Nieuws

Volgen op

Van Delen Telecom & CivielTech nieuwe bronssponsoren

Net als vorige week presenteerde de sponsorcommissie ook na de wedstrijd tegen FC Lienden drie sponsoren aan het aanwezige publiek in de Salentein Lounge. Ekris Retail (zie ander bericht) werd autosponsor en Van Delen Telecom en CivielTech verbonden zich beiden als bronssponsor aan onze mooie club. Alle drie de sponsoren zullen bovendien op de ledboarding te zien zijn.

 

Van Delen Telecom brons- en LED-sponsor

Van Delen Telecom verbond zich als bronssponsor aan IJsselmeervogels. Wanneer je je als ondernemer bezig wilt houden met ondernemen en niet met het regelen van telecom of ict, dan kan Van Delen Telecom daarmee helpen.

Van Delen Telecom is exclusief Business Partner van KPN, Business Network Partner van Vodafone, T-Mobile Business Partner en partner van Telfort Zakelijk. Daarbij houdt het zich bezig met de nieuwste technieken, zoals clouddiensten, skype for business en Internet Of Things. In hun pand aan de Parmentierstraat in Barneveld beschikken ze bovendien over een demoruimte waar ze de laatste ontwikkelingen kunnen demonstreren.

Meer info: https://www.vandelentelecom.nl

CivielTech brons- en LED-sponsor

Ook CivielTech verbond zich aan IJsselmeervogels als bronssponsor. CivielTech is dé specialist voor al uw civiel technische projecten en werkzaamheden. Zij inspecteren, adviseren en vervangen of voeren onderhoud uit aan civiele kunstwerken zoals viaducten, bruggen, damwanden, aanlegsteigers kades en beschoeiingen.

Het in Bunschoten-Spakenburg gevestigde CivielTech brengt op korte termijn zijn nieuwe website online. Houd daarvoor www.civieltech.nl in de gaten.

 

 

Terug

Deel via
Alle video's

Recente media

Alle video's