Nieuws

Volgen op

Futsal Pre-season Cup 2024

Na een succesvol toernooi in 2023 wordt er ook in 2024 weer een toernooi gehouden voor de futsalteams: de Pre-season Cup.

 De Pre-season Cup start op maandagavond 26 augustus en zal op spectaculaire wijze eindigen op vrijdagavond 30 augustus. Op deze vrijdagavond zullen er een aantal leuke verrassingen geregeld zijn en wordt bekend welk team er vandoor gaat met de €250,- aan prijzengeld.

Dit jaar is het toernooi niet alleen voor de teams van IJsselmeervogels, maar is er plaats voor liefst 32 futsalteams uit de regio. Deze teams worden verdeeld over acht poules van vier en spelen wedstrijden van 15 minuten tegen elkaar. Per avond komen er twee poules in actie en spelen meteen alle poulewedstrijden die avond. Als een team eerste of tweede wordt in de poule, dan mag het vrijdagavond, tijdens de zogenaamde finaleavond, weer in actie komen. Deze avond wordt er gespeeld volgens een knock-outsysteem.

Tijdens de finaleavond zal er een dj draaien om de sfeer nog beter te maken dan die waarschijnlijk al is. Als klap op de vuurpijl komt er ook een zanger optreden om de avond compleet te maken.

 

Voor wie is de Pre-season Cup?

De Pre-season Cup is voor futsalteams. Zij moeten uitkomen in de B-categorie van de KNVB (2e t/m 5e klasse).

 

Is er nog plek om mee te doen aan de Pre-season Cup?

Ja, momenteel zijn er nog plekken beschikbaar. Er zijn al wel veel verenigingen op de hoogte gebracht van de organisatie van de Pre-season Cup en daar werd erg enthousiast op gereageerd. Dit is ook terug te zien in de aanmeldingen. Dus als je zeker wil zijn van deelname is enige haast wel aangeraden.

 

Tot wanneer kan ik mijn team aanmelden?

Dit kan tot en met 8 juli.

 

Hoe kan ik mijn team aanmelden voor de Pre-season Cup?

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of door het formulier in te vullen via deze link: https://forms.gle/AMvicf2qGRWisD4h8.

Het inschrijfgeld voor de Pre-season Cup bedraagt €40,- per team en als dank voor de deelname ontvangt elk team een bucket met kip.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

28
juni
Vrijwilligersavond 2024

Vrijwilligersavond 2024
Clubhuis

6
juli
KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi

KeepOnFighting NAH 7x7 voetbaltoernooi
De Westmaat

26
aug
Futsal Pre-seasons Cup #1

Futsal Pre-seasons Cup #1
Sporthal De Toekomst

27
aug
Futsal Pre-seasons Cup #2

Futsal Pre-seasons Cup #2
Sporthal De Toekomst

Alle evenementen