Nieuws

Volgen op

Nieuwe GOUD-sponsor voor IJsselmeervogels

Ondanks de bijzondere tijd waarin we leven zijn we zeer blij met een nieuwe goudsponsor. Van den Berg bedrijfsdeuren sluit zich aan bij de businessclub en wij heten dit mooie bedrijf dan ook van harte welkom.


Wij vroegen Bas wie hij was en hoe hij in aanraking was gekomen met ons dorp en de club IJsselmeervogels. ‘Ruim 15 jaar geleden zijn we vanuit Almere naar Bunschoten verhuisd omdat het dorp ons erg aansprak, mede door de normen en waarden hier. Ondertussen zijn we trotse inwoners van het dorp en voelen ons hier erg thuis, ondanks dat we nog een beetje een ‘vreemde’ zijn. ;-)

In 2002 begon Bas als ZZP’er in de garage- en bedrijfsdeuren, nu – ruim 18 jaar later – zijn wij uitgegroeid tot een VCA-gecertificeerd bedrijf, gevestigd in Bunschoten. Ons team bestaat uit 4 personen op kantoor en 13 enthousiaste en goed opgeleide monteurs die jarenlange ervaring hebben; ze beschikken allemaal over een VCA-, GPI-, hoogwerker- en hoogwerker- en heftruckcertificaat, NEN3140 en rijden allemaal in een royaal ingerichte bus met goedgekeurd gereedschap!
Tevens beschikken we over meerdere hoogwerkers, heftrucks en aanhangwagens. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z ontzorgen: van deuren leveren, veilig werken op hoogte tot aan het de- en monteren. Ook het afvoeren van uw oude deur is voor ons geen probleem. We voeren ook diverse werkzaamheden uit bij onder andere Tata Steel, Schiphol, ASML en overheidsinstellingen.
Doordat we een groot gedeelte van onze materialen op voorraad hebben of snel kunnen leveren uit ons grote netwerk, zijn we erg flexibel en kunnen wij u snel van dienst zijn. We zijn merkonafhankelijk en kunnen hierdoor altijd de gepaste deur en/of hulp aan u bieden. Hierdoor zijn wij in contact gekomen met Jacob Vedder, die ook vaak op het voetbalveld te vinden is net als Bas. Het balletje is toen gaan rollen en nu mogen wij ons met trots sponsor van IJsselmeervogels noemen!’

Kijk ook gerust eens op de website voor meer informatie: www.berg-bedrijfsdeuren.nl

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

2
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Kantine

5
nov
Gooische Vrouwen Bingo 2021

Gooische Vrouwen Bingo 2021
De Westmaat

12
nov
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

11
feb
Culinaire veilingavond!

Culinaire veilingavond!
Restaurant 'De Toekomst'

Alle evenementen