Nieuws

Volgen op

Jeugdleden gratis naar Volendam

IJsselmeervogels biedt met dank aan een aantal sponsoren van onze prachtige club de mogelijkheid om met een grote hoeveelheid jeugdleden naar de uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam af te reizen. Deze reis is exclusief voor onze jeugdleden tot en met 14 jaar en inclusief busreis en entree.

Afhalen kan op vertoon van je ledenkaart en vanavond en donderdagavond tussen 19.00 en 20.30 uur bij de hoofdingang van de tribune (zijde parkeerplaats). Dit valt qua tijdstip gelijk met het ophalen van de prijzen van het tribunespel, dus laat je daar vooral niet door afleiden. Per bus zijn we tevens op zoek naar een aantal begeleiders. Ook zij mogen gratis mee naar het KRAS Stadion voor deze cruciale wedstrijd in onze strijd om lijfsbehoud van het eerste elftal in de Tweede divisie.

De bussen vertrekken zaterdag om 13.30 uur en om op tijd te kunnen vertrekken roepen we iedereen op om omstreeks 13.15 uur aanwezig te zijn. Deze 'Volendam kleurt rood-wit'-actie was niet mogelijk geweest zonder een aantal trouwe sponsoren. Dit zijn: De A-selectie van IJsselmeervogels, RuVis, Heinen & Hopman, Groep Alex Ruizendaal (Perrie Voorbach, Eduard Nagel, Willem-Alexander Bos en Alex Ruizendaal), het bestuur en Supportersclub N.A.S..

Ben je geen jeugdlid maar wil je toch graag mee naar Jong FC Volendam? Ook in de reguliere supportersbus is nog voldoende plek

Bus naar Volendam

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen