Nieuws

Volgen op

Vak Voorbach Makelaardij als eerste uitverkocht

Afgelopen zaterdagavond stond ons een mooie paasverrassing te wachten. Het eerste uitverkochte vak het Mega-tribunespel is namelijk het vak van Voorbach Makelaardij! De 219 overgebleven kaarten werden door Pieter van der Brugge van Compagnon Projectontwikkeling opgekocht, een zakenrelatie van Voorbach Makelaardij.

Later dit Paasweekend volgde al het tweede vak dat uitverkocht raakte. Het vak van Ad Kok Schilderwerken volgde Voorbach Makelaardij waardoor inmiddels twee tribunevakken van ons Mega-tribunespel zijn uitverkocht. Hierdoor zijn inmiddels ruim 1300 kaarten vergeven. 

Doordat Compagnon Projectontwikkeling (ruim) meer dan 10 kaarten bestelde, neemt hij ook deel aan de speciale groepsloterij. Iedereen die minimaal tien kaarten aanschaft in één transactie, speelt hier namelijk in mee en maakt kans op onder meer een geheel verzorgde bottertocht of een groepsrondleiding in de Sonnemafabriek.

Ook kans maken op een van de 300 prijzen, zoals een Samsung QLED Smart TV of een PlayStation 5? Doe dan snel mee met het megatribunespel! 

Bestel nu je tickets >>

Tribunespel voorbach adkok

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

27
apr
Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag

Voetbalfeest voor de jeugd op Koningsdag
Hoofdveld IJsselmeervogels

Alle evenementen