Nieuws

Volgen op

Futsal 1 trekt aan het langste eind in titanenstrijd

Afgelopen vrijdag heeft IJsselmeervogels Futsal 1 uitstekende zaken gedaan in de strijd om de titel. De Vogels gingen op bezoek bij de nummer 3 van de ranglijst Annour/MADIBA. In een hoogstaand duel, trok IJsselmeervogels aan het langste eind en won met 1-3. Vorige week verleende Annour/Madiba de Vogels nog een dienst, door een belangrijk punt af te snoepen bij koploper Lesley Boys.

Futsal 1 nadert koppositie na winst op Golden Stars FC

IJsselmeervogels Futsal 1 heeft afgelopen vrijdag 3 belangrijke punten gepakt in de strijd om de titel. In de eigen sporthal De Toekomst, werd tegen het stugge Golden Stars FC met 5-1 gewonnen. De belangen voor deze speelronde waren groot. Om nog zicht te houden op de koploper, waren 3 punten pakken het enige dat telt.

Futsal 1 overklast Brederodes en stoomt door

IJsselmeervogels Futsal 1 heeft afgelopen vrijdag de goede reeks voortgezet door met 2-7 te winnen van Brederodes. Voor beide teams stond er voorafgaand aan speelronde 17 veel op het spel. Waar IJsselmeervogels strijdt om de titel, probeert Brederodes juist de nacompetitie te ontlopen.

Futsal 1 boekt ruime overwinning op FC Weesp

Futsal 1 heeft gisteren een zeer eenvoudige overwinning geboekt op FC Weesp. Aan het begin van het seizoen maakten de mannen uit Weesp het de Vogels nog knap lastig, maar deze keer moesten zij toch echt hun meerdere erkennen. Een overwinning op de late maandagavond was noodzakelijk, om nog zicht te houden op de koppositie.

Futsal 1 pakt drie punten in grimmige wedstrijd

IJsselmeervogels Futsal 1 heeft afgelopen vrijdag drie belangrijke punten gepakt tegen BZC’13. De wedstrijd, die later omschreven werd als grimmig, werd met 3-2 gewonnen. Eerder dit seizoen verloren de Vogels nog tegen het team uit Hilversum, dus waren de mannen uit op revanche.

Futsal 1 behoudt titelkansen na gelijkspel tegen koploper

Futsal 1 speelde afgelopen vrijdag misschien wel de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen. In het Bijlmer Sportcentrum gingen de Vogels op bezoek bij koploper F.C. Lesley Boys. De wedstrijd met een zinderende slotfase, eindigde in een 5-5 gelijkspel. Hiermee loopt IJsselmeervogels niet in, maar voorkomt het wel dat Lesley Boys definitief uit het zicht verdwijnt.

Chaotisch duel eindigt in zege voor Zaal 1

Afgelopen vrijdag heeft IJsselmeervogels Zaal 1 de ijzersterke reeks voortgezet, door te winnen van zvv DOS’58. In een bomvolle sporthal De Toekomst, eindigde een chaotische wedstrijd in 5-3. Eerder dit seizoen verslikte IJsselmeervogels zich nog tegen de mannen uit Utrecht, maar deze keer lieten de Vogels zien waarom ze een echte titelkandidaat zijn.

Zaal 1 wint dankzij treffer in laatste minuut

IJsselmeervogels Zaal 1 is uitstekend begonnen aan de tweede seizoenshelft. Afgelopen vrijdag speelden de Vogels een lastige uitwedstrijd tegen Ara Cora Kingdom 2. In Amsterdam werd er uiteindelijk met 3-4 gewonnen, waardoor IJsselmeervogels de ijzersterke serie van voor de winterstop voortzet.

Geslaagd trainingskamp in Maastricht

Afgelopen weekend reisde het eerste zaalvoetbalteam af naar Maastricht. Hier werd er geoefend tegen ZVVM, uitkomend in de Topklasse D en tevens koploper. Het beloofde dus een moeilijke wedstrijd te worden en misschien wel een walk-over voor de mannen uit Maastricht.

Bezoek het Kerstzaalvoetbaltoernooi

Sinds 2017 wordt in de kerstvakantie het IJsselmeervogels Jeugd Zaalvoetbaltoernooi gehouden. Onze mooie Sporthal De Toekomst is uitermate geschikt voor toernooien voor de jeugd. Met daarbij de nodige kleedkamers, en horeca. Hiermee is het slagen van het toernooi bijna vanzelfsprekend. Het toernooi is opgezet zoals we gewend zijn. Telkens poules van 4 of 5 teams, waardoor een vlot verloop van de wedstrijden gewaarborgd is. Hierdoor staan de teams niet lang langs de zijlijn. Voor elke leeftijdscategorie en niveau is een toernooi opgezet op verschillende dagen. Publiek is uiteraard van harte welkom. De Sporthalbar is tijdens het toernooi geopend!

Alle evenementen

Evenementen

5
apr
Jubileumborrel Club van 100

Jubileumborrel Club van 100
Gastenontvangst

6
apr
Eemdijk uit

Eemdijk uit
Feesttent bij Kantine

12
apr
Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition

Gooische Vrouwen Bingo: Royalty Edition
Kantine

25
apr
Voetbalclinic voor de jeugd

Voetbalclinic voor de jeugd
De Westmaat

Alle evenementen