Nieuws

Volgen op

Mooie bijdrage dankzij Rabo ClubSupport 

De Rabobank heeft vandaag de opbrengsten bekend gemaakt van de Rabo ClubSupport-actie. Mede dankzij de vele stemmen op IJsselmeervogels zijn we dankzij jullie, onze supporters, uitgekomen op een bedrag van € 876,81. Dit is het hoogste bedrag, en dus de meeste stemmen, van de gemeente Bunschoten en daar zijn we enorm dankbaar voor en ook wel een beetje trots op. 

De bijdrage zal, zoals ook eerder gezegd, gebruikt worden voor de verduurzaming van ons sportpark. Het afgelopen seizoen is de verlichtingsinstallatie van het hoofdveld vervangen door LED-lampen. De lichtkwaliteit is daardoor enorm verbeterd en ook het energieverbruik is hierdoor gereduceerd. Binnen afzienbare periode willen we ook de lichtinstallatie op de bijvelden voorzien van LED-lampen, om zo teams op elk niveau en van elke leeftijd succesvol te laten voetballen en ondertussen een bijdrage te leveren aan CO2-reductie.

Wij danken iedereen voor het uitbrengen van zijn stem op IJsselmeervogels. Elke stem heeft letterlijk tot een groter succes geleid. Bekijk hier het persoonlijke bedankfilmpje:

Terug

Deel via