Nieuws

Volgen op

Sponsornieuws

Na de wedstrijd tegen HHC Hardenberg op 11 januari had de sponsorcommissie goed nieuws te melden.

Studium werd afgekondigd als nieuwe bronssponsor:

Ben je op zoek naar een goede technische opleiding?

Vraag je dan eerst af wat een opleiding goed maakt. Wanneer leer je het best? Als je een boek doorleest, een presentatie volgt of juist door veel te oefenen?

Studium, de technische opleider op het gebied van:

Koel- en klimaattechniek;
Installatietechniek;
Meet- en regeltechniek;
Electrotechniek;
Veiligheid;
Praktijkgericht opleiden

Wil je de wedstrijd winnen dan moet je daarvoor trainen. Dat is de theorie bestuderen en vooral veel oefenen, kilometers maken.

Hierin onderscheidt Studium zich als praktijkgerichte opleider, met:
Een volledig ingerichte praktijkruimte van luchtbehandelingskasten tot koelmachines en schakelkasten;
Verhouding praktijk / theorie tot wel 1 op 2;
Opleidingen die zijn toegepast op de werksituatie;
Kleine groepen;
Docenten vanaf de werkvloer.

Toegepast leren zorgt voor plezier en gemotiveerde werknemers.

Daarnaast verlengde Sterk het sponsorcontract met de club.

Sterk begon in 1882 als een klein familiebedrijf en is uitgegroeid tot een internationaal opererende funderingsspecialist. In 2013 ontving Sterk Heiwerken zelfs het bijzondere predicaat “Bij koninklijke beschikking Hofleverancier” Een Koninklijke onderscheiding voor bedrijven van tenminste honderd jaar oud, met een onberispelijke reputatie, welke zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Sterk Midden Nederland werd in de jaren ‘90 opgericht om te zorgen voor een betere dekking. De vestiging in Eemnes, gelegen op slechts enkele honderden meters afstand van de A1, biedt een perfecte uitvalbasis voor werken in Midden- en Zuid-Nederland. In september 2019 zijn Sterk Heiwerken en Sterk Midden Nederland gefuseerd. De vestigingen in Drachten en Eemnes blijven gewoon bestaan.

De overname van HAB Heiwerken (in 2016 volledig opgegaan in de Sterk Groep) bracht extra kennis en specialisatie op het gebied van damwandconstructies voor met name de leidingmarkt. Met de oprichting van Sterk Spezialtiefbau GmbH, gevestigd in Bremerhaven (DE), breidde het werkgebied van Sterk uit naar Noord-Duitsland. Dit bedrijf richt zich, naast het aanbrengen van stalen damwand, tevens op specialistische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld onderwater sloopwerk.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen