Nieuws

Volgen op

Zaal 1 promoveert naar de Hoofdklasse

IJsselmeervogels zaal 1 is via de nacompetitie gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Vorige week vrijdag werd er met 6 – 3 gewonnen van Kawin 2 waardoor een finaleplaats werd afgedwongen. Vandaag werd duidelijk dat door enkele verschuivingen de finale helemaal niet plaats zal vinden, beide finalisten promoveren zodoende naar de Hoofdklasse.

Zaal 10 kampioen

IJsselmeervogels Zaal 10 heeft zich donderavond tot kampioen gekroond in een directe confrontatie met SO Soest Zaal 1. In de eigen sporthal De Toekomst won het team met 5-3 waardoor ze onpasseerbaar zijn geraakt voor de concurrentie van de 5e klasse 10.

Zaalvoetbal in trek en succesvol bij IJsselmeervogels

Zaalvoetbal is de laatste jaren erg intrek en dat is ook te merken bij IJsselmeervogels. Op donderdag, vrijdag en zelfs met enige regelmaat op de maandag worden er wedstrijden afgewerkt in onze sporthal De Toekomst.

Zaal 5 kampioen!

Vrijdagavond is in navolging van diverse andere teams ook Zaal 5 kampioen geworden. Zij waren de beste in de 4e klasse 11 en promoveren komend seizoen naar de derde klasse.

Zaal 3 kampioen

Door een 2-4 overwinning op directe concurrent ZVV Amersfoortse Boys 7 is IJsselmeervogels Zaal 3 op de laatste speelronde kampioen geworden van de 4e klasse. In sporthal Bokkeduinen kon vrijdagavond de kampioensvlag in top.

Nieuwe zaalvoetbalcoördinatoren

Dirk van de Vuurst en Bob Muijs zijn met onmiddellijke ingang de nieuwe coördinatoren van het zaalvoetbal bij IJsselmeervogels. Het tweetal neemt na een warme overdracht door Klaas-Jan de Graaf het stokje figuurlijk over. 

Zaal 1 kampioen!

IJsselmeervogels zaal 1 heeft beslag weten te leggen op de titel in de 2e klasse H. In sporthal Icoon te Vathorst werd met 1-2 gewonnen van Annour 2, waardoor het jonge team onpasseerbaar is geraakt op de ranglijst. 

Zaalderby prooi voor IJsselmeervogels

IJsselmeervogels Zaal 1 heeft de derby tegen Spakenburg Zaal 1 vrijdagavond weten te winnen. In Sporthal De Toekomst werden de blauwen na een 0-2 ruststand met 4-2 verslagen.

Alle evenementen

Evenementen

8
juli
Schaken FishPartners Open

Schaken FishPartners Open
Salentein Lounge

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen