Nieuws

Volgen op

Nieuws van de Club van 100

Na een tijdje stilstand gaat de Club van 100 van IJsselmeervogels vanaf nu weer vol gas vooruit. Met het geld wat de leden inbrengen doet de Club van 100 mooie dingen die de vereniging IJsselmeervogels ten goede komen. De afgelopen jaren zijn met jullie gaven de staantribune overdekt, het dak van de Sporthal vernieuwd, het entreegebouw betaald en twee mooie busjes voor de jeugd aangekocht. Ook de aangeschafte LED-verlichting op de bijvelden wordt momenteel gefinancierd door de Club van 100.

Evenementen voor leden van de Club van 100
Er zijn voor de komende jaren grote plannen om meer vóór en mét onze donerende en sponsorende leden te gaan doen. In goed overleg met IJsselmeervogels Events gaat de Club van 100 onder andere de beroemde, gezellige IJsselmeervogels-fietstocht organiseren. Ook de bedrijfsbezoeken, die in het verleden door wijlen Karel Huijgen werden georganiseerd, gaat de Club van 100 voor haar leden weer opstarten.

Jubileumborrel
Ennnnn omdat de Club van 100 alweer 40 jaar bestaat willen we een gezellige borrel organiseren. We willen daarvoor alle leden van de Club van 100 een mooie, persoonlijke uitnodiging sturen. Het is dan wel belangrijk dat we jullie juiste adressen hebben. 

Bent u de afgelopen jaren verhuisd, getrouwd en daardoor het ouderlijke huis uit, of zijn er andere wijzigingen in de contactgegevens? Geeft dit dan aan ons door! Wij hebben onze administratie graag actueel. En wij zien u natuurlijk graag bij de borrel.
De adreswijzigingen kunnen gemaild worden naar [email protected]

Via bovenstaand emailadres kun je jezelf (of een bekende) ook opgeven als lid van de Club van 100. Tevens is dit emailadres bestemd voor alle vragen die je heb voor de Club van 100. 
Lid worden, vragen stellen of je adreswijziging doorgeven kan ook rechtstreeks bij onze bestuursleden. 

Wij hopen in elk geval op veel reacties!

Met sportieve groet, 

Het bestuur van de Club van 100,

Henk de Graaf (gastenontvangst)
Dirk Koelwijn (Appel)
Henk van de Groep (Potje)
Arie de Graaf (Afslag)
Reina de Jong (Snackbar)

Club van 100

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen