Nieuws

Volgen op

Vrijwilligers bedankt met kerstattentie

IJsselmeervogels kent vele vrijwilligers en zelfs in coronatijd staat onze club niet stil. Daar zijn we als club vanzelfsprekend ontzettend dankbaar voor. Om die reden konden we met dank aan een aantal sponsoren een fraaie kerstattentie samenstellen. 

Het samenstellen van deze kerstattentie, verpakt in een schitterende en glitterende IJsselmeervogels-shopper was niet mogelijk geweest zonder de hulp van een aantal sponsoren. We willen ze daarom graag noemen:  Sligro Amersfoort, Vrumona, Sonnema, Heineken, FishPartners, De Kerstmarkt Specialist, De Graaf Bakeries, Red Bull, Edel Collecties en Jumbo.

Dat de club ook in deze tijd nog veel gesteund werd, bleek wel uit het bezoek van een groot aantal vrijwilligers, deze vrijdagmiddag. Geheel conform de Coronarichtlijnen en met een looprichting door het clubhuis heen, kwamen veel vrijwilligers naar het sportpark waar ook in deze periode zo naar verlangd werd. Via deze weg willen we al onze vrijwilligers, ook degenen die niet in de gelegenheid een pakket op te halen, bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar dan snel weer op sportpark De Westmaat.

Terug

Deel via