welkom geheten als nieuwe sponsor. Voor eerlijk hypotheekadvies!

Foto: Wim Muijs neemt de bloemen in ontvangst.

www.welbijwim.nl  

Faber Personeelsdiensten vertegenwoordigd door Luuk Hopman en Tom de Graaf namen een mooi shirt in ontvangst vanwege de verlenging van hun sponsorcontract.

Foto: Luuk Hopman (links) en Tom de Graaf (rechts).

www.faberpersoneel.nl  

Van den Berg Bedrijfsdeuren tekende tijdens de rust hun sponsorovereenkomst en werden ook na de wedstrijd in het zonnetje gezet.

Foto: Bas en Martijn tekenen het sponsorovereenkomst.

www.berg-bedrijfsdeuren.nl

Nieuwe + verlengende sponsoren

Afgelopen zaterdag was het na de gewonnen wedstrijd tegen ASWH dubbel feest in de Salentein Lounge.
Er waren maar liefst drie afkondigingen met betrekking tot sponsoren die zich aansloten bij de club of hun bestaande/aflopende contract verlengden.

Sponsornieuws

Na het teleurstellende resultaat van afgelopen zaterdag tegen Quick Boys had de sponsorcommissie goed nieuws te melden in de Salentein Lounge.
Maar liefst drie nieuwe sponsoren mochten er worden aangekondigd. Te weten: Heijvis Visverwerking, Koelewijn Automotive en De Patat Generatie.

Unit 14 Goudsponsor

Vorige week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde sponsorovereenkomst tussen Unit 14 en IJsselmeervogels. Hiermee is Unit 14 nu een trotse Goudsponsor van IJsselmeervogels geworden.

Wijnand’s Auto Service schenkt IJsselmeervogels €1.074,79!

Op donderdag 15 april nam Arno Zomer namens de sponsorcommissie van IJsselmeervogels een cheque in ontvangst met daarop een bedrag van €1.074,79 die door leden van IJsselmeervogels bij Wijnand’s Auto Service, met de actie Tank & Schenk bij elkaar is gespaard.

Klein gebaar van de sponsorcommissie voor grote support van sponsoren

Afgelopen dagen werden alle sponsoren van IJsselmeervogels verrast met een paasattentie. Deze paasattentie is samengesteld met behulp van een aantal sponsoren die graag een bijdrage leverden aan deze actie.

Contractverlenging sponsor J.J. Darboven

Afgelopen week werd er een handtekening gezet onder een vernieuwde overeenkomst tussen J.J. Darboven en IJsselmeervogels voor de levering van koffie, overige warme dranken en bijbehorende apparatuur.

Alle evenementen

Evenementen

13
mei
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen