Nieuws

Volgen op

Informatie & tickets AFC - IJsselmeervogels

Zaterdag 4 juni speelt IJsselmeervogels de laatste competitiewedstrijd bij AFC. Bezoekers van deze wedstrijd moeten vooraf een kaartje kopen. 

Echte Mannenbingo weer een groot succes

Henk van de Groep en Arjan ter Haar zijn de grote winnaars geworden bij de Echte Mannenbingo. Beide heren, waarschijnlijk beter bekend onder hun bijnamen, grepen elk een hoofdprijs. De allergrootste winnaars waren echter de vele bezoekers, want het was weer een avond die qua gezelligheid de geschiedenisboeken in gaat.

Echte mannenbingo 2022 uitverkocht!

Goed nieuws zo vlak voor de start van de derby der derbies. IJsselmeervogels Events heeft gisteravond de laatst overgebleven toegangskaarten verkocht die nog beschikbaar waren voor de Echte Mannenbingo 2022. Dit betekent dat we aanstaande vrijdag met een volledig gevuld clubhuis op gaan naar opnieuw een fantastische avond met veel gezelligheid en sfeer. 

Livestream Derby

Zaterdag 14 mei staat de Derby der Derby's weer op het programma. Een wedstrijd om niet te missen. Wilt u daarbij zijn, lees dan hier meer over de kaartverkoop. Bent u niet in de gelegenheid om erbij te zijn, dan is het goed te weten dat er door Eyecons een livestream wordt verzorgd. Deze livestream zal ook in het clubhuis van IJsselmeervogels te zien zijn.

Prijzenpakket Echte Mannen Bingo

Op vrijdag 20 mei staat de jaarlijkse Echte Mannen Bingo weer op het programma. Voor wie het niet kent: De Echte Mannen Bingo is inmiddels een echt begrip binnen onze club. Een gezellige avond met je vrienden waarbij je bovendien kans maakt op mooie prijzen. Hieronder tref je een selectie uit het prijzenpakket aan.

Collecte sfeeractie derby

De derby staat weer bijna voor de deur! Daarom heeft Supportersclub N.A.S. samen met de Rood-Witte Jongens weer een mooie sfeeractie voorbereid. Om al het moois mogelijk te maken zal zaterdag, voor de wedstrijd tegen Scheveningen, een collecte gehouden worden.

Afhalen prijzen Mega Tribunespel op 3 mei

Tijdens Koningsdag werd het Mega Tribunespel gespeeld. Ben je in de prijzen gevallen? Dinsdagavond 3 mei tussen 19.00 en 20.30 uur is het mogelijk om de prijzen op te halen in het sponsorhome. Ook de gewonnen groepsprijzen kunnen opgehaald worden, dit zal zijn in de vorm van bonnen. 

Mega Tribunespel: uitslag groepsprijzen

Het was dit jaar ook weer mogelijk om als team of vriendengroep mee te doen met het Mega Tribunespel. Als je minimaal 10 kaarten had gekocht in één transactie, dan deed je mee in een speciale verloting met groepsprijzen. Het vergde wat uitzoekwerk om alle deelnemers die recht hadden op één of meer loten in de groepstrekking uit de digitale en papieren administraties te achterhalen. Alle deelnemers zijn gevonden en de trekking van de prijzen heeft inmiddels plaatsgevonden. Dit is de uitslag:

Uitslag + ophaaldatum Mega Tribunespel

Woensdag vond aan het eind van de middag onder toeziend oog van veel belangstellenden de trekking plaats van de hoofdprijzen van het Mega Tribunespel. Dit is de uitslag van het Mega Tribunespel van 2022.

Spectaculaire Koningsdag Feestmarkt Veiling

Hoewel de website de afgelopen dagen vooral gevuld was met het Mega XXL Tribunespel zal er aan het eind van de Koningsdag, aan de rode zijde van De Westmaat, ook een veiling plaatsvinden. Met fantastische kavels! Hieronder treft u een greep uit de fanatische en soms ook unieke kavels die geveild gaan worden.

Alle evenementen

Evenementen

29
juni
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

2
juli
Instuif KRV op 2 juli 2022

Instuif KRV op 2 juli 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen