Nieuws

Volgen op

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi.

IJsselmeervogels Events presenteert het Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi.

Nieuwe vloer Sporthalbar

Afgelopen week is er in de bar van Sporthal De Toekomst een nieuwe vloer gelegd. Deze ruimte wordt intensief gebruikt, zeker na de komst van het zaalvoetbal bij de club. Op initiatief van Henk en Lia van de Laar zijn er sponsoren gevonden die zich hier voor sterk hebben gemaakt.

Inschrijving Klaverjastoernooi geopend!

Klaverjas liefhebbers, op vrijdag 29 december 2023 zal weer het tradionele klaverjastoernooi plaatsvinden in het clubhuis van IJsselmeervogels. Deze gezellige kaartavond staat al decennialang op de activiteitenkalender en is altijd een doorslaand succes.

Praktische informatie Eemdijk thuis

Vandaag staat het belangrijke duel tegen Eemdijk op het programma. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt aan de Rooie Zijde van De Westmaat. In dit artikel leest u belangrijke en praktische informatie voor uw bezoek aan deze wedstrijd.

Snackautomaat stilt de trek

Zaterdagmiddag verzorgt IJsselmeervogels Events rondom de thuisderby tegen Eemdijk de nodige entertainment in de grote tent die bij de kantine is geplaatst. IJsselmeervogels Events presenteert ook een primeur om de innerlijke mens mee te versterken. Zin in een snelle, hartige hap? Ontdek onze Snackautomaat! Geniet van heerlijke broodjes frikandel en broodjes kroket. Snel, smakelijk en vers!

Sparta thuis: informatie kaartverkoop wedstrijddag

Op woensdagavond staat de KNVB Bekerwedstrijd tegen Eredivisionist Sparta uit Rotterdam op het programma. Een prachtig affiche aan de rode zijde van De Westmaat! Deze wedstrijd vangt aan om 20.00 uur. Wilt u deze wedstrijd ook bezoeken, maar heeft u nog geen kaart gekocht in de voorverkoop? Geen probleem, want op woensdagavond worden er ook nog toegangskaarten verkocht bij onze entree.

Informatie Kaartverkoop Sparta Rotterdam thuis

Zoals bekend heeft IJsselmeervogels in het kader van de KNVB Beker een thuiswedstrijd geloot tegen Eredivisionist Sparta uit Rotterdam. Een prachtig affiche aan de rode zijde van De Westmaat! De KNVB heeft deze wedstrijd vastgesteld op woensdag 1 november om 20.00 uur. Lees in dit artikel meer informatie over de kaartverkoop.

Week vol voetbal en festiviteiten

Er staat onze mooie, rooie vereniging een week vol voetbal en festiviteiten te wachten! In onderstaand artikel leest u hoe het programma van ons Eerste Elftal er de komende tijd uitziet en welke festiviteiten er worden georganiseerd.

Sparta thuis: Laatste zitplaatsen te koop

Woensdagavond 1 november staat het KNVB Bekerduel tegen Sparta Rotterdam op het programma. Er zijn nog enkele zitplaatsen op de bijgebouwde tribunes te koop. Koop nog snel uw zitplaats, want op is op!

Ga via deze link naar onze webshop. Klik boven de kalender op het pijltje naar rechts om naar de maand november te gaan. Selecteer de datum van 1 november en selecteer het aantal zitplaatsen dat u wilt kopen. De tribunekaarten kosten €25,- per stuk, dit is inclusief toegang tot het sportpark. 

 In dit artikel leest u alle informatie over de kaartverkoop van staanplaatsen aan de kassa's en festiviteiten rondom deze wedstrijd.

IJsselmeervogels Sparta Rotterdam poster tent 1

Events presenteert evenementenkalender 2023

De komende maanden worden er veel evenementen georganiseerd bij IJsselmeervogels. Om het overzichtelijk te houden, presenteert IJsselmeervogels Events de Evenementenkalender 2023.

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
De Westmaat

15
dec
Kerstborrel Vrijwilligers

Kerstborrel Vrijwilligers
Clubhuis

27
dec
Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi
Clubhuis

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine

Alle evenementen