Nieuws

Volgen op

Online kaartverkoop Derby van start!

Op zaterdag 22 april staat de derby tegen buurman Spakenburg op het programma. Vanaf nu zijn de kaarten online te koop.

Kaarten zijn te koop in onze online ticketshop. Selecteer in de agenda de datum van 22 april om tickets voor de wedstrijd IJsselmeervogels - Spakenburg te bestellen.

Ons eerste elftal speelt eerst nog diverse andere belangrijke wedstrijden in de Jack's League voordat we tegen Spakenburg aantreden. Maar we informeren jullie graag op tijd over de start van de kaartverkoop voorde derby, want we merken nu al dat er (landelijk) veel vraag is naar kaarten voor de bekendste 'burenruzie' van voetballend Nederland. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent met het kopen van je kaarten voor de derby om teleurstellingen te voorkomen. 

Zitplaatsen gaan vooralsnog niet in de online verkoop, dat volgt wellicht later. De sponsoren zullen per brief worden benaderd voor hun kaarten.

De pers kan zich vanaf 20 maart bij onze persvoorlichter melden voor accreditatie. Hierover volgt later meer informatie.

Klik hier om je kaarten te bestellen! Selecteer in de agenda de datum van 22 april om tickets voor de wedstrijd IJsselmeervogels - Spakenburg te bestellen.

Derby ruimte onder kaartverkoop open

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

31
mrt
Echte Mannen Bingo

Echte Mannen Bingo
Kantine

14
apr
Schoolvoetbaltoernooi 2023

Schoolvoetbaltoernooi 2023
Westmaat

17
mei
Nacht van NAS

Nacht van NAS
De Westmaat

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen