Nieuws

Volgen op

Kaartverkoop Derby

Beste bezoeker van de derby,

Zaterdag 22 april is het tijd voor een van de meest bijzondere wedstrijden in het Nederlandse voetbal: amateurvoetbalgrootmachten IJsselmeervogels en Spakenburg kruisen om 15:00 uur de degens op sportpark De Westmaat in de 'Derby der Derby's'. En u bent erbij! IJsselmeervogels ziet uit naar uw bezoek aan De Westmaat en hoopt dat het weer een gedenkwaardige middag wordt. Ter voorbereiding hebben wij de belangrijke informatie voor u opgesomd. We vragen u dit door te nemen en eveneens naar uw mede-bezoekers door te sturen.

Kom op tijd! (Aftrap om 15:00 uur)
Ervan uitgaande dat de soms spraakmakende sfeeracties geen roet in het eten gooien, zal er morgen om 15:00 uur afgetrapt worden. Dat zal gebeuren in een vol huis. We verzoeken u daarom op tijd naar De Westmaat te komen, zodat u ruim de tijd heeft om een goede (eventueel overdekte) staanplaats te vinden. Heeft u een gereserveerde zitplaats? Ook dan verzoeken we u tijdig aanwezig te zijn, zodat een piekdrukte bij de entree niet voor vertraging zorgt.

Uitverkocht!
Alle beschikbare kaarten voor de wedstrijd IJsselmeervogels - Spakenburg van zaterdag 22 april zijn uitverkocht. Dit betekent dat er zaterdag aan de kassa's GEEN verkoop meer plaatsvindt.

Horeca
Het clubhuis is deze middag ingericht voor sponsoren en dus niet vrij toegankelijk. Daarom kunt u vanaf 14:00 terecht in de sporthal. De sporthal is alleen toegankelijk via de ingang bij het scorebord.

De viskraam net na de hoofdingang zal zijn geopend vanaf 13.00 uur. Hier kan contant en met PIN worden betaald.

Daarnaast zijn er verkooppunten in de pantry’s aan weerszijden van de hoofdtribune, een verkooppunt tussen de doeltribune en de overdekte staantribune en een bij de kantine. Bij de tijdelijke verkooppunten (kramen) kan alleen contant worden betaald. Deze verkooppunten zijn vanaf ongeveer 14:00 uur geopend

Alcohol & NIX18
Voor en tijdens de wedstrijd geldt er weer een alcoholverbod. Na afloop van de wedstrijd gaan de de taps op ons sportpark weer open. Uiteraard geldt wel een strikt beleid dat er geen alcohol verkocht wordt aan personen onder de 18 jaar. Om dit te faciliteren zullen we werken met bandjes. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 13:30 uur, direct na de hoofdingang. Vanaf de rust zullen de bandjes in de sporthal te verkrijgen zijn.

Sporthal
De sporthal fungeert zaterdag als kantine. Vanaf 14:00 kunt u hier terecht. Ook na de wedstrijd kunt u hier de échte derbysfeer te proeven.
Omdat er in het verleden nogal eens problemen waren met jassen die kwijtraakten, is er dit keer bij het derbyfeest een bewaakte garderobe ingericht. Tegen inlevering van een consumptiebon, kunt u daar veilig uw jas afgeven.

Consumptiebonnen
In de sporthal kunt u afrekenen met consumptiebonnen. Gezien de drukte is het verstandig om voor de wedstrijd al consumptiebonnen aan te schaffen. Direct na de wedstrijd zal er waarschijnlijk een flinke piek ontstaan. U kunt de consumptiebonnen aanschaffen bij de twee verkooppunten in de sporthal. Hier kan contant of per PIN worden betaald.

Parkeren
Gezien de grote belangstelling, is er op P1 en P2 onvoldoende parkeerruimte om alle bezoekers een parkeerplaats vlak bij ons sportpark te bieden. In de directe omgeving van ons sportpark is het parkeren gratis, de Havenstraat uitgezonderd. Let op: foutparkeren kan een boete opleveren. Volg a.u.b. de instructies van de verkeersregelaars op.

Toegang
Alle neutrale toeschouwers wordt verzocht het sportpark te betreden via onze hoofdingang, ingang Zuid A. Het bezoekersvak aan de sporthalzijde is gereserveerd voor de supporters van Spakenburg en ook alleen voor hen toegankelijk.

E-tickets
Het is niet vereist uw e-ticket te printen. U kunt de e-tickets ook vanaf uw smartphone laten scannen. Zorg er aub wel voor dat de helderheid van uw telefoon voldoende hoog staat en houdt de QR-code van uw ticket alvast in beeld.

De zitplaatsen die online zijn verkocht gelden voor vak A en B van de doeltribune. Vak, rij en plaats staan op het ticket vermeld. De doeltribune bevindt zich achter het doel aan de kantinezijde. Na de hoofdingang even doorlopen langs de kantine. Zie ook de plattegrond hieronder.

Vuurwerk
De KNVB heeft gesteld dat het verboden is om voor, tijdens en na de wedstrijd vuurwerk af te steken (zie ook onderaan de richtlijn van de KNVB). Het wel afsteken hiervan kan tuchtrechtelijke gevolgen hebben voor een of beide verenigingen. Daarnaast speelt IJsselmeervogels op kunstgras, waardoor grote schade kan ontstaan aan het veld. IJsselmeervogels zal eventuele schade achterhalen op de daders.

Overig!
- Bij de Spakenburgse derby hoort een lekker gebakken visje. Op ons sportpark (direct na de ingang rechts), wordt heerlijke kibbeling gebakken en worden broodjes gerookte vis verkocht. Warm aanbevolen!
- De wedstrijd wordt live gestreamd via het platform van Eyecons. Lees in dit artikel hoe dat werkt. De wedstrijd is eveneens te volgen via het Twitteraccount van IJsselmeervogels, @VVIJV.

Het bestuur van IJsselmeervogels wenst u een onvergetelijke dag, die hopelijk net als altijd als absolute reclame voor het amateurvoetbal én het dorp Spakenburg fungeert. Veel plezier!

plattegrond derby 20230422

Terug

Deel via