Nieuws

Volgen op

Vrijdag = Echte Mannenbingo: wat moet je weten?

Het belooft weer een gezellige avond te worden, want ook de editie van de Echte Mannen Bingo aanstaande vrijdag 7 februari is weer uitverkocht. Ruim 250 echte mannen gaan de strijd aan voor een aantal schitterende prijzen. Om er een fantastische avond van te maken hebben we een en ander op een rijtje gezet.

Kom op tijd, vergeet je toegangskaart niet

Ons clubhuis gaat open om 19:15 uur. Dan is deze omgetoverd tot een heuse Bingo-Arena. Rond achten zal de bingo van start gaan. Zorg dus dat je op tijd bent. Grote groepen zullen een eigen gereserveerde tafel hebben. De organisatie begeleid je in principe naar je plaats.

Consumptiebonnen en bestelkaarten

Tijdens de Echte Mannen Bingo zullen we werken met de verkoop van consumptiebonnen. Deze zijn te koop bij de koffiebar, waarbij zowel gepind als contant betaald kan worden. Tijdens de bingo zullen er bestelkaarten op de tafels liggen, die opgehaald zullen worden door het bedienend personeel. Afrekenen geschiedt dan met consumptiebonnen.

EMB 2019

Spreid je kansen: tombola en extra boekjes

Bij binnenkomst krijgt iedereen een bingokaartenboekje. Om je kansen te vergroten is het mogelijk om extra boekjes bij te kopen. Deze kosten €5 per stuk. Tevens zal er een tombola cq. loterij worden gehouden, waar ook mooie prijzen voor beschikbaar zijn. De hoofdprijs is een bezoekje aan een Champions League-wedstrijd van Borussia Dortmund.

Het verzoek is om voor de tombola en de bingoboekjes bij voorkeur contant te betalen. Op die manier wordt de wachttijd zo klein mogelijk gehouden.

Meer bekend over de prijzen

Begin je er al zin in te krijgen? Wacht maar tot je de overige prijzen hoort. Naast de hoofdprijs, een driedaagse reis en verblijf voor twee personen naar Manchester inclusief een wedstrijd van Manchester City, is er inmiddels meer bekend over de andere prijzen.

Zo kan je een weekend naar keuze rondrijden in een luxe BMW, kan je tickets winnen voor de PDC Premier League Darts in Ahoy Rotterdam, kan je maar zo bij de oefenwedstrijd tussen het Nederlands Elftal en Spanje zitten en zijn er diverse andere prijzen zoals de inmiddels welbekende Sonnema-pakketten.

Bingo!!!

Het valt natuurlijk niet mee om al die cijfers bij te houden. Mocht je dus niet als eerste “BINGO” geroepen hebben, geen zorgen. Mochten er meerdere bingo-gevallen zijn dan zal er gedobbeld worden.

En een valse bingo betekent natuurlijk dat je een liedje moet zingen!

Als organisatie hebben we er zin in. Jullie hopelijk ook. Tot vrijdagavond!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

3
nov
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Online - Kantine IJsselmeervogels

Alle evenementen