Nieuws

Volgen op

Zaal 1 promoveert naar de Hoofdklasse

IJsselmeervogels zaal 1 is via de nacompetitie gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Vorige week vrijdag werd er met 6 – 3 gewonnen van Kawin 2 waardoor een finaleplaats werd afgedwongen. Vandaag werd duidelijk dat door enkele verschuivingen de finale helemaal niet plaats zal vinden, beide finalisten promoveren zodoende naar de Hoofdklasse.

De 6 – 3 thuisoverwinning tegen Kawin 2 blijkt achteraf genoeg om promotie naar de Hoofdklasse af te dwingen. Uit werd er nog met 4 – 4 gelijk gespeeld en dus zou de uiteindelijke beslissing vallen in het eigen dorp. Voorafgaand aan het duel werd er gezamenlijk bij La Familia gegeten, om zo met elkaar naar De Westmaat af te reizen. Dat zaal 1 een hechte groep is helpt ook mee met het winnen van wedstrijden. ,,Soms is de tegenstander individueel beter, maar wij tonen dan onze mentaliteit als team en dan valt het vaak onze kant op", aldus Jan Koelewijn.

Een knappe prestatie van IJsselmeeervogels zaal 1 en hiermee ook het hoogst spelende zaalvoetbalteam van IJsselmeervogels ooit. Vorig jaar werd zaal 1 nog kampioen in de 2 e Klasse en nu promoveert zaal 1 van de 1 e Klasse naar de Hoofdklasse.

IJsselmeervogels zaal 1 gefeliciteerd met deze prestatie en succes volgend seizoen!

Terug

Deel via
Alle evenementen

Evenementen

20
okt
FC Utrecht Voetbaldag

FC Utrecht Voetbaldag
IJsselmeervogels

3
nov
Veilingavond

Veilingavond

Alle evenementen