Nieuws

Volgen op

Sponsor een zalmdoos, help de club

Afgelopen week is IJsselmeervogels begonnen met de actie om een doos van 10 kilo zalm te sponsoren aan de Zalmaktie 2020. De opbrengst komt ten goede aan de zalmaktie en daarmee aan de club. Diverse seniorenteams en bedrijven gingen u al voor.

Nieuwe GOUD-sponsor voor IJsselmeervogels

Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven zijn we zeer blij met een nieuwe goudsponsor. Van den Berg bedrijfsdeuren sluit zich aan bij de businessclub en wij heten dit mooie bedrijf dan ook van harte welkom.

Van Emous Montage zilversponsor IJsselmeervogels

In bijzondere tijden is de sponsorcommissie verheugd te kunnen melden dat Van Emous Montage zilversponsor van IJsselmeervogels is geworden.

Herinnering: Afhalen nieuwe sponsorpassen!

De sponsorpassen voor het nieuwe seizoen zijn er weer. Anders dan andere jaren, organiseren we dit jaar speciale afhaalavonden.

RoodHitBlauw Produkties nieuwe sponsor IJsselmeervogels

Afgelopen week mocht de sponsorcommissie weer een positief bericht melden. Direct na het tekenen van het sponsorcontract vroegen wij Ronald van RoodHitBlauw produkties naar de reden van zijn sponsorschap.

United Soft Drinks verlengt het partnership

Afgelopen maand hebben IJsselmeervogels en United Soft Drinks het partnership verlengd!

Besseling Travel en vv IJsselmeervogels verlengen partnership

Vianen - Besseling Travel en V.V. IJsselmeervogels hebben hun partnership tot en met 2021, met de intentie om deze na het seizoen 2020/2021 voort te zetten, verlengd.

Steun je club, koop bij sponsoren!

Bestuur en sponsorcommissie willen alle leden oproepen om in deze bijzondere tijden inkopen vooral lokaal (en bij onze sponsoren) te doen. 

Auto Import Garant nieuwe sponsor, Exaforte doet upgrade

Na de wedstrijd IJsselmeervogels - Katwijk kondigde de sponsorcommissie twee sponsorberichten af. We mochten één nieuwe bronssponsor (Auto Import Garant) welkom heten en daarnaast deed Exaforte een upgrade van vriend- naar bronssponsor. Berichten waar we als club enorm blij mee zijn!

Sponsorcommissie zoekt nieuwe commerciële talenten

Waar heel wat jaartjes geleden door een aantal oud gedienden de eerste 100 guldens werden opgehaald om de club te steunen zijn we anno 2020 met een groot commercieel team actief. De sponsorcommissie is een club met mensen die commercieel betrokken zijn om sponsoren te behouden voor de club, nieuwe bedrijven te binden aan de club en mensen met elkaar in contact te brengen om zakelijke relaties aan te kunnen gaan. Door de groei van de organisatie is de sponsorcommissie op zoek naar nieuwe commercieel talent (zeker niet leeftijdsgebonden).