Nieuws

Volgen op

Echte mannenbingo op 7 februari, hoofdprijs voetbalvliegreis

De Echte Mannenbingo was vorig seizoen een daverend succes en staat dit jaar weer op het programma, namelijk op vrijdagavond 7 februari. Natuurlijk zijn er weer fantastische prijzen te winnen met als hoofdprijs een compleet verzorgde driedaagse voetbalreis naar Manchester City.

Informatie voor bezoekers Katwijk - IJsselmeervogels

Voor de wedstrijd Katwijk - IJsselmeervogels geldt geen buscombiregeling. Wel zal er een bezoekersvak zijn ingericht voor onze supporters.

Nog plekken vrij in de supportersbus

IJsselmeervogels gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij Quick Boys, voor wat misschien wel de klassieker genoemd mag worden. Inmiddels gaan er al twee bussen richting sportpark Nieuw Zuid, maar zijn er nog wel wat plekken over. IJsselmeervogels roept iedereen op om de ploeg zoveel mogelijk te komen ondersteunen. Er zijn op dit moment nog een aantal plekken vrij in de tweede bus. De prijs hiervan is 12 euro en de bussen vertrekken om 13.30 uur vanaf De Westmaat.

Derby donderdag 10 oktober 2019

Donderdag wordt het weer traditioneel gezellig in de kantine van IJsselmeervogels. Supportersclub NAS organiseert dan weer Derby Donderdag, de perfecte voorbereiding voor de wedstrijd tegen Spakenburg.

Zwemfestijn op vrijdag 25 oktober

Ga jij met ons mee zwemmen in de Duker? Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn uitgenodigd om mee te gaan.

Zaterdag: derbycollecte!

De derby staat weer bijna voor de deur! Daarom heeft Supportersclub N.A.S. samen met de Rood-Witte Jongens weer een mooie sfeeractie voorbereid. Om al het moois mogelijk te maken zal zaterdag, voor de wedstrijd tegen AFC, een collecte gehouden worden.

Je kunt ons vanaf 13:30 vinden bij de ingang van ons sportpark.

Laat je rode hart spreken en geef gul!

Met vriendelijke groet,
Supportersclub N.A.S & De Rood-witte Jongens 

Fietspuzzeltocht in de Week van IJsselmeervogels

Dinsdagmiddag 4 juni staat de jaarlijkse fietspuzzeltocht weer gepland. De tocht vangt aan om 14:00 uur en zal ongeveer twee uur duren. Deelnemers graag om 13:30 uur aanwezig, u wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een koek.

25 jaar Supportersclub NAS: Qmusic The Party

Supportersclub NAS bestaat 25 jaar en viert daarom een feestje: Op 7 juni a.s. organiseert NAS: Qmusic The Party met Q-DJ Menno Barreveld voor alle leden en sponsoren (met aanhang) van IJsselmeervogels.

'Echte Mannen Bingo 2019' uitverkocht!

De Echte Mannen Bingo, die dit jaar op de agenda staat voor 15 maart is volledig uitverkocht. Dientengevolge zal er geen online verkoop volgen. 

Loting koppeldartstoernooi 2019

Donderdagavond is geloot voor het Koppeldarttoernooi van de Supportersclub NAS dat zal plaatsvinden op 1 maart 2019. Bekijk hieronder de loting.

Alle evenementen

Evenementen

7
feb
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine IJsselmeervogels

6
mrt
Bingo

Bingo
Kantine IJsselmeervogels

20
mrt
Koppeldarts-toernooi

Koppeldarts-toernooi
Kantine IJsselmeervogels

16
apr
Derby Donderdag

Derby Donderdag
Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's