Nieuws

Volgen op

Informatie voor bezoekers AFC - IJsselmeervogels

Zoals wellicht bekend wordt er bij AFC volop gewerkt aan de bouw van een nieuw sportpark. Voor bezoekers van de wedstrijd AFC - IJsselmeervogels van 29 februari is het daarom verstandig om onderstaande informatie goed door te lezen.

Geef jezelf op voor de supportersbus naar AFC

Aanstaande zaterdag staat de belangrijke uitwedstrijd tegen AFC Amsterdam op het programma. Een wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 4 op het prachtige nieuwe hoofdveld op sportpark Goed Genoeg. Parkeren op de Zuidas is een dure hobby en om het voor onze supporters betaalbaar en bereikbaar te houden zet Supportersclub N.A.S. extra bussen in.

Dolle kluufavond op 27 februari

Op donderdag 27 februari, als voorbereiding op de uitwedstrijd tegen AFC Amsterdam, zal er in ons clubhuis weer een Dolle Kluuf Avond zijn. Na afloop van de training van het eerste elftal zullen door de A-selectie gratis kippenvleugels worden aangeboden. 

Bingo verplaatst naar 27 maart

Om organisatorische redenen zal de bingo, die aanvankelijk begin maart gepland stond, verplaatst worden naar vrijdag 27 maart. Voor de rest is de insteek ongewijzigd: €6 per boekje en twee boekjes voor €10. 

Echte mannenbingo wederom enorm succes!

De geest is weer wat opgehelderd en de stem is weer wat terug na afgelopen vrijdag. Want het mag gezegd: de Echte Mannenbingo was wederom een groot succes en begint, al was het toch echt pas de derde editie, een traditie te worden binnen IJsselmeervogels.

Vrijdag = Echte Mannenbingo: wat moet je weten?

Het belooft weer een gezellige avond te worden, want ook de editie van de Echte Mannen Bingo aanstaande vrijdag 7 februari is weer uitverkocht. Ruim 250 echte mannen gaan de strijd aan voor een aantal schitterende prijzen. Om er een fantastische avond van te maken hebben we een en ander op een rijtje gezet.

Echte mannenbingo op 7 februari, hoofdprijs voetbalvliegreis

De Echte Mannenbingo was vorig seizoen een daverend succes en staat dit jaar weer op het programma, namelijk op vrijdagavond 7 februari. Natuurlijk zijn er weer fantastische prijzen te winnen met als hoofdprijs een compleet verzorgde driedaagse voetbalreis naar Manchester City.

Informatie voor bezoekers Katwijk - IJsselmeervogels

Voor de wedstrijd Katwijk - IJsselmeervogels geldt geen buscombiregeling. Wel zal er een bezoekersvak zijn ingericht voor onze supporters.

Nog plekken vrij in de supportersbus

IJsselmeervogels gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij Quick Boys, voor wat misschien wel de klassieker genoemd mag worden. Inmiddels gaan er al twee bussen richting sportpark Nieuw Zuid, maar zijn er nog wel wat plekken over. IJsselmeervogels roept iedereen op om de ploeg zoveel mogelijk te komen ondersteunen. Er zijn op dit moment nog een aantal plekken vrij in de tweede bus. De prijs hiervan is 12 euro en de bussen vertrekken om 13.30 uur vanaf De Westmaat.

Derby donderdag 10 oktober 2019

Donderdag wordt het weer traditioneel gezellig in de kantine van IJsselmeervogels. Supportersclub NAS organiseert dan weer Derby Donderdag, de perfecte voorbereiding voor de wedstrijd tegen Spakenburg.

Alle evenementen

Evenementen

1
aug
Harry Hamstra Cup

Harry Hamstra Cup
Sportpark De Westmaat

Alle evenementen
Alle video's

Recente media

Alle video's