Nieuws

Volgen op

Nieuwe sponsoren van IJsselmeervogels

Afgelopen zaterdag na de gewonnen wedstrijd tegen Noordwijk had de sponsorcommissie goed nieuws te melden. Maarliefst 2 bedrijven sloten zich recentelijk aan bij het sponsornetwerk van IJsselmeervogels.

MTH Hoevelaken:

Het kantoor op de grens van Amersfoort is al sinds de tachtiger jaren een actieve speler in de regio en in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende full service accountants- en adviesorganisatie met 60 medewerkers en een sterke focus op advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Tot op de dag van vandaag ondersteunen zij die pioniers, doeners en denkers, ondernemers en werkgevers met de essentie van hun onderneming.

Dé sleutel tot een gezond bedrijf, tot voortbestaan, tot groei. Zij geloven dat ondernemers het verschil maken. Voor onze welvaart. Voor ons welzijn. Voor Nederland.


Bertjan Ruijter en Arie Lengkeek van MTH met Frank van den Bos

BIN Systems

BINsystem heeft veel kennis van en ervaring met problemen en duurzame oplossingen op het gebied van afval, ongedierte en overlast van hondenpoep. Als geen ander maken ze slim gebruik van standaardoplossingen, deels in combinatie met volledig maatwerk.

Dankzij de compacte verkooporganisatie en volledig geautomatiseerde productiefaciliteiten kunnen zij bijzonder snel inspelen op uw wensen/eisen.


Jan Blankestijn met Frank van den Bos

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's