Nieuws

Volgen op

Prijzenpakket Echte Mannen Bingo

Op vrijdag 20 mei staat de jaarlijkse Echte Mannen Bingo weer op het programma. Voor wie het niet kent: De Echte Mannen Bingo is inmiddels een echt begrip binnen onze club. Een gezellige avond met je vrienden waarbij je bovendien kans maakt op mooie prijzen. Hieronder tref je een selectie uit het prijzenpakket aan.

Je maakt onder andere kans op het eerste jubileum pakket IJsselmeervogels 90 jaar, een Heineken Silver pakket en een waardebon voor Grand Café 033 ter waarde van €100,-.  Maar dat is zeker niet alles! Er wordt tijdens de Echte Mannen Bingo ook gestreden voor prijzen zoals twee kaarten voor de wedstrijd Nederland - Wales in De Kuip, een statafel met het logo van IJsselmeervogels en als VIP naar een wedstrijd van IJsselmeervogels. 

Een van de andere smaakmakers is de Kamado Grill Guru Original Large. De Grill Guru Original Large van Kamado geeft je de pure smaak van een houtskool vuur. Het is een prachtige kamado voorzien van alle gemakken. Gemaakt van hoogwaardig vuurvast keramiek.

guru

De absolute knaller van de avond is een prijs die je elke voetballiefhebber gunt. Deze prijs brengt je naar Spanje! Het is namelijk een bezoek aan een wedstrijd in de Spaanse Primera Division inclusief reis en verblijf voor twee personen!

La Liga

Kans maken op deze of vele andere prijzen? Bestel dan nog even snel je kaarten. Kaarten bestel je door een email te sturen naar [email protected] of [email protected] De kaarten kunnen worden opgehaald op maandag 15 en dinsdag 16 mei in de kantine, daarover volgt nog meer informatie.  

Een kaart voor deze onvergetelijke avond kost €30,- Voor dat bedrag ontvang je een consumptie bij binnenkomst (Bier of CoSo), je Bingokaarten en natuurlijk een gezellige avond in ons rooie clubhuis..

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

6
juni
Start jubileum VVIJV 90 jaar

Start jubileum VVIJV 90 jaar
Sportpark de Westmaat

11
juni
Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi

Jumbo Jubileum Jeugdtoernooi
Hoofdveld en bijvelden

18
juni
Instuif KRV op 18 juni 2022

Instuif KRV op 18 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

25
juni
Instuif KRV op 25 juni 2022

Instuif KRV op 25 juni 2022
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen