Nieuws

Volgen op

Nieuwe + verlengende sponsoren

Afgelopen zaterdag was het na de gewonnen wedstrijd tegen ASWH dubbel feest in de Salentein Lounge.
Er waren maar liefst drie afkondigingen met betrekking tot sponsoren die zich aansloten bij de club of hun bestaande/aflopende contract verlengden.

Elysee Accountants:
Elysee is een boutique advieskantoor die zich richt op accountancy en corporate finance werkzaamheden, voor nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB.

Het doel is om ruimte te creëren voor groei en ontwikkeling van hun klanten en ze realiseren zich dat hun financiële dienstverlening geen doel op zich moet zijn, maar een waardevol instrument is om ondernemingen succesvol te laten zijn. Dit doen ze op een ondernemende en betrokken wijze met een team van 20 professionals en waar samenwerking en persoonlijk geluk hoog in het vaandel staan.

Op de foto Richard Wisman, werkzaam voor Elysee en woonachtig in Spakenburg.

Verlenging sponsorovereenkomst Hyundai Wittenberg.

Hyundai licht toe: We vertegenwoordigen Hyundai in de regio Amersfoort, Hilversum en Utrecht. U kunt bij ons terecht voor zowel aanschaf, (private) leasing, als onderhoud van uw auto. Bij Hyundai Wittenberg kunt u rekenen op transparante service en professionele dienstverlening, maar altijd met een persoonlijk karakter. De mensen maken het verschil, zij zorgen voor de kwaliteit die u en uw auto verdienen. Samen met het ruime assortiment kwalitatief hoogwaardige Hyundai modellen. Wist u dat alle nieuwe modellen van Hyundai worden geleverd met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking? Zij nodigen u graag uit voor een bezoek aan een van onze showroom.

Op de foto een afvaardiging van Hyundai samen met "onze" roodgekleurde dames.

Verlenging Herubo Lijmwerken:
Herubo Lijmwerken is de specialist op het gebied van alle soorten lijmwerk. Een familiebedrijf waar kwaliteit, betrouwbaarheid en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De kalkzandsteenblokken, zowel de handzame V- en L-blokken als de grotere elementen, verlijmen wij op een deskundige manier voor binnen- en buitenmuren.

Inmiddels is Herubo Lijmwerken uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld binnen de regio en ook daarbuiten. Herubo bestaat uit een team van vakmensen en staat hiermee garant voor kwaliteit. Een andere kracht van Herubo zijn de partners waarmee wij samenwerken. De juiste combinatie tussen de partner en Herubo maakt namelijk van elk project een succes.


Op de foto Rut Bos, Frank van den Bos en Henk-Peter Bos

We zijn als club blij met en trots op deze (en alle andere sponsoren) dat zij IJsselmeervogels een warm hart toedragen.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen