Nieuws

Volgen op

Echte Mannenbingo weer een groot succes

Henk van de Groep en Arjan ter Haar zijn de grote winnaars geworden bij de Echte Mannenbingo. Beide heren, waarschijnlijk beter bekend onder hun bijnamen, grepen elk een hoofdprijs. De allergrootste winnaars waren echter de vele bezoekers, want het was weer een avond die qua gezelligheid de geschiedenisboeken in gaat.

Vanaf 19:00 uur startte de avond en werd iedereen, want wat al snel duidelijk werd is dat dit event een breed publiek trekt, welkom geheten met een welkomstdrankje. Toen iedereen iets na achten zijn plek gevonden had in het speciaal voor deze feestavond ingerichte clubhuis, kon van start worden gegaan. FeestDJ Ruben Bos liet ondertussen horen zijn vak misschien te zijn misgelopen en knalde de ene na de andere opzwepende kneiter door de boxen. Al snel ging de focus echter op de bingoballetjes en -kaarten, begeleid door Esmeralda en haar ballgirls. Diverse grote en kleine prijzen werden verloot en ondertussen schonk het nieuwe, jonge team van bardames lekker door. Die nieuwe barcrew had ondersteuning van de partners van trainer Gert Peter de Gunst en assistent-trainer Ton Cornelissen die hun vrije vrijdagavond opofferden om dit topevent ook eens mee te maken.

Na de eerste speelkaart volgde een pauze om voor iedereen op adem te komen. Dat was wel nodig, want de blaas was bij velen behoorlijk gevuld en niemand wilde een bingonummertje, en daarmee de kans op een fraaie prijs, mislopen.

Na de eerste pauze kreeg iedereen mutsen uitgedeeld en werd er een ludieke variant op "Petje op, petje af" gespeeld. Voormalig eerste elftalspeler Steven de Harder, vandaag de dag overigens ook nauw betrokken bij onze bewierookt jeugdopleiding, toonde zich een absolute kenner en kroonde zich tot "Slimste van NAS". Het was bovendien het startschot voor de volgende twee speelkaarten van het bingoboekje.


Henk van de Groep ging er met de hoofdprijs vandoor

In de derde helft volgden de grote prijzen en daar kwam ook de tombola, getrokken en uitgereikt door Gert Peter de Gunst en Ton Cornelissen, nog bij. Arjan ter Haar had het geluk aan zijn zijde met de tombola en ontving uit handen van Ton Cornelissen een hagelnieuwe PlayStation 5. Henk van de Groep won een volledig verzorgde voetbalreis naar Valencia voor twee personen en zit binnenkort in Estadio Mestalla, de thuishaven van Primeradivisionist Valencia CF.

De avond duurde tot in de kleine uurtjes, maar aan alles komt een eind en zo dus ook aan deze zeer geslaagde Echte Mannenbingo 2022. Onze dank gaat uit aan iedereen die, in grote of kleine daden, zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan dit succes. Tot volgend jaar!


Arjan ter Haar won een PlayStation 5

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

29
juni
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Salentein Lounge

2
juli
Instuif KRV op 2 juli 2022

Instuif KRV op 2 juli 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen