Nieuws

Volgen op

IJsselmeervogels - HSC ‘21 live op AD.nl

IJsselmeervogels is door het AD benaderd deel te nemen aan een pilot van de nieuwssite. Met het wegvallen van RTV Utrecht is er een stuk media-aandacht voor het traditionele zaterdagvoetbal weggevallen. Dat vinden we erg jammer. Het AD gaat nu een pilot draaien om te kijken of mensen behoefte hebben aan het live bekijken van de prachtige affiches in het (zaterdag)voetbal én of mensen bereid zijn hiervoor een klein bedrag te betalen. En bij welke wedstrijd kun je dan beter beginnen dan die van IJsselmeervogels?

In samenwerking met Usportfor en Bytomorrow zendt AD.nl tot aan het einde van het voetbalseizoen wekelijks een duel uit de Derde Divisie uit. IJsselmeervogels - HSC ‘21, met commentaar van Evert ten Napel, is zaterdag 13 april (15.00 uur) de eerste wedstrijd die live is te zien via AD.nl.

Als gevolg van de uitzending via AD.nl is de wedstrijd IJsselmeervogels - HSC ’21niet live te zien via ons eigen YouTube-kanaal. Abonnees van AD.nl kunnen deze wedstrijd gratis bekijken niet-abonnees kunnen deze wedstrijd voor een kleine vergoeding live bekijken. 

Dat er dus een klein bedrag moet worden betaald door onze vaste volgers die geen abonnee zijn van AD.nl, is niet ideaal. Maar we werken mee aan deze pilot in het belang van de promotie van het amateurvoetbal. We benadrukken dat hier sprake is van een pilot en dat AD.nl de komende weken wedstrijden van andere clubs gaat uitzenden, waardoor onze thuiswedstrijden wel live te volgen zijn via ons eigen YouTube-kanaal. Na de pilot volgt er een evaluatie met de deelnemende clubs en AD.nl om te kijken of en in welke vorm deze pilot een vervolg gaat krijgen.

De wedstrijd IJsselmeervogels - HSC'21 met commentaar van Evert ten Napel kijk je live op deze pagina van de website van het AD.

AD Premium voetbal promo

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen