Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels verwelkomt TC Group als nieuwe hoofdsponsor

V.V. IJsselmeervogels kondigt met trots TC Group aan als nieuwe hoofdsponsor van de club. Een samenwerking die op 6 januari tijdens de nieuwjaarsborrel in het Clubhuis van IJsselmeervogels officieel werd bekendgemaakt.

Met IJsselmeervogels naar Atletico Madrid - FC Barcelona

Beste sponsor van IJsselmeervogels,

Gezelligheid en voetbal gaan hand in hand bij IJsselmeervogels, mede vanwege dit gegeven is er vanuit de sponsorcommissie van IJsselmeervogels nagedacht over de organisatie van een fantastisch voetbalweekend (16-18 mrt 2024) voor leden van de businessclub. "met IJsselmeervogels naar Atletico Madrid - Barcelona"!

Business Class Event

Met nog slechts een paar dagen te gaan, willen we je eraan herinneren dat het Business Class evenement donderdag 16 november plaatsvindt. De avond zal plaatsvinden in de Salentein Lounge bij IJsselmeervogels. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten en investeringsmogelijkheden te ontdekken die door vooraanstaande ondernemers gedeeld worden.

Extra tribuneplaatsen voor sponsoren op de VIP-tribune

Na twee voorrondes bereikte IJsselmeervogels het hoofdtoernooi van de KNVB beker. Hierin is één van de oudste clubs van Nederland, Sparta Rotterdam, geloot.

Sponsoren! Meld je aan voor de derby tegen v.v. Eemdijk!

Alle sponsoren ontvangen in de week van 9 oktober een brief met belangrijke informatie over de derby tegen v.v. Eemdijk.

Herinnering: Salenteinavond voor sponsoren

Op vrijdag 1 september staat de sponsoravond op Landgoed Salentein weer gepland. Een avond voor sponsoren, aangeboden door IJsselmeervogels als dank voor de bijdrage aan de club. We zijn blij met u, en dat laten we op deze avond graag zien/horen.

Open Dag: Praktische informatie voor sponsoren

Zoals bekend vinden op zaterdag 12 augustus de Open Dag en de afsluitende NAS Redcovery Party plaats op ons sportpark. De Open Dag en de afsluitende party zijn de ideale gelegenheden om elkaar te ontmoeten. Dit geldt voor de leden, supporters, de A-selectie en natuurlijk ook de sponsoren.

Sponsorarrangement Rijnsburgse Boys

Zaterdag 25 februari speelt IJsselmeervogels de volgende belangrijke wedstrijd in de Jack's League. In Rijnsburg wordt er gestreden tegen Rijnsburgse Boys.

Vele sponsoren maken prachtig Kerstpakket mogelijk!

Het is inmiddels een traditie: tijdens de Kerstborrel- / dankjewelavond van IJsselmeervogels krijgen de vrijwilligers een fraai kerstpakket als dank voor de in het afgelopen jaar bewezen diensten.

EXTRA EDITIE: Het Grote Overdekte Kerstbomen-Uitzoek-Event!

De eerste editie van dit leuke event was een groot succes. Daarom wordt het event aankomende zaterdag, 3 december, herhaald.

Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen