Nieuws

Volgen op

Mega Tribunespel: uitslag zaterdagochtend online

Tijdens de Koningsdag Feestmarkt bij IJsselmeervogels speelden we ook weer het Mega Tribunespel. Alle loten zijn verkocht! De uitslag van het Mega Tribunespel wordt zaterdagochtend op de website van IJsselmeervogels gepubliceerd.

Prijzenpot
Dit jaar spelen we alleen voor de volle hoofdtribune, dus het aantal beschikbare zitplaatsen/loten is beperkter dan de vorige edities. Voordeel hiervan is wel dat je winkans wat groter is! Er zijn natuurlijk weer mooie prijzen te winnen! De prijzenpot is ruim gevuld, want dit jaar verloten we rond de 100 prijzen. En er zijn vijf mooie hoofdprijzen te winnen! 

Hoofdprijzen
PlayStation 5!
Met de PlayStation 5 speel je de nieuwste games in 4K resolutie. Zo zijn op de PS5 de spellen zeer realistisch. Ook zijn de laadtijden van de games korter, omdat de console van Sony krachtigere hardware heeft. 

Hisense 50 inch TV 
Dankzij het beeldscherm van 50 inch kunt u alle films, series en voetbalwedstrijden in hoge kwaliteit bekijken. 

Kamado Grill Guru Original Large
De Grill Guru Original Large van Kamado geeft je de pure smaak van een houtskool vuur. Het is een prachtige kamado voorzien van alle gemakken. Gemaakt van hoogwaardig vuurvast keramiek.

De Elfsteden van Sonnema Berenburg 
Dit is een zintuiglijke rit langs de 11 mooiste steden van Friesland. Sonnema heeft de vertrouwde Berenburg in een bijzonder design gegoten: een sneeuwwitte fles met eigen plaatsnaam en natuurlijk het bijbehorende herkenningspunt van de stad.

Bronzen Botter Kampioenschappen vieren we bij IJsselmeervogels met een huldiging op de botter. Je maakt nu kans op je eigen bronzen exemplaar van een botter. Een waar sieraad voor iedere kamer of kantoor. 

Mega Tribunespel Poster Staand

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen