Nieuws

Volgen op

Welkom bij de Koninklijke Zalmaktie van IJsselmeervogels!

Met grote trots kondigen we de start aan van een bijzondere campagne: de Koninklijke Zalmaktie van IJsselmeervogels! In samenwerking met lokale partners streven we ernaar om een ​​waardevolle traditie voort te zetten en tegelijkertijd iets speciaals te bieden aan onze fans.

We hebben besloten om hoogwaardige, duurzame zalmen aan te bieden in een extra editie van de befaamde zalmaktie. Deze zalm, met de 'K' van Koninklijk, staat symbool voor onze verbintenis met kwaliteit en excellentie, waarden die IJsselmeervogels al decennialang hoog in het vaandel draagt.

De Koninklijke Zalmaktie is niet alleen een kans om te genieten van heerlijke vis, maar ook een manier om ons te ondersteunen in het verwezenlijken van onze doelen. De opbrengsten van deze actie zullen worden geïnvesteerd in het verbeteren van onze faciliteiten, het ondersteunen van onze jeugdopleiding en het versterken van onze positie in de voetbalgemeenschap.

Hoe kunt u deelnemen aan deze speciale actie? Het is eenvoudig! U kunt uw bestelling plaatsen via onze website: www.zalmaktie.nl. U kunt kiezen uit twee verschillende zalmen (naturel en citroen peper) van de hoogste kwaliteit, met de garantie dat elke aankoop rechtstreeks bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van IJsselmeervogels.

De zalmen worden vlak voor uw afhaaldatum uiterst vers en ambachtelijk bereid door onze ‘huisroker’ Henry Poort. Uw bestelling kunt u afhalen op vrijdag 26 april en op zaterdag (Koningsdag) 27 april tegenover het clubhuis bij de speciale zalmkraam.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de Koninklijke Zalmaktie en samen met ons een verschil te maken. Laten we onze passie voor voetbal en gemeenschap bundelen en onze club naar nieuwe hoogten brengen!

Met vriendelijke groet,

IJsselmeervogels Events

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

27
apr
Koningsdag 3.0

Koningsdag 3.0
De Westmaat

9
mei
Vriendinnendag 8 en 9 mei

Vriendinnendag 8 en 9 mei
De Westmaat

Alle evenementen