Nieuws

Volgen op

Vak Edel Collecties ook razendsnel uitverkocht!

Trouwe diamantsponsor en hoofdsponsor van IJsselmeervogels VR1 Edel Collecties heeft letterlijk en figuurlijk zijn Edelsteentje bijgedragen. Wij ontvingen zojuist het geweldige nieuws dat ook het Mega Tribunespel-vak van Edel Collecties is uitverkocht!

Wouter de Boer (Edel Collecties): “Als directie nemen wij 51 loten af. Edel-Online reserveert 40 loten. Wij steunen graag dit leuke initiatief, want ook wij verlangen naar een volle tribune! Bovendien hebben wij een trouwe relatie van ons mooie bedrijf bereid gevonden om ook mee te doen. Zij zijn altijd erg onder de indruk van onze mooie club en hopen ook weer snel op de tribune te kunnen plaatsnemen. De behoorlijke aankoop van loten kwam rond door de toezegging van een vermelding op de website. John en Suzzanne Nijs van KCLC: zoals beloofd!”

KCLC zorgt voor bereikbaarheid en snelle opvolging van vragen van ál uw klanten. Dit leidt tot een langdurige relatie mét uw klanten. KCLC kan u ondersteunen door het overnemen van al uw inkomende en uitgaande communicatie op alle tijdstippen van de dag en met alle vormen van communicatie (telefoon/mail/whatsapp/face-time). Voor meer informatie en contact: www.kclc.nl

Doordat Edel Collecties en KCLC (ruim) meer dan 10 kaarten bestelden, nemen zij ook deel aan de speciale groepsloterij. Iedereen die minimaal tien kaarten aanschaft in één transactie, speelt hier namelijk in mee en maakt kans op onder meer een geheel verzorgde bottertocht of een groepsrondleiding in de Sonnemafabriek. Ook kans maken op een van de 300 prijzen, zoals een Samsung QLED Smart TV of een PlayStation 5? Doe dan snel mee met het megatribunespel! 

Bestel nu je tickets >>

MTS edelcollecties

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen