Nieuws

Volgen op

Koelewijn Metselwerken, KVT Bouw en HeLa Transport nieuwe sponsoren

Na het gelijke spel tegen Kozakken Boys had de sponsorcommissie mooi nieuws te melden. Er werden namelijk twee nieuwe sponsoren afgekondigd: Koelewijn Metselwerken en duosponsor K.V.T. Bouw & HeLa Transport.

Koelewijn Metselwerken

Ten eerste was Boudewijn Koelewijn aanwezig met zijn bedrijf Koelewijn Metselwerken en werd aangekondigd als nieuwe sponsor.

Koelewijn Metselwerken is een gespecialiseerd metselbedrijf wat van alle markten thuis is. Het bedrijf is opgericht in 1990 door Jacob Koelewijn. In de beginjaren is er veel gewerkt in Oost-Duitsland. Na de val van de muur heeft Koelewijn Metselwerken aan tal van fertig-bau projecten meegewerkt. Rond de eeuwwisseling is Koelewijn Metselwerken zich gaan richten op de Nederlandse markt. Naast grote woningbouwprojecten heeft Koelewijn Metselwerk ook geparticipeerd in diverse utiliteitsbouwprojecten. Koelewijn Metselwerken is daarnaast gespecialiseerd in het oude ambachtelijke metselwerk. Aan diverse renovatieprojecten van monumentale panden heeft Koelewijn Metselwerken meegewerkt.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in lijmwerken, voegwerk of steigerbouw. Ook dan bent u bij Koelewijn Metselwerken aan het juiste adres. Naast de traditionele manier van werken als onderaannemer beschikt Koelewijn Metselwerken over een hypermoderne werkplaats waar zij Prefab Schoorstenen vervaardigen. Volledig op maat gemaakt naar de wens van de klant.

Meer informatie: https://www.koelewijnmetselwerken.nl/

K.V.T. Bouw & HeLa Transport

Daarnaast werd K.V.T. Bouw in combinatie met Hela Transport bronssponsor van IJsselmeervogels. K.V.T. Bouw wat staat voor Kwaliteit voor Timmerwerken is het adres voor al uw (timmer)werken. HeLa Transport is het adres voor al uw chauffeursdiensten. Beide sponsoren zijn bekende "rooien" en zijn
regelmatig te vinden het sponsorhome. Op de foto beide heren met voorzitter Frank van den Bos.

sponsor hela kvtbouw

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen