Nieuws

Volgen op

Mededeling bestuur inzake wedstrijd Jong Volendam - IJsselmeervogels

Afgelopen zaterdag 6 mei is de wedstrijd van IJsselmeervogels tegen Jong Volendam na het gooien van bier tijdelijk gestaakt. Nadat dit nog een keer gebeurde, is de wedstrijd definitief gestaakt. Daarna ontstonden er ordeverstoringen in het stadion van FC Volendam. Inmiddels heeft de aanklager amateurvoetbal bepaald dat het restant van deze wedstrijd, drie minuten, moet worden uitgespeeld. De competitieplanner van de KNVB heeft gemeld dat deze drie minuten op dinsdagavond 16 mei vanaf 20.30 uur zullen worden gespeeld.

Het bestuur van IJsselmeervogels betreurt de gang van zaken van afgelopen zaterdag ten zeerste en is direct al zaterdagavond een onderzoek gestart naar het aandeel van supporters van IJsselmeervogels in de ordeverstoringen. Dit onderzoek is nog in volle gang. Voor IJsselmeervogels zijn misdragingen onacceptabel en we zullen dan ook niet nalaten passende maatregelen te treffen tegen mensen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt.

Het vraagt tijd en zorgvuldigheid de zaak grondig te onderzoeken. Deze zaak wordt ongetwijfeld vervolgd en we hopen als bestuur hierover zo snel mogelijk meer duidelijkheid te geven.

Het bestuur

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

27
apr
Kingsday 3.0 Party

Kingsday 3.0 Party
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen