Nieuws

Volgen op

Radio IJsselmeervogels live bij USV Hercules

Op woensdag 31 mei a.s. om 20.00 uur speelt IJsselmeervogels in Utrecht tegen Hercules. Dit in het kader van de eerste ronde van de nacompetitie. Een groot deel van onze supporters kan helaas niet aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Daarom zullen onze radiocommentatoren Stephan Nagel en Jan de Graaf naar Utrecht afreizen en de hele wedstrijd integraal (dus de volle 90 minuten) live verslaan. 

Savi Bos jongste lid IJsselmeervogels

Savi Bos, geboren op donderdag 25 mei, is het jongste lid van IJsselmeervogels! Savi heeft de Rode genen gekregen van zijn papa Merijn, oom Ruben, opa Rut en overgrootvader Peter.

Belangrijke informatie kaartverkoop Hercules uit!

Op woensdag 31 mei a.s. om 20.00 uur speelt IJsselmeervogels in Utrecht tegen Hercules. Dit in het kader van de eerste ronde van de nacompetitie. Hierover is inmiddels overleg geweest met Hercules en zijn er afspraken gemaakt over de kaartverkoop voor supporters van IJsselmeervogels. Lees hieronder meer.

Online voorverkoop SVV Scheveningen

Aanstaande zaterdag spelen we de uitwedstrijd in en tegen Scheveningen. Om lange rijen aan de kassa's te voorkomen, biedt SVV Scheveningen de mogelijkheid online kaarten voor deze wedstrijd te kopen.

Mededeling bestuur inzake wedstrijd Jong Volendam - IJsselmeervogels

Afgelopen zaterdag 6 mei is de wedstrijd van IJsselmeervogels tegen Jong Volendam na het gooien van bier tijdelijk gestaakt. Nadat dit nog een keer gebeurde, is de wedstrijd definitief gestaakt. Daarna ontstonden er ordeverstoringen in het stadion van FC Volendam. Inmiddels heeft de aanklager amateurvoetbal bepaald dat het restant van deze wedstrijd, drie minuten, moet worden uitgespeeld. De competitieplanner van de KNVB heeft gemeld dat deze drie minuten op dinsdagavond 16 mei vanaf 20.30 uur zullen worden gespeeld.

Volendam kleurt Rood Wit: info jeugdbussen

IJsselmeervogels biedt met dank aan een aantal sponsoren van onze prachtige club de mogelijkheid om met een grote hoeveelheid jeugdleden naar de uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam af te reizen. Morgen is het dan zover! Hieronder lees je de praktische informatie over het vertrek van de jeugdbussen. Doordat er grotere bussen zijn geregeld, hebben we nog 20 plaatsen beschikbaar! De laatste 20 kaarten zijn zaterdag 6 mei tussen 10.00 - 12.00 uur af te halen (op vertoon van je ledenkaart) bij de Gastenontvangst.

Jeugdleden gratis naar Volendam

IJsselmeervogels biedt met dank aan een aantal sponsoren van onze prachtige club de mogelijkheid om met een grote hoeveelheid jeugdleden naar de uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam af te reizen. Deze reis is exclusief voor onze jeugdleden tot en met 14 jaar en inclusief busreis en entree.

Nog vier finales, ga mee naar Volendam!

Op zaterdag 6 mei neemt IJsselmeervogels het in Volendam op tegen Jong FC Volendam in de strijd om lijfsbehoud. Natuurlijk kan u met een van onze supportersbussen mee, want: Er zijn nog plekken vrij!

Mega Tribunespel: uitslag zaterdagochtend online

Tijdens de Koningsdag Feestmarkt bij IJsselmeervogels speelden we ook weer het Mega Tribunespel. Alle loten zijn verkocht! De uitslag van het Mega Tribunespel wordt zaterdagochtend op de website van IJsselmeervogels gepubliceerd.

Geslaagde sfeeractie Rood Witte Jongens

Met een spandoek van ruim 80 meter hebben de Rood Witte Jongens zichzelf afgelopen zaterdag opnieuw overtroffen.

Alle evenementen

Evenementen

8
juli
Schaken FishPartners Open

Schaken FishPartners Open
Salentein Lounge

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen