Nieuws

Volgen op

Informatie Kaartverkoop Echte Mannen Bingo 2024

Op vrijdag 1 maart staat de jaarlijkse Echte Mannen Bingo weer op het programma. Voor wie het niet kent: De Echte Mannen Bingo is inmiddels een echt begrip binnen onze club, een gezellige avond met je vrienden waarbij je bovendien kans maakt op fantastische prijzen zoals een waardebon t.w.v. €1.000,- voor een buitenlandse voetbal- of sportreis.

De reservering van de kaarten voor de Echte Mannen Bingo 2024 start maandag 5 februari om 12:00 uur. Hierbij hanteren we het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe. Kaarten kun je bestellen bij Patrick van den Bos of Robert de Graaf door een email te sturen naar [email protected] of [email protected].

Deelname is voorbehouden aan leden van onze voetbalvereniging. Bij het aanmelden dien je je naam en lidnummer te vermelden. Bij het aanmelden van groepen dien je elke naam en lidnummer te vermelden. Het lidnummer vind je op de achterzijde van je ledenkaart. De kaarten kunnen worden opgehaald op donderdag 15 of donderdag 22 februari in de kantine, daarover volgt nog meer informatie. 

Een kaart voor deze onvergetelijke avond kost €30,- Voor dat bedrag ontvang je een consumptie bij binnenkomst, een bingoboekje, een verrassingsspel en natuurlijk een gezellige avond in ons rooie clubhuis. Meer informatie over deze geweldige avond volgt via onze online kanalen.

EMB 2024

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

22
mrt
Dartstoernooi

Dartstoernooi
Kantine

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

27
apr
Koningsdag Feestmarkt 2024

Koningsdag Feestmarkt 2024
De Westmaat

Alle evenementen