Nieuws

Volgen op

Verkoop Mega Tribunespel!

Een onmisbaar fenomeen van de IJsselmeervogels Koningsdag is het Mega Tribunespel. Tribuneplaatsen veranderen in loten en kunnen zomaar goed zijn voor hele mooie prijzen!

Limited Edition NAS Klok

Laat zien dat je een echte Rooie bent met de Limited Edition NAS Klok! Deze klok is speciaal ontworpen voor echte rooien. De custom-made klokken zijn gemaakt van hoogwaardig gefreesd metaal. Met een minimalistisch design van 35 bij 35 centimeter past hij perfect in elke omgeving, of het nu thuis is, in je bar of je mancave.

IJsselmeervogels - HSC ‘21 live op AD.nl

IJsselmeervogels is door het AD benaderd deel te nemen aan een pilot van de nieuwssite. Met het wegvallen van RTV Utrecht is er een stuk media-aandacht voor het traditionele zaterdagvoetbal weggevallen. Dat vinden we erg jammer. Het AD gaat nu een pilot draaien om te kijken of mensen behoefte hebben aan het live bekijken van de prachtige affiches in het (zaterdag)voetbal én of mensen bereid zijn hiervoor een klein bedrag te betalen. En bij welke wedstrijd kun je dan beter beginnen dan die van IJsselmeervogels?

Vanavond laatste voorverkoop voor de derby tegen Eemdijk

Mis het niet! Aanstaande zaterdag nemen we het op tegen Eemdijk op De Vinken. Vanavond (donderdag 2 april) is de laatste kans om kaarten te kopen aan de kassa's van IJsselmeervogels.

Afscheidswedstrijd Jan-Pieter Hartog

Vrijdag 5 april neemt Jan-Pieter Hartog officieel afscheid van het leven als voetballer. Dit zal hij doen bij de club waar hij zijn imposante carrière afsloot, VV Eemdijk.

Welkom bij de Koninklijke Zalmaktie van IJsselmeervogels!

Met grote trots kondigen we de start aan van een bijzondere campagne: de Koninklijke Zalmaktie van IJsselmeervogels! In samenwerking met lokale partners streven we ernaar om een ​​waardevolle traditie voort te zetten en tegelijkertijd iets speciaals te bieden aan onze fans.

Koningsdag 3.0

Ook in 2024 vier je Koningsdag bij IJsselmeervogels! 
Kom en vier samen met ons een dag vol plezier en gezelligheid op 27 april 2024! Ontdek een bruisende markt vol leuke kraampjes, lekkernijen en activiteiten voor jong en oud. Scoor op de bomvolle supportersveiling met prachtige (groeps)kavels en doe ook weer mee met het tribunespel: met prachtige prijzen! Gastheer van de dag is Gaston Starreveld, bekend van de Postcodeloterij.

Aanmelden Jubileumborrel Club van 100

De Club van 100 van IJsselmeervogels viert haar 40-jarig jubileum met een borrel voor de leden van de Club van 100. Deze jubileumborrel vindt plaats van 17.00 - 20.00 uur in onze Gastenontvangst naast de ingang van ons sportpark.

Van den Berg en Van Dijk winnaars Koppeldarts

In een goed gevuld Clubhuis werd op vrijdagavond 22 maart het jaarlijkse Koppeldartstoernooi van IJsselmeervogels afgewerkt. Dat dit een populair toernooi is, bleek weer uit het feit dat de inschrijving razendsnel ging en al snel het maximaal aantal koppels was bereikt.

Vanavond voorverkoop Eemdijk uit

Mis het niet! De kaartverkoop voor de wedstrijd Eemdijk tegen IJsselmeervogels is van start gegaan! Op dinsdag 19 maart en donderdag 21 maart van 19.00-21.00 uur kun je weer kaarten kopen aan de kassa's van IJsselmeervogels.

Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen