Nieuws

Volgen op

Sponsorevenement 11 april

Op donderdagmiddag 11 april vond er een evenement plaats voor sponsoren van IJsselmeervogels.

2 jaar geleden is Paul Kool in opdracht van IJsselmeervogels gestart met de ontwikkeling van een sponsorapp waarmee sponsoren onderling contact kunnen leggen en “business doen” met elkaar wordt aangemoedigd. De app is ondertussen door een groot aantal sponsoren gedownload, toch maakt nog niet iedereen hier gebruik van. Naast het contact leggen met mede sponsoren kunt u hier ook uw product delen, een smoelenboek vinden van sponsoren alsook onderling berichten sturen. Daarnaast blijft u als sponsor op de hoogte van al het clubnieuws en kunt u stemmen op de man of the match tijdens thuiswedstrijden van IJsselmeervogels. Dit alles werd toegelicht in het eerste gedeelte van het evenement. Maakt u als sponsor nog geen gebruik van deze app? Mail dan naar [email protected] en we zorgen ervoor dat u deze alsnog ontvangt.

Na de toelichting van de sponsorapp sprak Janta Visser namens sponsor Lyreco over LinkedIn. Hoe kun je dit goed inzetten en welke tips en denkwijzen zijn er tot het succesvol delen van content over uw bedrijf, product of persoon. Met ruim 40 geïnteresseerden van diverse bedrijven en afdelingen binnen bedrijven was het een zeer succesvol evenement met zeer veel interactie en interesse.

Na de presentaties en interactieve vraag & antwoord sessie was er onder het genot van een buffet en drankje ruim de gelegenheid om te netwerken en na te bespreken.

Sponsoravond

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's