Nieuws

Volgen op

Ook sponsorcommissie heeft fijne seizoensstart

Naast de eerste 3 punten van het seizoen was er meer goed nieuws vanuit de Salentein Lounge: een nieuwe zilversponsor en verlengingen van twee lang bestaande sponsoren!

๐Œ๐ฎ๐ข๐ฃ๐ฌ ๐’๐ž๐š๐Ÿ๐จ๐จ๐

Muijs Seafood B.V is een snelgroeiende, dynamische visgroothandel gevestigd in het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. โ€œWij zijn een familiebedrijf waarin persoonlijk contact, service en kwaliteit hoog in het vaandel staanโ€. De gebroeders Theo en Wim Muijs zetten afgelopen zaterdag beiden hun handtekening onder een zilver sponsorcontract.

Muijs Seafood

๐‰๐จ๐ฌ ๐ญ๐ž๐ง ๐๐ž๐ซ๐  ๐.๐•.

Jos ten Berg B.V. is mรฉรฉr dan alleen een groothandel voor hoogwaardige kwaliteit tafel- & (groot)keukenartikelen voor de professionele gebruiker, omdat het daar waar mogelijk zelf artikelen ontwerpt en onder eigen regie laat produceren. Dit resulteert in hoogwaardige kwaliteitsproducten voor concurrerende prijzen. Jos ten Berg B.V. is al lange tijd sponsor van IJsselmeervogels en zaterdag verlengde Mark Ten Berg de samenwerking met een handtekening onder een brons sponsorcontract.

Jos ten Berg

๐ƒ๐ž ๐†๐ซ๐š๐š๐Ÿ ๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ฎ๐ซ ๐’๐ฉ๐š๐ค๐ž๐ง๐›๐ฎ๐ซ๐ 

Op 1 juli 2022 verlengde nog een sponsor het sponsorcontract. De Graaf Interieur Spakenburg is een lang bestaande sponsor van de club en afgelopen zaterdag zette Nicolai de Graaf zijn handtekening onder een nieuw brons sponsorcontract.

De Graaf Interieur

Bij deze willen we Muijs Seafood, Jos ten Berg B.V. en De Graaf Interieur bedanken voor het vertrouwen en we kijken uit naar de samenwerking!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen