Nieuws

Volgen op

Kijk Nederland - Ecuador in onze kantine

De WK-wedstrijd Nederland - Ecuador is vrijdagmiddag live te zien op de schermen in de kantine van IJsselmeervogels. De kantine opent haar deuren om 15.30 uur. 

FIFA 23 Koppeltoernooi

Woensdag 28 december is er in de kantine van IJsselmeervogels een FIFA 23 Koppeltoernooi. 

Derby helemaal live te volgen bij Radio IJsselmeervogels

De wedstrijd SV Spakenburg - V.V. IJsselmeervogels van vanmiddag is helemaal live te volgen via Radio IJsselmeervogels. Ben je niet in de gelegenheid de wedstrijd te bezoeken dan hoef je dus niks te missen van de derby. Commentatoren Stephan Nagel en Jan de Graaf doen 90 minuten lang live verslag vanaf de Blauwe zijde van De Westmaat.

Derbycollecte

Volgende week zaterdag staat de derby voor de deur! Om het eerste elftal voorafgaand aan de wedstrijd een steun in de rug te geven, heeft Supportersclub N.A.S. samen met de Rood-Witte Jongens weer een mooie sfeeractie voorbereid. Om al het moois mogelijk te maken zal zaterdag, voor de wedstrijd tegen FC Lisse, een collecte gehouden worden.

Derby donderdag

Donderdag 3 november is het weer zover: Derby donderdag!

Supportersbus naar Koninklijke HFC

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen de Koninklijke HFC in Haarlem op het programma. De wedstrijd in Haarlem start om 15.30 uur. Wil je nog mee met de supportersbus? Geef je dan nog even snel op.

Fanshop NAS zoekt een aantal verkoop toppers

Voor de Fanshop op de club zijn we zoek naar een aantal vrijwilligers die tijdens het seizoen, eens per maand op zaterdagmorgen van ca. 10:00-12:00 kunnen helpen bij de verkoop van onze clubkleding en merchandise artikelen.

Met de supportersbus naar AFC

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen de Amsterdamsche Football Club op het programma. De wedstrijd in Amsterdam start om 15.00 uur. Wil je nog mee met de supportersbus? Geef je dan snel op. In Bus 2 zijn nog slechts 15 plaatsen beschikbaar.

Informatie & tickets AFC - IJsselmeervogels

Zaterdag 27 augustus gaat IJsselmeervogels op bezoek bij AFC.. Bezoekers van deze wedstrijd moeten vooraf een kaartje kopen. 

Echte Mannenbingo weer een groot succes

Henk van de Groep en Arjan ter Haar zijn de grote winnaars geworden bij de Echte Mannenbingo. Beide heren, waarschijnlijk beter bekend onder hun bijnamen, grepen elk een hoofdprijs. De allergrootste winnaars waren echter de vele bezoekers, want het was weer een avond die qua gezelligheid de geschiedenisboeken in gaat.

Alle evenementen

Evenementen

15
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
Bijvelden IJsselmeervogels

21
dec
Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie

Kerstborrel en uitreiking Kerstattentie
Kantine IJsselmeervogels

28
dec
FIFA 23 Koppeltoernooi

FIFA 23 Koppeltoernooi
Kantine IJsselmeervogels

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen