Nieuws

Volgen op

Informatie voor bezoekers AFC - IJsselmeervogels

Zoals wellicht bekend wordt er bij AFC volop gewerkt aan de bouw van een nieuw sportpark. Voor bezoekers van de wedstrijd AFC - IJsselmeervogels van 29 februari is het daarom verstandig om onderstaande informatie goed door te lezen.

Het hoofdveld is verplaatst en het clubhuis is nog in aanbouw. Het bestuur van AFC vraagt om uw begrip voor het eventuele ongemak.

De supportersbussen wordt gevraagd om de ingang nemen van de Antonio Vivaldistraat om daar de supporters te laten uitstappen. Op de situatieschets hieronder is met groen de route naar de hoofdingang (geel gearceerd) getekend. De paarse pijlen geven de route op het sportpark naar het clubgebouw van AFC en het nieuwe hoofdveld: Veld 1.

Na afloop worden de supporters door de radiokamer en stewards begeleid via de paarse route langs veld 7 naar de Antonio Vivaldistraat waar de bussen opgesteld staan om weer naar Spakenburg af te reizen.

Supporters die op eigen vervoer naar Amsterdam afreizen kunnen bijvoorbeeld gratis parkeren in de woonwijken achter De Boelelaan om vervolgens te voet naar de hoofdingang te gaan.

Klik op de kaart om een grotere versie te krijgen.

 

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen