Nieuws

Volgen op

Met IJsselmeervogels naar Atletico Madrid - FC Barcelona

Beste sponsor van IJsselmeervogels,

Gezelligheid en voetbal gaan hand in hand bij IJsselmeervogels, mede vanwege dit gegeven is er vanuit de sponsorcommissie van IJsselmeervogels nagedacht over de organisatie van een fantastisch voetbalweekend (16-18 mrt 2024) voor leden van de businessclub. "met IJsselmeervogels naar Atletico Madrid - Barcelona"!

Vanwege de relatie met sponsor Premium Sports Travel is er een weekend Spanje uitgewerkt tegen een zeer aantrekkelijk tarief, speciaal voorsponsoren van VVIJV.

Omdat het organisatorisch best een uitdaging is en wedstrijdkaarten, vliegreizen e.d. niet onbeperkt beschikbaar zijn zouden we u willen vragen om uw eventuele interesse binnen twee weken aan ons kenbaar te maken. We begrijpen dat de prijs iets is wat in overweging genomen moet worden, aangezien dit mede afhankelijk van het aantal deelnemers nog kan wijzigen ligt deze niet exact vast, uitgangspunt is rond de €1.200,- p.p. Dit is inclusief fietstocht door Madrid (voor de liefhebber) en een gezamenlijk diner.

We zullen verzamelen op de Westmaat, beginnen met een bak koffie en een broodje, daarna met de bus richting Schiphol vertrekken waar we een georganiseerd programma zullen volgen.

Mocht u verder nog vragen hebben, schroom niet deze te stellen.

Aanmelden of nieuwsgierig naar meer informatie, stuur een whatsapp naar Alma Broekhuizen via 06 20 94 03 08.

Met vriendelijke groet,

Arno Zomer
namens
Sponsorcommissie IJsselmeervogels

Terug

Deel via