Nieuws

Volgen op

Zaal 1 wint eenvoudig van ZVVN 77

IJsselmeervogels Zaal 1 heeft afgelopen vrijdag een gemakkelijke overwinning geboekt tegen ZVVN 77. Het duel, dat werd gespeeld in het retro tenue Roskam, werd met 2-8 gewonnen. Het zou een belangrijke speelronde worden, aangezien de nummer een en twee van de ranglijst tegenover elkaar stonden. Nummer drie IJsselmeervogels wist dus wat het te doen stond.

Zaal 1 wint na chaotische slotfase van Annour/Madiba

Afgelopen vrijdag was het weer een waar spektakel in Sporthal De Toekomst, waar IJsselmeervogels zaal 1 een buitengewoon belangrijke overwinning boekte tegen directe concurrent Annour/Madiba. Met een zenuwslopende 5-4 hebben de Vogels zich stevig in de top van de competitie gevestigd en een belangrijke stap gezet in de race om het kampioenschap.

Zaal 1 sleept zege uit het vuur in Amsterdamse heksenketel

IJsselmeervogels zaal 1 heeft afgelopen vrijdag een zwaarbevochten overwinning over de streep getrokken. In Amsterdam werd met 3-4 gewonnen van Golden Stars FC. Beide ploegen probeerden aan te haken bij de bovenste regionen van de competitie. Met een onderling verschil van slechts 3 punten, namen de teams het tegen elkaar op in een kolkende zaal.

Zaal 1 presenteert “Truck Service Jager” als nieuwe hoofdsponsor

IJsselmeervogels Zaal 1, een van de meest ambitieuze zaalvoetbalteams van de regio, is verheugd om Truck Service Jager te verwelkomen als de nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie seizoenen.

Zaal 1 wint overtuigend van Brederodes

IJsselmeervogels zaal 1 wist afgelopen vrijdag met overtuiging te winnen van Brederodes. In De Toekomst werd er met 9-2 gewonnen. IJsselmeervogels was voorafgaand aan de wedstrijd uit op revanche, aangezien het nog nooit lukte om een punt te pakken tegen het team uit Vianen. Beide teams wisten vorig jaar via de play-offs te promoveren naar de Hoofdklasse. In de eerste klasse werd er al twee keer tegen elkaar gespeeld. Hierin ging Brederodes, met onder andere oud-Feyenoord speler Jan-Arie van der Heijden, beide keren met de overwinning ervan door. Hierdoor waren de Vogels extra gemotiveerd om deze keer wél met een goed resultaat van het veld te stappen.

Zaal 1 wint na knappe comeback

IJsselmeervogels zaal 1 speelde vorige week maandag een uitwedstrijd tegen FC Weesp. Beide teams waren gebrand op een overwinning, vooral omdat ze allebei op 6 punten uit 4 wedstrijden staan. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter K. Chan.

Zaal 1 verliest bij BZC’13

IJsselmeervogels zaal 1 speelde afgelopen woensdag de vierde competitiewedstrijd uit tegen BZC’13. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tegen de ploeg uit Naarden.

Zaal 1 wint moeizaam duel tegen FC Lesley Boys 

Vrijdag 29 september stond de derde competitiewedstrijd van IJsselmeervogels zaal 1 op het programma. De tegenstander was F.C. Lesley Boys uit Amsterdam-Zuid. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden in Sporthal De Toekomst. IJsselmeervogels zal zich moeten revancheren van het puntenverlies van vorige week. Ook de tegenstander heeft wat goed te maken, aangezien de vorige wedstrijd van Lesley Boys werd gestaakt wegens wanordelijkheden.

Zaal 1 beleefde spannende avond in Utrecht

IJsselmeervogels heeft vrijdagavond in Utrecht haar tweede wedstrijd in de Hoofdklasse B gespeeld. De tegenstander van de avond was zvv DOS’58 1, voor IJsselmeervogels geen onbekende. Beide teams voetbalden vorig jaar samen in de 1e klasse.

Zaal 1 wint eerste wedstrijd in de Hoofdklasse

Afgelopen vrijdag stond de eerste competitiewedstrijd voor IJsselmeervogels zaal 1 op het programma. De tegenstander was Ara Cora Kingdom 2 en de wedstrijd vond plaats in Sporthal De Toekomst. Na het bekersucces van vorige week, was het aan de Vogels om deze lijn door te zetten bij de eerste wedstrijd in de Hoofdklasse.

Alle evenementen

Evenementen

14
dec
Oliebollentraining

Oliebollentraining
De Westmaat

15
dec
Kerstborrel Vrijwilligers

Kerstborrel Vrijwilligers
Clubhuis

27
dec
Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi

Den of Data FIFA 24 Koppeltoernooi
Clubhuis

30
dec
Klaverjastoernooi

Klaverjastoernooi
Kantine

Alle evenementen