Nieuws

Volgen op

Klein gebaar van de sponsorcommissie voor grote support van sponsoren

Afgelopen dagen werden alle sponsoren van IJsselmeervogels verrast met een paasattentie. Deze paasattentie is samengesteld met behulp van een aantal sponsoren die graag een bijdrage leverden aan deze actie.

De sponsorcommissie licht toe: "Het zijn bijzondere maanden geweest. Een periode waarin we ons allemaal hebben aangepast: privé, zakelijk en ook binnen onze vereniging. Momenten van onzekerheid, spanning en teleurstelling; we hebben ze allemaal gehad. Binnen de mogelijkheden zijn we bijvoorbeeld activiteiten voor de jeugd blijven organiseren; er worden vrijwel wekelijks interne toernooien georganiseerd. Soms wilden we meer, maar kon dat niet. Tegelijkertijd hebben we een grote steun van velen van jullie ervaren en zien we nog steeds een grote betrokkenheid van onze sponsoren, leden en andere betrokkenen bij de club. De kosten binnen onze vereniging lopen voor een groot deel door, terwijl er geen inkomsten tegenover staan uit
horeca, evenementen of kaartverkoop. Daarom zijn we dankbaar voor zoveel geweldige vrijwilligers, leden én prachtige sponsoren. Allemaal onmisbaar voor de toekomst van onze club!"

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door:
Bakkerij ‘t Stoepje
De Graaf Bakeries
Intersweets
Pack Company
Seven Seas International
Urker Zalmhuys
Ter Maten
Spakenburg Paling
Salentein

Met een bijzondere dank aan de inpakkers en bezorgers van de pakketten. Het bestuur van IJsselmeervogels wenst een ieder namens deze weg fijne Paasdagen.

Sponsoren blij met de paasattentie.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen