Nieuws

Volgen op

Laatste zalmdag, pakketten uitverkocht

Woensdag 23 december is de laatste kans om die heerlijke ambachtelijke warmgerookte zalm te bestellen. Voor de zalm-wijnpakketten bent u bovendien al te laat: deze pakketten zijn inmiddels volledig uitverkocht en inmiddels niet meer te bestellen op onze zalmsite.

Vrijwilligers bedankt met kerstattentie

IJsselmeervogels kent vele vrijwilligers en zelfs in coronatijd staat onze club niet stil. Daar zijn we als club vanzelfsprekend ontzettend dankbaar voor. Om die reden konden we met dank aan een aantal sponsoren een fraaie kerstattentie samenstellen. 

Kerstattentie voor onze vrijwilligers

Normaal gesproken sluiten we met onze vrijwilligers het jaar af met een vrijwilligers-kerstborrel. Door de Coronamaatregelen is momenteel echter niet alles normaal. Toch zijn er veel vrijwilligers die zich gedurende het jaar 2020 verdienstelijk hebben gemaakt voor de club en daar zijn we als club enorm dankbaar voor.

Mooie bijdrage dankzij Rabo ClubSupport 

De Rabobank heeft vandaag de opbrengsten bekend gemaakt van de Rabo ClubSupport-actie. Mede dankzij de vele stemmen op IJsselmeervogels zijn we dankzij jullie, onze supporters, uitgekomen op een bedrag van € 876,81. Dit is het hoogste bedrag, en dus de meeste stemmen, van de gemeente Bunschoten en daar zijn we enorm dankbaar voor en ook wel een beetje trots op. 

Nieuwe rust- en eindstandloterij

Na twee overwinningen in de eerste drie competitiewedstrijden komt zaterdag Jong FC Volendam op bezoek op De Westmaat. Die wedstrijd zal ook een nieuw initiatief starten bij IJsselmeervogels: de wekelijkse loterij.

Bingo 24 juli uitgesteld!

In goed overleg met de organisatie hebben we helaas moeten besluiten om de geplande bingo van 24 juli uit te stellen. Op deze manier willen we meer tijd nemen om dit evenement volgens de geldende richtlijnen te kunnen organiseren. 

Iedereen die zich heeft aangemeld is inmiddels op de hoogte gebracht. We hopen zo spoedig mogelijk een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Wat in het vat zit, verzuurt niet.

Uitslag IJsselmeervogels Quarantaine Quiz

Zo'n 2 weken geleden plaatsten we de opgave voor de IJsselmeervogels Quarantaine Quiz. Eigenlijk is het meer een soort digitale speurtocht, maar IJsselmeervogels Qurantaine Quiz klinkt gewoon beter. Vandaag de uitslag!

IJsselmeervogels 'Puzzel'

Nu we al een aantal weken zoveel mogelijk binnen moeten blijven wordt het steeds meer een uitdaging om bezig te blijven. Visspecialist Arie de Graaf schiet ons te hulp met een heuse IJsselmeervogels Puzzel. Deze kunt u helemaal vanuit uw eigen huis proberen op te lossen. Doet u mee?

Informatie voor bezoekers AFC - IJsselmeervogels

Zoals wellicht bekend wordt er bij AFC volop gewerkt aan de bouw van een nieuw sportpark. Voor bezoekers van de wedstrijd AFC - IJsselmeervogels van 29 februari is het daarom verstandig om onderstaande informatie goed door te lezen.

Geef jezelf op voor de supportersbus naar AFC

Aanstaande zaterdag staat de belangrijke uitwedstrijd tegen AFC Amsterdam op het programma. Een wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 4 op het prachtige nieuwe hoofdveld op sportpark Goed Genoeg. Parkeren op de Zuidas is een dure hobby en om het voor onze supporters betaalbaar en bereikbaar te houden zet Supportersclub N.A.S. extra bussen in.