Nieuws

Volgen op

Belangrijke informatie kaartverkoop Hercules uit!

Op woensdag 31 mei a.s. om 20.00 uur speelt IJsselmeervogels in Utrecht tegen Hercules. Dit in het kader van de eerste ronde van de nacompetitie. Hierover is inmiddels overleg geweest met Hercules en zijn er afspraken gemaakt over de kaartverkoop voor supporters van IJsselmeervogels. Lees hieronder meer.

Vanwege de capaciteit bij Hercules, de ligging van het sportpark en met het oog op de veiligheid geldt er een afwijkende procedure rondom de kaartverkoop. De hiervoor genoemde beperkingen maken het noodzakelijk dat er een buscombi geldt voor de supporters van IJsselmeervogels.

Aan IJsselmeervogels worden 200 kaarten ter beschikking gesteld. De wedstrijd kan dus uitsluitend via gereguleerd busvervoer worden bezocht. De buskaarten inclusief toegangskaarten gaan op komende donderdagavond 25 mei in de voorverkoop en de totale kosten bedragen €25,- per persoon. De verkoop vindt plaats in ons clubhuis van 19.00-20.30 uur.

Wees er dus op tijd bij aangezien er dus een maximum van 200 kaarten voor IJsselmeervogels beschikbaar is. Daarbij geldt dat per persoon maximaal twee kaarten gekocht kunnen worden.

Op de wedstrijddag is de kassa bij Hercules gesloten, ook voor supporters van Hercules. Er komt een extra horecapunt tijdens deze wedstrijd voor de IJsselmeervogelssupporters waar uitsluitend met pin kan worden betaald

Bestuurspassen zijn niet geldig.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen