Nieuws

Volgen op

Sponsornieuws

Na het teleurstellende resultaat van afgelopen zaterdag tegen Quick Boys had de sponsorcommissie goed nieuws te melden in de Salentein Lounge.
Maar liefst drie nieuwe sponsoren mochten er worden aangekondigd. Te weten: Heijvis Visverwerking, Koelewijn Automotive en De Patat Generatie.

Heijvis Visverwerking
Heijvis Visverwerking is een modern visfileerbedrijf dat vis verwerkt op locatie. Zij verwerken alle soorten vis voor een groot aantal zeevisgroothandels in het land, Zij zijn gespecialiseerd in het fileren en verwerken van rondvis, zalm en platvis. Het team van Heijvis bestaat uit een groot aantal ambachtelijke fileerders en ervaren vismedewerkers. Heijvis Visverwerking "detacheert" ervaren vakmensen, die snel en zuinig werken. Dat scheelt enorm in personeelskosten van desbetreffende klanten en vermindert ziekteverzuim.

Peter Heijnen (Heijvis visverwerking) spreekt de Salentein Lounge toe

Koelewijn Automotive
Wanneer u professionaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact belangrijk vindt bij het importeren van een (nieuwe) auto, denk dan aan Taco Koelewijn. Ondernemen heeft hem altijd geprikkeld en na het opzetten van een mooi importplatform besloot hij om zijn eigen bedrijf te starten waarbij hij al zijn reeds opgedane ervaring in de auto industrie kon gebruiken om voor particuliere en zakelijke klanten hun droomauto te importeren.

Taco Koelewijn van Koelewijn Automotive aan het woord

De Patat Generatie
De Patat Generatie wordt meestal in een negatieve context gebruikt. Wij zien het liever anders: de mensen van De Patat Generatie weten precies hoe je de lekkerste patat maakt. Bram en Henk zijn twee broers uit een lange lijn van voedselondernemers.
Als derde generatie hebben ook deze twee broers hun specialiteit gevonden: écht lekkere friet voor thuis. Om dit mogelijk te maken gingen Bram en Henk op zoek naar de perfecte frietpieper. Samen met John van der Kroon vonden ze die bij een teler in het Zeeuwse Tholen. Sindsdien brengt John die aardappels elke dag vers naar Spakenburg, waar Henk ze nog een keer controleert, wast en daarna met de hand tot frieten snijdt. Dan is Bram aan de beurt: hij bakt de frieten in 100% zonnebloemolie en zorgt dat ze vers verpakt worden. En Zodra je die Verse Frieten thuis hebt, is het al snel duidelijk: dit is een generatie die het nog ver gaat schoppen.

Bram van De Patat Generatie tekent het contract

We heten deze bedrijven van harte welkom bij de club!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

13
aug
IJsselmeervogels 90 jaar Release Event

IJsselmeervogels 90 jaar Release Event
De Westmaat

31
aug
IJsselmeervogels 90 Jaar

IJsselmeervogels 90 Jaar "Dag van de Ouderen"
NAS-Plein

Alle evenementen