Nieuws

Volgen op

Sponsoren! Meld je aan voor de derby tegen v.v. Eemdijk!

Alle sponsoren ontvangen in de week van 9 oktober een brief met belangrijke informatie over de derby tegen v.v. Eemdijk.

Voor het eerst in de geschiedenis speelt IJsselmeervogels in competitieverband tegen plaatsgenoot v.v. Eemdijk. Een ware derby dus.

Omdat het de eerste keer is dat deze wedstrijd georganiseerd wordt, worden alle sponsoren verzocht om zich voor deze wedstrijd vooraf aan te melden. Op die manier kunnen wij onze gewaardeerde sponsoren ook deze wedstrijd zo goed mogelijk faciliteren.

Extra plaatsen
Het is mogelijk om als sponsor extra kaarten te bestellen, echter de beschikbaarheid zal beperkt zijn. De organisatie kan niet garanderen dat alle extra kaarten ook daadwerkelijk toegewezen worden. Alle extra plaatsen zijn op de extra VIP-tribune (i.p.v. de hoofdtribune).

Aanmelden
Om gebruik te maken van de eigen plaatsen op de hoofdtribune is voor deze wedstrijd een inschrijving (bevestiging) nodig. Dit kan eenvoudig via dit formulier: https://www.ijsselmeervogels.nl/sponsors/informatie/derby-22-04-2023
Let op! Niet reageren is helaas geen toegang!

thumb vvijv eemdijk

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen