Nieuws

Volgen op

Nieuwe zaalvoetbalcoördinatoren

Dirk van de Vuurst en Bob Muijs zijn met onmiddellijke ingang de nieuwe coördinatoren van het zaalvoetbal bij IJsselmeervogels. Het tweetal neemt na een warme overdracht door Klaas-Jan de Graaf het stokje figuurlijk over. 

Bob en Dirk zijn geen onbekenden binnen de zaalvoetbaltak van IJsselmeervogels. De twee fanatiekelingen zijn zelf ook actief binnen de lijnen en willen nu ook op deze manier hun rode hart laten spreken. Voor Klaas-Jan de Graaf werd door positieve zakelijke en privéomstandigheden de combinatie met het coördineren van het zaalvoetbal steeds lastiger.

In de (bijna) afgelopen vijf jaar seizoenen heeft het zaalvoetbal, met momenteel maar liefst elf zaalvoetbalteams, een enorme vlucht genomen binnen de vereniging. Een inmiddels niet meer weg te denken tak binnen ons aller IJsselmeervogels, naast (behalve het veldvoetbal) ook het damesvoetbal, 35+ voetbal en het G-voetbal.

Bob en Dirk bruisen van de ambitie en hebben ook gelijk daden bij woorden gesteld door een nieuwe instagram-pagina te lanceren: @vvijv_zaalvoetbal.

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen