Nieuws

Volgen op

Supportersbus naar Excelsior Maassluis

Zaterdag start de competitie met de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Ook de supportersbus zal weer gaan rijden.

Mega-tribunespel uitverkocht!

Vrijdagavond is na een eindsprint het Mega-Tribunespel uitverkocht geraakt. Dat betekent dat de 2.300 tribuneplekken zijn vergeven en dat we gerust mogen zeggen dat de Westmaat op Koningsdag toch nog (virtueel) vol is. 

Bestel nu je gerookte zalm voor Koningsdag

Naast de Voetbalstad voor onze jeugd en het Mega-Tribunespel vindt er op Koningsdag nog een activiteit plaats. We gaan namelijk ook zalm roken. Deze jaarlijkse traditie op Koningsdag, die normaal gesproken een vast onderdeel is van onze feestmarkt, zal ook dit jaar voortgezet worden.

Bekijk nu de prijzen in het Mega-Tribunespel

Dat er met het Mega-tribunespel een aantal mooie hoofdprijzen te winnen zijn, was al even bekend. Onder meer de Playstation 5, de Samsung QLED 55 incl 4k Smart TV en die Grill Guru Classic Large zijn geregeld aangehaald. Vandaag maken we, naast die drie hoofdprijzen ook 120 van de in totaal 300 prijzen bekend.

Vak Edel Collecties ook razendsnel uitverkocht!

Trouwe diamantsponsor en hoofdsponsor van IJsselmeervogels VR1 Edel Collecties heeft letterlijk en figuurlijk zijn Edelsteentje bijgedragen. Wij ontvingen zojuist het geweldige nieuws dat ook het Mega Tribunespel-vak van Edel Collecties is uitverkocht!

Vak Voorbach Makelaardij als eerste uitverkocht

Afgelopen zaterdagavond stond ons een mooie paasverrassing te wachten. Het eerste uitverkochte vak het Mega-tribunespel is namelijk het vak van Voorbach Makelaardij! De 219 overgebleven kaarten werden door Pieter van der Brugge van Compagnon Projectontwikkeling opgekocht, een zakenrelatie van Voorbach Makelaardij.

Laatste zalmdag, pakketten uitverkocht

Woensdag 23 december is de laatste kans om die heerlijke ambachtelijke warmgerookte zalm te bestellen. Voor de zalm-wijnpakketten bent u bovendien al te laat: deze pakketten zijn inmiddels volledig uitverkocht en inmiddels niet meer te bestellen op onze zalmsite.

Vrijwilligers bedankt met kerstattentie

IJsselmeervogels kent vele vrijwilligers en zelfs in coronatijd staat onze club niet stil. Daar zijn we als club vanzelfsprekend ontzettend dankbaar voor. Om die reden konden we met dank aan een aantal sponsoren een fraaie kerstattentie samenstellen. 

Kerstattentie voor onze vrijwilligers

Normaal gesproken sluiten we met onze vrijwilligers het jaar af met een vrijwilligers-kerstborrel. Door de Coronamaatregelen is momenteel echter niet alles normaal. Toch zijn er veel vrijwilligers die zich gedurende het jaar 2020 verdienstelijk hebben gemaakt voor de club en daar zijn we als club enorm dankbaar voor.

Mooie bijdrage dankzij Rabo ClubSupport 

De Rabobank heeft vandaag de opbrengsten bekend gemaakt van de Rabo ClubSupport-actie. Mede dankzij de vele stemmen op IJsselmeervogels zijn we dankzij jullie, onze supporters, uitgekomen op een bedrag van € 876,81. Dit is het hoogste bedrag, en dus de meeste stemmen, van de gemeente Bunschoten en daar zijn we enorm dankbaar voor en ook wel een beetje trots op.