Nieuws

Volgen op

v.v. IJsselmeervogels en ING sluiten sponsorovereenkomst gehandicaptenvoetbal

Spakenburg, 19 november 2016 - ING is sponsor geworden van het G-voetbal bij V.V.IJsselmeervogels en verbindt zich per 1 november 2016 voor 4 jaar aan de club.

 

Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal ondersteunt ING het gehandicapten voetbal. Daarom heeft ING afgelopen zomer haar contract met Fonds Gehandicaptensport met 3 jaar verlengd tot 2019. v.v. IJsselmeervogels is één van de clubs die met deze ondersteuning een sponsorschap in de wacht heeft gesleept.

“We zijn enorm trots dat we ING als partner mogen verwelkomen van onze G-voetbalafdeling. ING laat hiermee zien ook de gehandicapte sporters de mogelijkheid te bieden om met plezier te voetballen. En wij kunnen met deze extra impuls onze ambitie voor de komende jaren gaan verwezenlijken; het uitbreiden van het aantal teams en deelname aan het jaarlijkse G-voetbal toernooi in Portugal, aldus Jaan de Graaf, Trainer/coach G-voetbal van IJsselmeervogels.

Fonds Gehandicaptensport, KNVB en ING werken samen voor het G-voetbal bij amateurclubs

Als één team achter de sporters met een handicap. Zo maken we sport voor iedereen met een handicap mogelijk. Omdat niemand buitenspel mag staan. Fonds Gehandicaptensport, ING en KNVB maken zich samen sterk om G-voetbal in de buurt mogelijk te maken.

Met G-voetbalactiviteiten, zoals de G-Voetbaldag en de bijdrage van het Fonds met startsubsidies stimuleert ING amateurverenigingen het voetbal voor mensen met een handicap op te zetten en de aandacht te geven die het verdient. Inmiddels hebben al tientallen clubs een subsidie bij het Fonds aangevraagd. Zo wordt er o.a. aangepast vervoer mogelijk gemaakt, krijgen G-teams trainingsmateriaal, worden er bij clubs kennismakingsevenementen G-voetbal georganiseerd en neemt het kader van verenigingen deel aan de cursus G-voetbaltrainer van de KNVB.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen